Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Žádná revize ti nehrozí, HCG klesá, toho se bát rozhodne nemusis.
Na testech jsem ani nebyla. MS dorazila cca tyden po tom co me prestalo pobolivat bricho a byt spatne od zaludku. Pro me pokazde 5 dnu zpozdeni. Akorat ja ani nebyla na krvi a mela jsem jen velmi slabou carecku na dvou testech, pak hned zacala slabnout jeste pred MS. Pocitala bych tak s 2-3 tydny.
Ahoj holky chci se vás zeptat. Na začátku dubna jsem měla biochemické tehotenstvi začala jsem krvácet tak jako MS pak tyden v pohodě.. za dalsi týden jsem trošku spinila asi 4 dny.. Měla jsem termín ms se zpožděním 4 dny teď jsem to dostala a mám to fakt silný většinou mám ms 4-5 dní teď mám 6 den už slabší ale pořád to mám dost na to že ms ma končit.
Když jsem začala krvácet byla jsem u dr ta mi řekla že se jedná o biochemické tehotenstvi a že na ulz nic nevidí…
Máte s tím někdo zkušenosti prosím? ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky.
Jsem 10 den zpoždění, 2 dny před MS jsem začla mít pobolívání prsou, občas mírné nevolnosti, mírné pobolívání podbřišku po celé dny. Po 5 dnech zpoždění clear blue pozit. s výsledkem 3-4TT. Hcg 99. Předevčírem pobolívání podbřišku přestalo. Včera hcg 40. Byla jsem u doktora, říkal že musíme sledovat až hcg klesne k 0 a čekat zda dorazí MS. Chci se zeptat, do jaké doby se čeká než dorazí MS než se schyluje k revizi? Zatím nic, ani pobolívání podbřišku.
Už jsem biochem. těhu prodělala, ale zpoždění bylo max 5 dní a pak přišla MS, takže jsem to s MUDr. ani neřešila.
Doktor říkal, že mi pak udělá nějaké testy na chlamydie, ATd. A že pak se dělá ještě imunologie. Už jste si tím někdo prošel? Co vše jste pak podstupovaly?