Revize a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1914
23.8.13 19:19

Ahoj všem, já byla na revizi v úterý ;) Co se týče šestinedělí tak ano, mám ho dodržet a taky bych prý 3 měsíce neměla otěhotnět.

No a taky by mě zajímalo, jak dlouho po zákroku se ještě krvácí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.8.13 19:35

Jani85
já zatím nic nevím, včera jsem měla ultrazvuk tam už se nezdálo doktorce srdíčko a dnes ráno to začalo samo. Volala jsem tam, chtěla abych se stavila hned ale já říkala že počkám do čtvrtka /to jsem byla objednaná na další/ a že uvidíme. Vím že po revizi se čekat na další pokus má ale jak je to po samovolném to nevím /říkají že je to jako opožděná MS/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.8.13 19:36

A HOLKY NEBOJTE SE TOHO ZKOUŠENÍ DÁL, TO JE TO NEJHORŠÍ CO MŮŽEME UDĚLAT-VZÁT TO :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
23.8.13 19:37

Beruska03 LITOMYŠL tak to jsem daleko ale ještě že funguje internet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
23.8.13 20:47

My to určitě dodržíme, protože se docela bojíme aby to vyšlo a bylo vše v pořádku, já naštěstí už nekrvácím jen trošičku špiním ale trošku. A musím zaklepat že jsem necítila ani žádnou boles po zákroku. V pondělí musím jít na krev jestli mám hcg na nule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
24.8.13 09:06

Já dnes už fakt minimálně jen špiním-nejvíc jsem krvácela včera dopoledne a teďka už pomalu vůbec nic 8o
ale nevím jestly je to takhle vlastně dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.8.13 16:35

Já teda taky zmíním, jak to se mnou dopadlo - zákrok v úterý 20.8., dneska v sobotu 25.8. už jen minimální krvácení, tak doufám, že to brzo přejde, už mě to otravuje :D Jinak jsem někde četla, že krvácet se může i 14 dní po zákroku, ale jestli krvácíte míň, z toho bych si teda hlavu úplně nedělala, kdyby to trvalo dýl, už bych se někde ptala, jestli je to normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.8.13 17:23

Dnes je to spíš jak MS zajímavé, možná to tak má být, nic mě nebolí tak počkám do čtvrtka na domluvenou kontrolu, doufám jen že tím to i končí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
25.8.13 19:36

Tak ja ode dneska bez krvaceni ( revize byla v utery 20.8) tak aspon neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.8.13 19:44
@beruska03 píše:
Tak ja ode dneska bez krvaceni ( revize byla v utery 20.8) tak aspon neco…

TAK TO JE DOBŘE, TAKŽE HURÁ NA TO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
25.8.13 20:28

@STEVIANKA no v utery jdu na kontrolni utz, tak se na to zeptam…ale nijak tlacit na pilu nebudu, az se zadari tak se zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
25.8.13 21:22

Já byla na zákroku taky v úterý a od včerejška nekrvácím. zítra jdu na kontrolu, a na krev jestli mám hcg na 0. a taky se zeptám jak dlouho čekat s otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
25.8.13 21:24

@beruska03 můžu se zeptat v které nemocnici jsi byla na revizi? Já byla v porubě, a působilo to tam na mě hrozně v jedné malé místnosti 3 postele a hned za dveřma se dělali ty zákroky a šlo to jak na běžícím páse ještě teď mám husí kůži :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
25.8.13 21:31

@beruska03 Ty to máš koukám stejně načasované jako já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
25.8.13 21:41

@Jani85 ja byla ve Vitkovicich a super - teda jako myslim pristup personalu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty