Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@tumpach
Těžko říct. Má za sebou operaci a je taková divná. Podle doktorky je vše v pořádku ale od té narkozy je úplně jiná než byla předtím.
jak dlouho je od operace? narkoza dá zabrat dospělému je to pro mozek hodně náročný, chce to čas na vzpamatování, tedy pokud jí nic jiného není
syn spal jednou 16h
@Alexandra1997 píše:
@tumpach
Těžko říct. Má za sebou operaci a je taková divná. Podle doktorky je vše v pořádku ale od té narkozy je úplně jiná než byla předtím.
Tak to je spise otazka na doktory.
Normalne bych ti rekla bud stastna, ze spinka, ale pokud je po operaci, tak bych taky plasila. Nevim, ja bych mozna dosla k doktorce. Na jaké operaci byla maličká?
Byla na operaci 29.11.
Má vrozený šedý zákal, tak byla na operaci s očičkem.
@Alexandra1997 to uz je celkem dlouho po operaci, muzes zkusit zavolat doktorce a hlavne uvidis pres den jak se ti bude jevit.
Muze byt unavena, vysilena, hladova a neni schopna se budit ani na jidlo, protoze ji na to nezbyva energie. Proste si dej budika a vzbudit, nakrmit at ma dite silu. Ted bych klidne krmila po 3 hodinach at si rekne nebo ne.
@Micaella22 píše:
Muze byt unavena, vysilena, hladova a neni schopna se budit ani na jidlo, protoze ji na to nezbyva energie. Proste si dej budika a vzbudit, nakrmit at ma dite silu. Ted bych klidne krmila po 3 hodinach at si rekne nebo ne.
Asi bych taky budila, kdyz ne po 3, tak po 5.
A co to znamena, ze je jina? Miminka se meni porad, jednou tak a podruhe jinak.
Tak asi začnu budit. Předtím byla čilá. Byla přes den vzhůru, koukala, smála se, téměř vůbec nebrecela. Vydržela být přes den třeba 4 hodiny v kuse.
Teď spí furt, jen se budí na jídlo. Nají se, přebalim ji a během chvilky zase spí. Večer asi hodinu řve a pak usne a spí celou noc.
Přes den se teda budí tak po 3-4 hodinách.
Já byla ráda, když malej spal i víc jak 3 hodiny vkuse, tohle neznám..ale pokud je po operaci, opravdu bych si nastavovala budík a pravidelně jí dávala najíst. Třeba je opravdu vysílená a sama se nevzbudí.
Pro jistotu bych to aspoň po telefonu zkonzultovala s doktorkou.
Mne dcera taky tolik spala a taky jsem plasila. Ale byla uplne v poradku, proste rada spala.
@Alexandra1997 píše:
Tak asi začnu budit. Předtím byla čilá. Byla přes den vzhůru, koukala, smála se, téměř vůbec nebrecela. Vydržela být přes den třeba 4 hodiny v kuse.
Teď spí furt, jen se budí na jídlo. Nají se, přebalim ji a během chvilky zase spí. Večer asi hodinu řve a pak usne a spí celou noc.
Přes den se teda budí tak po 3-4 hodinách.
A anestezie trvala jak dlouho? Uz je to dva tydny, spolu to asi nesouvisi, nevim. Ale pokud se Ti neco nezda, tak znovu k Dr. Pokud predtim tolik nespala, prislo by mi to divne. Moje spala porad prvni 3-4 mesice, ale proste od narozeni
Tak jsem byla u doktorky a prý je v pořádku. Tak jsem klidnější
mám ji aspoň jednou za noc vzbudit na jídlo.
V anestezii byla hodinu a půl.
Je to zahul na to její malé tělíčko a to bude pod narkozu chodit každé 3 měsíce.