Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaczule1 píše:
@STEVIANKA a můžu se zeptat jaké bylinky a kapky bereš?
TAK DOTEDKA
TEĎKA NA VYČIŠTĚNÍ PO PÁTKU ŽENSKOU SMĚS S ŽENSKÝ ČAJ OD SERAFINA A MAKU-TA JE I PRO CHLAPA. OD JUKLA JSEM SI OBJEDNALA JEŠTĚ TINKTURU DRMKU TO BYCH TI KDYŽTAK DÁVKOVÁNÍ ŘEKLA.
JAKÝ MÁTE PROBLÉM ŽE CHODÍTE NA IVF??
@kaczule1 píše:
@STEVIANKA a můžu se zeptat jaké bylinky a kapky bereš?
JSEM SEM TO NEPSALA, TOHLE JSEM SI OBJEDNALA VČERA ČAJ PODLE L. MOJŽÍŠOVÉ, 2 ks
CAJ116 49,57 Kč 15 % 2 ks 99,13 Kč 114,00 Kč
DRMEK (D3), 3 ks
TIN010 45,22 Kč 15 % 3 ks 135,65 Kč 156,00 Kč
NEPLODNOST, 2 ks
CAJ055 49,57 Kč 15 % 2 ks 99,13 Kč 114,00 Kč
VAJEČNÍKY, 2 ks
CAJ097 49,57 Kč 15 % 2 ks 99,13 Kč 114,00 Kč
Doprava 21 % 1 90,91 Kč 110,00 Kč
K úhradě s DPH: 608 Kč
@STEVIANKA a kde máš zdravou výživu? Já mám objednaný jeřáb ptačí a šlo by si ho pak doobjednat u tebe? ![]()
U nás se zatím žádný problém nenašel, takže teoreticky to u nás jde i přirozeně
Ale za víc jak 4 roky jsem ani jednou přirozeně ani díky IUI nenašla // ![]()
@kaczule1 píše:
@STEVIANKA a kde máš zdravou výživu? Já mám objednaný jeřáb ptačí a šlo by si ho pak doobjednat u tebe?
U nás se zatím žádný problém nenašel, takže teoreticky to u nás jde i přirozeněAle za víc jak 4 roky jsem ani jednou přirozeně ani díky IUI nenašla //
TO JE ZVLÁŠTNÍ ![]()
ODKUD JSI?
MY MÁME PRODEJNIČKU V LITOMYŠLI A V RYCHNOVĚ NAD KNĚŽNOU ale není problém ti vše poslat. Ještě ti poradím jednu věc, najdi si hooodně dobrého masera a nech si odblokovat pánev + bylinky. Podpoř manžela i sebe tou makou ona fakt funguje a šťávu nebo čaje s červenou řepou.
@kaczule1 píše:
Holky, je mi líto, že taky patříte mezi ty, kterým se to stalo. Mě se to stalo už 2× a těhotná jsem byla vždycky po IVF (umělé opl.) a na miminko čekáme víc jak 4 roky
Jinak já byla na tom na Fifejdách a přístup super
PO KAŽDÉM IVF JSI TĚHOTNÁ??
@STEVIANKA aha, tak to zkusím sehnat někde u nás
Já v polovině září chci jet do lázní, tak snad to pomůže ![]()
@kaczule1 píše:
@STEVIANKA aha, tak to zkusím sehnat někde u násJá v polovině září chci jet do lázní, tak snad to pomůže
ODKUD JSI?? JÁ DŘÍV JEZDILA PO ZV JAKO ZÁSTUPCE TAK TŘEBA PORADÍM ![]()
SUPER LÁZNĚ FRANTIŠKOVI A TY JEJICH RAŠALINOVÉ KOUPELE ![]()
Holky tak doktora mi nabral krev, musím tam ještě zavolat. jinak jsem se ptala na menstruaci kdy asi tak dorazí a říkal že každý to má jinak ale nejpozději do 6 týdnů bych měla začít menstruovat, ale můžu začít i za 14 dní třeba. A pak jsem se ptala kdy se můžu začít snažit, tak říkal že hned po menstruaci. napsal mi název listovky nebo prášků kde to je obsažené, říkal že někdy to co prodávají v lekárně tak to kolem listovky ani neprošlo
tak nevím dívala jsem se v lékárně a stojí 260,– Kč.
A ty bylinky mě taky zajímají, nemáš prosím nějaký odkaz na internetový ocbchod, protože, tady v Ostravě žádné bylinkářství neznám.
@Jani85 a jeste mam takovy int. dotaz, kdyz uz nekrvacis, tak muzete spolu s muzem normalne sex. zit nebo do te menstruace musi byt stop?
Jani85 jojo taky by mě to zajímalo můžem normálně
???
bylinářství jukl- tak kupuju drmek tinkturu, čaje podle mojžíšové, neplodnost, vaječníky
dědek kořenář malinová směs
serafi- jeřáb ptačí ale mrkni na prodejny na jejich stránkách tam určitě na ostravu odkaz bude.
jo a tobě i manželovi maku když už nic jiného tak úžasně povzbuzuje ![]()
Jo sex může být jen se chránit, ale stejně bych prý ani nezapadla, ale raději si dávat pozor
A nebo to nechat na přírodě a nepřemejšlet ![]()
holky, používáte nějaká OVU testy? Máte tip na nějakou značku??
@Jani85 tak jsem dnes byla u sv dr a ta mi sex nez dorazi ms zakazala a dalsi tehu pry prichazi v uvahu nejdriv za 3 mesice nejlepe za pul roku, tak nevim co si o tom myslet… ![]()
@beruska03 píše:
@Jani85 tak jsem dnes byla u sv dr a ta mi sex nez dorazi ms zakazala a dalsi tehu pry prichazi v uvahu nejdriv za 3 mesice nejlepe za pul roku, tak nevim co si o tom myslet…
JÁ MYSLÍM ŽE JE TO HLAVNĚ NA TVÉM TĚLE JAK SE BUDE CHOVAT…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.