Režim pro dvě děti bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
7.5.12 23:39

@Angua No Mates by mu nejradši udělal mlíko a šup s ním do postýlky, ale to neprojde. Jsem si vzpomněla na Fandíka od Gabu, jak se taky dožadoval, ať si to dítě laskavě zavře do ohrádky :lol:
No, lezení je blbý, Mates mu bere hračky, ale ne aby si s nima hrál, dává je na stůl, na gauč, aby na ně Fanouš nemohl. A já pak už dost nas.aně chodím a milý hračky shazuju dolů a jsem poněkud nevrlá :twisted: Jenže zase on si s něčím hraje, přileze Fanouš a draps a už by to chtěl a jemu zkrátka nevysvětlím, že to nemůže bráchovi jen tak brát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.5.12 23:40

neboj, zvládneš to! Je fakt, že máš ještě malé dítě, ale i tak to půjde…
Radím ti v zájmu zachování dzravého rozumu hledět na to se pořádně vyspat!

Jsem sama se třena dětma- třetí dítko jsme si hned po narození vzala k sobě do postele a měla jsem štěstí, malá mi spala.. Třeba mě probudila na kojení, tak jsme vrazila prso a spala jsme dál… No ale záleží na tobě, někdo nechce miminko v posteli..

pořid tandem kočárek..

• Citovat
  • Upravit
31594
7.5.12 23:45

Ano, na to jsem zapomněla, mimino do postele, vrazit prso a spát dál, v tom má Byron svatou pravdu. Mimino se bez větších problémů v 7m přeučilo na svoji postýlku, předtím i když jsem byla v posteli, tak se pak skoro přestal budit, takže fakt za mě velmi praktické a s třeím to budu dělat stejně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.5.12 23:52

@Gladys já jsem v tomhle trochu polevila :oops: a spíme spolu ještě ted- v jejích 21 měsících( a na zemi :oops: na dekách a peřinách). Lehnu si k ní, usne, jdu pryč… V noci se téměř nebudí, od roku a čtvrt nekkojím a dobrý, bála jsem se ale spí dobře…

Ložnici mám ted docela nevyužitou.. A taky nevím, ja to později vyřeším. Asi dám pak nejmenší k nejstarší a syna vyšouonu aby byl sám ve druhém dětském pokoji.
Nebo se mnou bude nejmenší na manželské dokud bude chtít

• Citovat
  • Upravit
31594
7.5.12 23:55

@byron mě se furt budil na dudel, takže jsem měla pocit, že se víc budí, když jsem tam s ním. Navíc jsem zkrátka už chtěla svůj klid. Každý to má nastavené jinak, nejdůležitější je, aby to vyhovovalo oběma zúčastněným 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.5.12 23:56

@Gladys přesně, zatím mi to vůbec nevadí

• Citovat
  • Upravit
50725
8.5.12 07:53

@Gladys No jo, na tu hlášku jsem úplně zapomněla :lol: Sice nemáme ohrádku, ale Samíkovy pocity to myslím vystihuje dobře :lol:

Jinak s náma spí v posteli i tříleťák - ale to už je taková nutnost - i když on je spokojený velmi. Já už o něco méně, má ostré lokty a kolena :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.5.12 08:25

Taky mám kluky od sebe přesně o 18 měsíců! :) Neboj,zvládneš to určitě.Akorát se jen malinko možná nevyspíš..Je pravda,že je doma občas více řevu,jeden musí vždycky počkat.Většinou čeká teda ten mladší.Starší už si dokáže aspoň někdy hrát chvíli sám,nebo když kojím,tak si hraje s legem a podává mi ho,abych mu ho stavěla..Už se naučil,že když bráška papá,tak nás nesmí nikam tahat a zlobit.Spíš si pak dávej pozor,ať starší nechtě neublíží miminku.Ten náš kluk mladšího pořád dloube,když mu dává pusinku,tak si ho dost nešetrně přitáhne :lol: a někdy na něj žárlí a ukazuje ať ho odložím pryč.Taky ho občas tahá..Ale jinak se to dá..akorát jsem občas na nervy,když musím oba oblékat(miminko se mi teda obléká lépe,nehýbe se a neklade odpor)a navíc jim chystat oboum věci na ven.To ze mě kolikrát leje jako z konve 8o
Přeji ti hodně štěstí a hlavně si trochu věř,myslím,že se dvěmi dětmi si dokážeš vše lépe zorganizovat a ono se vše časem poddá,až se vytvoří nějaký zeběhnutý režim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.12 08:56

