Řev u večerního usínání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3166
19.12.18 20:34

@Mirinda27
Není přetažený? ;) Malá mi tohle dělavá občas, když spolu ležíme a snažím se ji uspat a ona je vyloženě unavená, mne si očka, ale neví jak by usnula, tak se převaluje, pofňukává apod.. :roll:
A co zuby? Není neklidný, že mu rostou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2999
19.12.18 20:55

@Zwetta to jsem zapomněla zmínit.....jedna horní jednička je z půlky venku a druha už začala vykukovat. Tak já nevím :nevim: . U prvních zubu byl klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.18 20:59

Měli jsme a máme se synem (2 roky) různá období jeho spánku. Někdy bez jakýchkoliv okolků se v postýlce otočil a spal. Pak bylo období, kdy se po hodině budil, jindy zas hodinu nemohl usnout. Vždy jsem to řešila operativně. Když byl mimčo a vlastně i teď jsem přišla zavrtala, popřála dobrou noc a odešla jsem. Teď když je větší, tak občas i zahudrovala, jaktože nespí. Ale když byl miminko a prostě neusínal, tak jsem si ho vzala do postele a uspala a pak přenesla. Po týdnu třeba zase spal sám, jako dudek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3166
19.12.18 21:39

@Mirinda27
Podle mě buď nějaká spánková „krize“ související s jeho vývojem anebo zoubky.. Prej na noc mají tendence se „ozývat“.. :roll: Jsem zvědavá, jak to bude u nás.. :andel: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí