Revize nebo počkat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.11.18 08:46

@Mutlice Musím přiznat, že mě velmi mile překvapil doktor, nehnal mě hned na revizi a neodrazoval, že chci ještě počkat, sám řekl, že rizika jsou srovnatelná, kyretáž se dělá tzv. naslepo, takže se z dělohy odstraní i to, co by tam mělo zůstat a vzhledem k tomu, že já v děloze nemám téměř nic, tak mi řekl, že je lepší počkat, pokud se na to sama cítím a na revizi můžu jít vždycky. Riziko vykrvácení a zánětu dělohy je stejné u obou případů, prý zánět je častější po revizi, to mě dostal 8o Tak ať to máme příště lepší ;)

• Citovat
  • Upravit
3724
18.11.18 20:23
@Anonymní píše:
@Mutlice Musím přiznat, že mě velmi mile překvapil doktor, nehnal mě hned na revizi a neodrazoval, že chci ještě počkat, sám řekl, že rizika jsou srovnatelná, kyretáž se dělá tzv. naslepo, takže se z dělohy odstraní i to, co by tam mělo zůstat a vzhledem k tomu, že já v děloze nemám téměř nic, tak mi řekl, že je lepší počkat, pokud se na to sama cítím a na revizi můžu jít vždycky. Riziko vykrvácení a zánětu dělohy je stejné u obou případů, prý zánět je častější po revizi, to mě dostal 8o Tak ať to máme příště lepší ;)

Držím palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky