Režim miminka - 11 měsíců

250
2.5.17 12:14

Rezim 11 mesicniho miminka

Ahoj holky. Jaky mate denni rezim s 11mesicnimi miminky? Jak spinkaji pres den, co kazdy den delate, jak si hrajete, co a kdy jedi…jak vecer usinaji?? Jak spinkaji vecer??

Mam doma 11mesicniho chlapecka a rada bych se nekde inspirovala/porovnala/poradila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4658
2.5.17 12:36

Ahoj, synovi bude ted 11měsíců.
Náš den vypadá takto:
Vstáváme kolem 6h ráno nasnídáme, oblékneme, dáme léky(syn je astmatik) a jdeme si hrát.
Kolem 8h si jde ještě zdřímnout a spí cca hodinku, takže já doma vše v rychlosti pofackuji, umyji sebe a dcerku a když se syn vzbudí dostanou děti malou sváču a jdeme ven. Obědváme kolem 12h a pak jdou spinkat(dcera odpočívá). Syn spí tak do těch 14h. Poté svačinka a jde se ven do 17h. V 17.30 koupeme, lékujeme :-D, dám dětem večeři a syn jde tak v 18h spinkat…Na mlíčko se budí pak kolem půlnoci, nají se a spí do těch 6h. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
2.5.17 12:38

Ahoj, syn moc režimový není, přes den spí buď 9-10h. a pak 15-16h.,někdy jen po obědě, někdy skoro vůbec. V noci se budí na kojení co dvě hodiny, když jde dobře :lol: Večer chodí spát v 20:00, ale je schopen být vzhůru i do 22:00 když třeba rostou zuby, tak prostě nespí. Usíná u prsa.
Denní činnosti se odvíjí i od staršího, takže když je ve školce, tak si s malým dopoledne hrajeme, uklízíme, vaříme, nákupy a pod. Odpoledne řádí s bráchou, jdeme na zahradu, na procházku… když jsou oba doma, tak je to chaos, to jsem ráda, když stihnu aspoň navařit.
Jídlu moc nedá, sní s bídou půl porce, ještě se hodně kojí. Navíc když spí tak všelijak, tak se klidně stane, že prospí svačinu a tedy jen snídá a pak už obědvá.

Je to úplný opak staršího, ten musí mít režim jako hodinky a sní toho za dva. V 11. měsících snědl na svačinu klidně celý banán, dvě meruňky a tři švestky a za dvě hodiny už se dožadoval oběda, jakoby týden nejedl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
2.5.17 13:04

Můj syn bude mít 11měs. Vzhledem k tomu, že má dva starší sourozence školního věku, tak se musí přizpůsobovat.

Ráno vstává v 6h, snídaně, dovézt starší dva do školy, pak doma si hrajeme, já uklízím, svačina. Kolem 10h jdeme ven, usne v kočáru na cca 45min. Pak oběd, volná zábava a jedeme pro děcka, nákup, mimino většinou usne v autě cestou domů. Svačina. Odpol dělám se starší úkoly, mimino se pohybuje volně nebo si s ním hraje sourozenec. Pak se věnuju starším dětem, miminu, večeře, koupání, školáci jdou spát nejpozději v 21h, mimino posléze.
V noci spí s námi v posteli, kojím co 2h. Přes den kojím tak 4-5×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3085
3.5.17 10:39

Ahoj, mám také 11 měsíčního chlapečka. V 6:00 vstává. Dostame UM. V 9:00 svaci a jde spinkat, v 11:00 vstává. Dostane UM. 14:00 oběd. 15:00 jde spát do cca. 17:30. Dostane UM. 18:30 svacina. 20:00 UM a jde spát :palec: Přes den jsme většinou doma, když je přítel v práci a hrajeme si. Jinak chodíme 2× denně ven. Hraje si nejvíc s bráchou, 2 roky, jinak boura komíny z kostek, rád se válí v perinach, všechno okusuje, zboznuje tahání za záclony :lol: různá autíčka, chrastitka, domeček, míčky,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí