Říct už teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
486
17.6.18 07:51

já bych to teda určitě neříkala, když to nemáš potvrzené od dr :) přípitek ti neublíží a sklenku taky můžeš držet - pít už nemusíš, to si nikdo nevšimne :)
dr tě snad objedná hned, vzhledem k menstruaci v únoru, ale nepočítala bych že budeš už ve třetím měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
17.6.18 07:58

Zalezi jak moc te znaji a jsou vsimavy. Ja mela podezreni ze jsem tehotna, druha carka slaboucka jeste a meli jsme oslavu. Nechala jsem si nalit vzdycky vpohode alkohol a statecne ho lila kde se dalo. Nikdo to nevidel, jednou dokonce jsem byla “nucena” vypit panaka slivovice. Hodila jsem do pusy a vzapeti vyplivla do predem pripravene vody na zapiti :mrgreen: no a stejne to na me mama a segra poznala. Ale prej jsem je matla dokonale s tim pitim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
17.6.18 08:06

Já bych si cucla přípitku, pak by to nenápadně dopil manžel a pak bych si cucla z nějaké druhé skleničky a zase nenápadně předala. Nikdo se nemůže divit, že si nedáš víc - kojíš. A ještě otázka mimo - proč všichni kolem tak řeší, kolik někdo pije a nepije? Na nějaké hromadné oslavě u nás si nikdo ani nevšimne. Neřeknu, kdybych šla s holkama na víno, seděly bychom u stolu 4 a najednou bych nepila, tam si všimnou, ale na oslavách většinou bývá takový chaos, že nikdo nic nezaregistruje. Kdyby přišla žena, u které se očekává těhotenství (někdy v rozmezí 5 let) s velmi veřejným vysvětlením, že teď si nedá přípitek, protože má atb. na zánět močáku, tak jsem doma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.18 08:08
@Markéta80 píše:
gratuluji :* , jak silná čárka je? Nic neříkej, na tohle je čas. Tak klidně že bereš atb nebo prostě nemáš chuť ;) , nebo že jsi měla žaludeční potíže tak alkohol raději ne ;)

Vrchní test je včerejší, spodní je dnešní :)
Asi teda neřeknu nic…minule jsem teda vydržela týden nerict nic. :lol:

• Citovat
  • Upravit
59395
17.6.18 08:12
@Anonymní píše:
Vrchní test je včerejší, spodní je dnešní :)
Asi teda neřeknu nic…minule jsem teda vydržela týden nerict nic. :lol:

nic nevidím :lol: uvidíš co u doktora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
17.6.18 08:28

@XYZ1234 přesně tak :mrgreen: ach ty začátky těhotenství pred létem,to je nejhorší doba na tajeni :zed: :D

Jinak můžeš být tak 7-8tt,jestli ti je tyden spatne,casto v tu dobu zacinaji nevolnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
17.6.18 08:29

Asi by bylo rozumnejsi jeste nic nerikat … a kvuli piti se na neco vymluvit. Ake zalezi hodne na tom, jake mate rodinne vztahy. Muj manzel je v tomle ohledu strasna „slepice“ :lol: U kazdeho tehotenstvi zhavil draty, jeste nez stihnul zaschnout tehotensky test :lol: :lol: Takze to vedela cela rodina uplne od zacatku. Ale ja mela 3× za zivot pozitivni test a mam tri deti… chapu, ze holky, ktery si musely projit zamlkym tehu nebo o mimco v tehotenstvi prisly, vedi proc radi, to co radi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.6.18 08:43

Já to takhle řešila před Vánoci a domluvili jsme se s mužem, že budu řídit a on si z povinnosti dá. Když se ptali, co se děje, tak říkal, že potřebuju trénovat v jeho autě. Kolikrát jsem si od něj jenom trochu upila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.18 08:54

Taky nejak nechapu to utajovane piti a nepiti - tehotenstvi netehotenstvi … myslim ze si ani nikdo nevsimne ze nepijes. Pripitek ucucnes a dalsi je na tobe. Vymyslet nejake vymluvy ?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.18 08:54

Já byla taky těhotná jednou a mám jedno, teď druhé a prostě nevěřím na špatné konce.
Mám k tomu své důvody a teorie. Fotka se nenahrala, nevím proč, ale čárky jsou Tak silné, že to snad víc nejde.
Vztahy máme v rodině skvělé, tak uvidíme, jak se to vyvine, na té oslavě bude 7 lidi, takže vidět bude, když si nedám.
Ano, letní těhotenství, těším… První bylo zimní a přes kabát nebylo vidět vůbec nic. :-(:-D

• Citovat
  • Upravit
1132
17.6.18 09:02

Gratuluji k // musíte být jak v sedmém nebi :kytka: sklenka šampaňského vám ani mimísovi neublíží. Tak držím pěsti, ať se před návštěvou neprozradíte :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
17.6.18 09:05

A co treba koupit nealko sampano, kdyz uz si musis pripijet? Pocitam, ze oslavovat budete venku, tak muzes nalit pripitek uvnitr a sobe dat nealko, ne? A dalsi piti bych neresila, ja teda na oslave syna stale litala a obsluhovala ostatni, takze verim, ze si vubec nikdo nevsiml, co vlastne piju ja. Do panaku te snad nikdo nutit nemuze, kdyz kojis a misto cidera si muzes koupit ochuceneho birella, treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
17.6.18 09:10
@Anonymní píše:
Ježkovi zraky, ženy, nemyslete si, že jsem alkoholik, synovi jsou dva roky, kojím na spaní, takže jedna dvě sklenky vína neublíží ani mě, ani dítěti - kojenemu.
Když jsem kojila 100% tak byla abstinence… A taky, píšu, že teď už si nedám ani pěnu od piva :) protože vím, že alkohol se do krve - a tím i k miminku - dostane zavratnou rychlosti. Proto taky dnes si nedám ani přípitek :)
Nedělejme z toho ‚dítě alkoholičky‘ :-D
Každopádně, to s těma nemocem resp., lekama je dobrý tip, zkusím to uhrát na to, že je rozvezu domu, ještě teď odpoledne je obvolam, že pro ně i přijedu - coz je logicky, jak by se jinak dostalo domu jejich auto.
A znova, pro ‚senzace-chtivé‘ maminky, nejsme alkoholici. :-D prostě jen si při oslavách pripijime šampaňským a ne sodovkou, to je celé :-D

Já myslím, že si nikdo nemyslí, že jsi alkoholik :kytka: Hele, sklenku vína si člověk dá i v těhu, taky se mu z jedné příležitostné sklenky nebo připití nic nestane.. Takže když si jen cucneš, zkusíš, ochutnáš, nikdo nepojme podezření.. Hlavně se tomu úplně dramaticky nebraň :) To by hned bylo, proč nepiješ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
17.6.18 09:24

Uzasna zprava, gratuluji. Ja bych to teda nevydrzela. Urcite bych se pochlubila, ze mi vysel test pozitivne. :) Asi bych to nerekla nahlas vsem najednou, ale mamce, svagrovym…soukrome, abych tu radost ze sebe dostala. Nic na tom neni. Je to bomba :D Preji krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12235
17.6.18 09:41

Dokud bych to nemela na 100% potvrzene, tak bych nikomu nic nerikala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie