Řezavá bolest břicha

122
17.7.10 00:24

Řezavá bolest břicha

Ahojky, prosím o radu - od včerejška mě chvilkama trápí taková řezavá bolest bříška, na levé straně. Jsem 33. týden. Nemáte některá podobnou zkušnost? Snažím se být klidná a říkám si, že se zřejmě jedná o roztahování dělohy. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
478
17.7.10 07:15

Řezavá bolest?… sice nevím, jsu teprve 29tt, ale upřímně bych radši zašla k doktorovi, je víkend, takže na pohotovost. Máš to za pár a je škoda, abys třeba zbytečně něco zanedbala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
17.7.10 07:21

Mě takhle na levé straně řeže kolikrát až nesnesitelně, ale přijde mi to od tlustýho střeva, protože když nějak nepotřebuju na WC, tak to cítím a když si třeba za 2 hodiny dojdu, tak to ořejde, už to tak mám asi od 20tt. Pokud by se ti ale cokoliv nezdálo, raději zajeď na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
17.7.10 16:32

Ahojky,

já jsem měla řezavou bolest minulý týden, také vlevo, jinak jsem 28.tt. BYla jsem u dr. a ten mi řekl, že ej to roztahováním, horkem a tíhou prcka. Tak netuším, ale určitě pokud si nejsi jistá, tak návštěvou nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.7.10 20:06

Díky za odpovědi. Všimla jsem si, že to bolí při pohybu, když jsem v klidu, tak nic necítím. Kdyby se to zhoršilo, pojedu do nemocnice, jinak asi zajdu v pondělí k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí