Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jani85 ja byla ve Vitkovicich a super - teda jako myslim pristup personalu atd.
@beruska03 píše:
@STEVIANKA no v utery jdu na kontrolni utz, tak se na to zeptam…ale nijak tlacit na pilu nebudu, az se zadari tak se zadari
to je jasné, pamatuju si to psycho po IVF uf ![]()
@beruska03 jo personál taky super, možná to tak na mě působilo měla jsem nervy na pochodu a to se pak zdá hrozné všechno…
@Jani85 ja se toho desne bala, byla jsem v haji z toho, ze jsme prisli o mimi a jeste k tomu ten zakrok
no ale pak jednani personalu se mnou bylo fakt ohleduplne a vstricne, proste jsem si pripadala, ze pro ne nejsem jen „dalsi kus v poradi“
Tak to já jsem si připadala jako další kus v pořadí, a pak jsem byla poprvé přes noc od malého tak to jsem brečela už v autě.
@Jani85 tak to ja taky plakala, ze musim byt pryc od male, celkove jsem mela vztek tak nejak na sebe, ze to odnasi mala
ale Jani, je to za nami a uz s tim nic nemuzeme delat, jen doufat, ze nas to uz nepotka ![]()
@beruska03 píše:
@Jani85 tak to ja taky plakala, ze musim byt pryc od male, celkove jsem mela vztek tak nejak na sebe, ze to odnasi malaale Jani, je to za nami a uz s tim nic nemuzeme delat, jen doufat, ze nas to uz nepotka
JASNĚ HOLKY, PROSTĚ BUDEM DOUFAT ŽE MÁME VYBRÁNO A HOTOVO.
Teď jdu k dokt. a ptám se kdy to můžeme zkusit znovu, tak vám to pak pisnu co mi říkal. JInak už vůbec nekrvácím asi od pátku. Teď jen čekat na menstruaci.
Holky, je mi líto, že taky patříte mezi ty, kterým se to stalo. Mě se to stalo už 2× a těhotná jsem byla vždycky po IVF (umělé opl.) a na miminko čekáme víc jak 4 roky ![]()
Jinak já byla na tom na Fifejdách a přístup super ![]()
@kaczule1 to je mi moc lito, ze cekate tak dlouho a jeste k tomu 2 x potrat… moc preji at se co nejdriv zadari!
@kaczule1 píše:
Holky, je mi líto, že taky patříte mezi ty, kterým se to stalo. Mě se to stalo už 2× a těhotná jsem byla vždycky po IVF (umělé opl.) a na miminko čekáme víc jak 4 roky
Jinak já byla na tom na Fifejdách a přístup super
TAKY PŘEJU HOOODNĚ ŠTĚSTÍČKA, BOLÍ NÁS TO VŠECHNY STEJNĚ ALE MY MÁME DOMA S BERU ASPOŇ DĚTI. ZNÁM NERVY PO IVF-A VIDÍŠ BYLA JSEM 3X A PAK 2X I PŘIROZENĚ OTĚHOTNĚLA. bERU BYLINKY A KAPKY HOOODNĚ JSEM O TOM ČETLA A STUDOVALA /MÁM ZDRAVOU VÝŽIVU/ UVIDÍM JAK TO PŮJDE U NÁS DÁL, ALE HOLKY ZVLÁDNEME TO A PODRŽÍME SE NAVZÁJEM!!
Jani85
TAKY BUDU ZVĚDAVÁ ![]()
já mám teďka jako menstruasi, den nic a od včera jako bych to dostala tak uvidíme…čtvrtek jdu na tu kontrolu
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.