Revize a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
27.8.13 20:04

@beruska03 no tak to nevím, víš jak to chodí každý říká něco jiného. :nevim: a pak si má člověk vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
27.8.13 20:27

@Jani85 no prave, ze nevim kterym dr se ridit… jako my na to nijak nespechame, jen jsme si rikali, ze nebudeme resit ochranu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.8.13 20:33
@beruska03 píše:
@Jani85 no prave, ze nevim kterym dr se ridit… jako my na to nijak nespechame, jen jsme si rikali, ze nebudeme resit ochranu :-)

TAK TAK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
27.8.13 20:38

Abych řekla pravdu, já ještě ani na sex nemám chuť dnes mi praskla cysta a to byla taková bolest, že jsem myslela že rodím :oops: tak jsem sedla do auta jela k dokt a ten mi to potvrdil. Jinak my budeme čekat do první menstruace a po menstruaci se chránit nebudeme a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
27.8.13 21:04

No, já se teda nemůžu dočkat, až budeme moct sexovat :oops: :mrgreen: V nemocnici mi řekli 6 týdnů, ale jinak jsem taky všudemožně četla, že stačí počkat do menstruace, asi to dýl nevydržím :oops: A co se otěhotnění týče, z finančních důvodů jsme pokusy o nějakou dobu posunuli zhruba na jaro, takže se budeme zatím chránit :) Jinak tohle těhotenství, co vzalo tak rychlý konec, bylo tak, že jsme si řekli „necháme tomu volný průběh“ a šlo to úplně samo, takže stejnou taktiku asi nasadíme i potom, jak jste tu psaly - nebudeme řešit ochranu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
28.8.13 09:36

Jasně holky, nic neřešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
7.9.13 22:23

Holky chci se zeptat, dostala jste už některá menstruaci, já budu mít v úterý 3týden po revizi a zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
13.9.13 22:17

@Jani85 Jsem na tom časově stejně a pořád nic…říkali, že přijde za 4 - 6 týdnů… tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
13.9.13 22:30

@Helenka89 tak já jsem dnes začla špinit tak snad už příjde, uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
17.9.13 22:11

@Jani85 Já pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty