Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím ženy,
v neděli jsem běhala na páse (poprvé nebot leto se blizi) a asi jsem si neco udelala s kotnikem. Je takový „divný“ už asi od prosince, docela ty svoje nohy namaham, lezu po horách a delam jumping… nekdy citim kdyz hodne skacu, jak me v tech mistech pálí. Taky se mi dost na tom kotníku stává, že tcítím, jak se mi tam rozlilo neskutečný teplo, jako kdybych si nohu dala na topení.
No a od neděle mi tak jako „rezonuje“ část nohy mezi malíčkem a patou, na straně. Nebolí to, nemůžu říct, že to brní… cítím tam prostě takový zvláštní pocit, který je docela pravidelný, dělá to takové tůůůů - pak nic a pak zase tůůůů… Ale není to přímo tepání… to je rychlejší. Už mě to obtěžuje, ale citim se jak idiot jit za doktorem, ze mi rezonuje kus plochy nohy… jako kdyby tam neco probíjelo ale… nemuzu říct ze brní… Od te nedele me teda přímo v kotníku píchá a bolí docela dost, tak nevim jestli sem to neprepískla… za par tydnu se permanetne stehuju do zahranici, takze silim…
díky ![]()
Něco jako vibrování mobilu? Jestli ano tak to mívám také. Podle mě skriple nervy od páteře, já s tím mám problém.
Vypadá to možná na zánět z přetížení, jestli je noha teplá tak by to mohlo sedět ale těžko říct ![]()
Mě takhle rezonuje/probiji cela noha i s lytkem pri velkym pretizeni. Vzdycky v intervalech a trva mi to tak den max 2. Když jsem to měla poprvy, tak jsem z toho byla na nervy, neboli to, ale je to protivny.