Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, prosím o radu - od včerejška mě chvilkama trápí taková řezavá bolest bříška, na levé straně. Jsem 33. týden. Nemáte některá podobnou zkušnost? Snažím se být klidná a říkám si, že se zřejmě jedná o roztahování dělohy. Díky.
Řezavá bolest?… sice nevím, jsu teprve 29tt, ale upřímně bych radši zašla k doktorovi, je víkend, takže na pohotovost. Máš to za pár a je škoda, abys třeba zbytečně něco zanedbala… ![]()
Mě takhle na levé straně řeže kolikrát až nesnesitelně, ale přijde mi to od tlustýho střeva, protože když nějak nepotřebuju na WC, tak to cítím a když si třeba za 2 hodiny dojdu, tak to ořejde, už to tak mám asi od 20tt. Pokud by se ti ale cokoliv nezdálo, raději zajeď na pohotovost.
Ahojky,
já jsem měla řezavou bolest minulý týden, také vlevo, jinak jsem 28.tt. BYla jsem u dr. a ten mi řekl, že ej to roztahováním, horkem a tíhou prcka. Tak netuším, ale určitě pokud si nejsi jistá, tak návštěvou nic nezkazíš.
Díky za odpovědi. Všimla jsem si, že to bolí při pohybu, když jsem v klidu, tak nic necítím. Kdyby se to zhoršilo, pojedu do nemocnice, jinak asi zajdu v pondělí k dr.