Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
No právě.. nanny jsme taky koupili novou a myslím že po tom co se stalo mě to 1000× přesvědčilo že to byly nejlépe investované peníze v mém životě - teď koukám na recenze snuza halo a zdá se mi to být ještě lepší (dle názorů které jsem tady četla) než Respisense. Už jen proto že je teda pogumovaný a ani tak moc netlačí.. ale zase v kočárku nebo v autosedačce neleží na bříšku.. a do postýlky jak jsem říkala máme nanny.
Jooo ja nemit v postylce Nanny tak uz nejsem maminka… pred mesicem mi zachranila syna!
@Verylka Taky máme doteď v postýlce, naštěstí se žádné drama (zatím) nekonalo a snad už nepřijde. Tak hlavně, že je malý v pořádku!
Ja teda o nanny slysela, ze- -
Ahoj @Pudloslava
tak my máme v postýlce nanny a určitě bych neměnila zatím teda žádný falešný poplach, matraci máme 9cm kokos-studená pěna-kokos a máme podložku pod ní a je citlivá tak že když se dotknu papírem matrace tak problikne. Malá měla při porodu 3350g a naprosto v pohodě nám funguje takto pod matrací od příjezdů domů. Nanny mi už malou zachránila když jsme přestali v 7 dnech dýchat stihla jsem jí tak oživit dřív než bylo pozdě. Takže za mě nanny určitě ano já jsem spokojená s její funkčností.
Teď teda máme i respisense ať mám jistotu když je v kočárku nebo v autosedačce a zatím jsem taky spokojená - teda nevěřím tomu tak jako nanny ale asi je to jen tím že je to na plenečce a prostě nevidím jak to problikává.. ale jinak nám funguje zatím dobře.. a zatím naštěstí ani žádný planý poplach (tak snad to tak i zůstane) ![]()
Hezký den ![]()
My měli oba monitory - respisence na prvních cca 5 měsíců, kdy byly holky ve společný postýlce a byla jsem max spokojená - spadl jim snad dohromady 3× z plínky a vždycky teda šok… ale párkrát jsme sami slyšeli, jak začal vibrovat - dítě to vyprovokuje k nádechu samo - takže se ani nestačil zapnout alarm… A nannynky jsme používali až do roka a půl věku a max spokojenost!!! Si nedokážu představit mít dítě a nemít monitor… tahle investice mi za klidnější spánek rozhodně stála ![]()