Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Mutlice Musím přiznat, že mě velmi mile překvapil doktor, nehnal mě hned na revizi a neodrazoval, že chci ještě počkat, sám řekl, že rizika jsou srovnatelná, kyretáž se dělá tzv. naslepo, takže se z dělohy odstraní i to, co by tam mělo zůstat a vzhledem k tomu, že já v děloze nemám téměř nic, tak mi řekl, že je lepší počkat, pokud se na to sama cítím a na revizi můžu jít vždycky. Riziko vykrvácení a zánětu dělohy je stejné u obou případů, prý zánět je častější po revizi, to mě dostalTak ať to máme příště lepší
Držím palce! ![]()
@Mutlice Musím přiznat, že mě velmi mile překvapil doktor, nehnal mě hned na revizi a neodrazoval, že chci ještě počkat, sám řekl, že rizika jsou srovnatelná, kyretáž se dělá tzv. naslepo, takže se z dělohy odstraní i to, co by tam mělo zůstat a vzhledem k tomu, že já v děloze nemám téměř nic, tak mi řekl, že je lepší počkat, pokud se na to sama cítím a na revizi můžu jít vždycky. Riziko vykrvácení a zánětu dělohy je stejné u obou případů, prý zánět je častější po revizi, to mě dostal
Tak ať to máme příště lepší