Teda holky,to jsem nečekala,že se to tu tak rozjede,moc jste mě potěšili… :hug: s tim lehátkem v koupelně je to dobrý nápad,nejdřív vykoupu malinkou a potom vetšího,protože ho koupu až v půl osmý,tak mi může pomáhat…ve velký vaně koupeme už dlouho,tak to by nemusel být problém.klokanky doma mam,šátek kdyžtak pořídim,lehátka tu mam taky,jediný co,tak ten tandemový kočár,o něm pořád přemýšlim, myslim že bych ho využila,ale manžel mi na něj přispět už nechce,že malej už chodí(myslim,že by v něm občas i usnul) a že v roce a půl je to zbytečný,tak nevim,co s tim,přemýšlela jsem i o tom křesýlku s kolečkem k normálnímu kočárku, na skejbort je ještě malý,nebo snad budu malou šátkovat a velkýho vozit v káře.to musim ještě dořešit…tak pište dál a děkuju za podporu

• Citovat
  • Upravit
1147
8.5.12 09:01

My máme dvojkočár,kde jsou oba kluci za sebou.Taky není nový,stál 4000.A pro mě je to neocenitelný pomocník.Když někam jdeme a potřebujeme tam dojít,tak je mám oba v kočárku a pod kontrolou :lol: Starší samo už chodí a do kočárku by nejradši už vůbec nešel,ale to je takové chození..furt zdrhá,nebo se zastavuje a něco si prohlíží,nebo jde na opačnou stranu,než kam máme jít..no zlatý dvojkočár. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.12 09:27
@suwari píše:
My máme dvojkočár,kde jsou oba kluci za sebou.Taky není nový,stál 4000.A pro mě je to neocenitelný pomocník.Když někam jdeme a potřebujeme tam dojít,tak je mám oba v kočárku a pod kontrolou :lol: Starší samo už chodí a do kočárku by nejradši už vůbec nešel,ale to je takové chození..furt zdrhá,nebo se zastavuje a něco si prohlíží,nebo jde na opačnou stranu,než kam máme jít..no zlatý dvojkočár. :potlesk:

no to si právě myslim,malej mi do kočárku taky nechce,ale to se procházíme u nás po vesnici,ale když s nim jedu do města,tak si nedovedu představit potřebovat něco vyřídit a jít tim jeho tempem…to by bylo na celj den.asi budu muset založit novou diskuzi jakej kočárek pro sourozence do MHD.ach jo,z ničeho se nejednou nevidim…

• Citovat
  • Upravit
50725
8.5.12 09:47

Já využívám dvojkočár i na tříletého. Teda né, že by jezdil dennodenně, ale když někam pospícháme nebo se vracíme z delšího pochodu unavení, není nad to, hodit ho do kočáru a neposlouchat kňourající dítě, šinoucí se šnečím tempem :mrgreen: Nebo v zimě, když se nedalo nakojit venku a pelášili jsme z procházky rychle domů. Navíc myslím, že je to fajn i kvůli žárlení ale malý byl a je hodně kočárový - rád se sveze :mrgreen: Máme Phil and Teds.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.12 11:09

Holky, ještě dotaz (tedy nejsem zakladatelka) Jak to řešíte u lékaře, budu muset brát oba prcky sebou a mám strach abych je tam uhlídala :-(

• Citovat
  • Upravit
byron
8.5.12 11:11
@Anonymní píše:
Holky, ještě dotaz (tedy nejsem zakladatelka) Jak to řešíte u lékaře, budu muset brát oba prcky sebou a mám strach abych je tam uhlídala :-(

uhlídáš ;) jezdím i vlakem se třema

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.12 11:17

díky moc za příspěvky-jsem zakladatelka :mrgreen: a za anonym se omlouvám,ale jsem na diskuzi,kde se vídáme s holkama osobně a nikdo o manželský krizi nemá ani potuchy-znají už i manžela,a já nemám sílu jim něco vysvětlovat…sama ještě nevim jak to dopadne… :oops: už tu půl dne dřepim u kompu a koukam na kočárky…Nejvíc se mi líbí (hlavně taky ta cena a reference) tandem abc design plus,tak se na něj asi pojedu mrknout,jestli mam začít šetřit…

jinak doktora mě ještě řešit nenapadlo… 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová