Říct už teď?

Anonymní
17.6.18 01:31

Říct už teď?

Ahoj, znít šíleně, ale dnes v 0:17 jsem si dělala test a vyšel pozitivní.
Poslední MS byla v unoru, cyklus nepravidelný…
A teď dotaz - zítra - vlastně dneska - máme rodinnou oslavu, kde se očekává, že i já si dám vínko, šampaňske, cider atp. (syn má 2.narozeniny)… Mám jít hned z pravdou ven, když už jsme vlastně asi cca ve 3.mesici?
Na první dítě jsme čekali 8 let, druhé je ‚nečekané‘ už po dvou letech… Řekli byste? Budou tam jen moji rodiče a sourozenci…
Mam ohromnou radost a když to neřeknu sama, jistě to sami poznají :-D
Díky ta rady a KRÁSNOU neděli všem!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2249
17.6.18 01:40

Ne, to bych teda fakt nedělala.
Sama píšeš, že máš cyklus nepravidelný, vůbec nemusíš být ve třetím měsíci.
To sis udělala test až v červnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
17.6.18 01:43

Ježiš, nikomu nic neříkej. Při nepravidelným cyklu můžeš být těhotná dva týdny, za mě to není ideální doba, kdy před celou rodinou vykládat o těhotenství.
Jak moc běžně popíjíš na oslavách? Dej si slabší střik a když se někdo zeptá, tak tvrď, že už máš třetí. Nebo že po oslavě musíš ještě někam jet autem, takže nemůžeš pít.

Já osobně bych se s něčím takovým nevytasila, dokud bych to neměla potvrzené od doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.18 01:44

Ano, protože kojím a tak nějak jsem od porodu měla cyklus všelijak… První MS po porodu až skoro po roce.....a test jsem si dělala až teď, protože mě poslední týden bylo zle, zvracení, deprese, únava až nepochopitelná..... A ejhle, žádná jarní deprese… Těhotenství :-D:-D:-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 01:46

@Mar__tanka1983 TO JE NÁPAD! Nabídnu se, že je rozvozim domu :-D :palec: :potlesk:
Ježíš, mě fakt už zase začíná padat IQ na nulu. To je super řešení!!!! Díky!!!!! :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 01:50

Jo a jen tak mimochodem, dle MS i prvního synka byl TP 28.5. a ve skutečnosti se narodil až 16.6. Trochu se tabulky sekly… :lol:

• Citovat
  • Upravit
yse
994
17.6.18 02:52

Pockala bych na jistotu od lekare. Verim,ze bys svoje stesti rada rekla cele rodine,ale prilezitost urcite jeste bude. Vymluvy-chytly me zada, ledvinova kolika, prohrala jsem sazku s manzelem,takze dnes pije on a ja ridim. A neusmivej se u tech lzi :lol: Jinak gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966
17.6.18 03:15
@Anonymní píše:
Ano, protože kojím a tak nějak jsem od porodu měla cyklus všelijak… První MS po porodu až skoro po roce.....a test jsem si dělala až teď, protože mě poslední týden bylo zle, zvracení, deprese, únava až nepochopitelná..... A ejhle, žádná jarní deprese… Těhotenství :-D:-D:-D

Tak když kojis, tak na co potřebuješ výmluvy, to je snad jasné, že nepijes, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
17.6.18 05:54

Výmluva - „Ted jsem dobrala ATB, náběh na zánět mocaku. Spravne bych neměla ani na slunicko…no aspoň vás rozvezu domu.“ Detaily pro zvidave - Zbytek léků už jsi vyhodila. (moje dcera zrovna bere lék Zinnat, je to hustý, hnusný, bily lepkavý sirup, kdyby se někdo ptal,), uhnala sis to při rejpani se v zahrádce/při sezení na pískovišti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
17.6.18 06:36
@Anonymní píše:

Takhle jsem poznala tehotenstvi ja. A byla jsem v 5tem tydnu. Takze zajdi za doktorem a ten ti rekne jak dlouho jsi tehotna. U nepravidelne MS se to stejne pozna jen ultrazvukem. Muzes byt fakt na uplnem zacatku. Ja jsem to doma rekla hned po pozitivnim testu, mela jsem pro to ale zasadni duvody, ne nejaky ozirani se a podobne. A stejne nevim, proc pijes, kdyz kojis 8o
Takze gratuluju, pokud to chces rict, tak to rekni, ale ne stylem ze jsi ve 3tim mesici, kdyz to nemusi byt vubec pravda :zed: myslim ta doba, to tehotenstvi pravda bude, kdyz test je pozitivni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.18 06:57

Ježkovi zraky, ženy, nemyslete si, že jsem alkoholik, synovi jsou dva roky, kojím na spaní, takže jedna dvě sklenky vína neublíží ani mě, ani dítěti - kojenemu.
Když jsem kojila 100% tak byla abstinence… A taky, píšu, že teď už si nedám ani pěnu od piva :) protože vím, že alkohol se do krve - a tím i k miminku - dostane zavratnou rychlosti. Proto taky dnes si nedám ani přípitek :)
Nedělejme z toho ‚dítě alkoholičky‘ :-D
Každopádně, to s těma nemocem resp., lekama je dobrý tip, zkusím to uhrát na to, že je rozvezu domu, ještě teď odpoledne je obvolam, že pro ně i přijedu - coz je logicky, jak by se jinak dostalo domu jejich auto.
A znova, pro ‚senzace-chtivé‘ maminky, nejsme alkoholici. :-D prostě jen si při oslavách pripijime šampaňským a ne sodovkou, to je celé :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 06:59

A děkuji za gratulace :srdce: i druhý test vyšel pozitiv, takže ráno hned volám dr., víte, jak je mi krásně?! Já myslela, že mám nějaký zásadní zdravotní potíže..... Náš první syn byl zázrak a vymodlený, takže jsem ani nepřemýšlela nad tím, že by se to mohlo opakovat......
To je prostě mazec století… :-D

• Citovat
  • Upravit
19983
17.6.18 07:28

Ne fakt bych to neříkala. Vždyť ani nevíš v kolikatem tt seš. Buď je rozvrh nebo si vymysli ty atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.6.18 07:38
@Anonymní píše:
Ahoj, znít šíleně, ale dnes v 0:17 jsem si dělala test a vyšel pozitivní.
Poslední MS byla v unoru, cyklus nepravidelný…
A teď dotaz - zítra - vlastně dneska - máme rodinnou oslavu, kde se očekává, že i já si dám vínko, šampaňske, cider atp. (syn má 2.narozeniny)… Mám jít hned z pravdou ven, když už jsme vlastně asi cca ve 3.mesici?
Na první dítě jsme čekali 8 let, druhé je ‚nečekané‘ už po dvou letech… Řekli byste? Budou tam jen moji rodiče a sourozenci…
Mam ohromnou radost a když to neřeknu sama, jistě to sami poznají :-D
Díky ta rady a KRÁSNOU neděli všem!!! :srdce:

Vymluv se na migrénu, jen si cucni. Nikdo tě přece nemůže nutit pít jak Dán na oslavě synovýcj narozenin 8o Když slavíme synovy narozeniny, skoro nepiju. Dám si jeden druh pití - pivo nebo trochu vína. To by miminu nemělo ublížit :nevim: Nech si to potvrdit v týdnu na gyndě a pak se pochlub :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
17.6.18 07:46
@Anonymní píše:
A děkuji za gratulace :srdce: i druhý test vyšel pozitiv, takže ráno hned volám dr., víte, jak je mi krásně?! Já myslela, že mám nějaký zásadní zdravotní potíže..... Náš první syn byl zázrak a vymodlený, takže jsem ani nepřemýšlela nad tím, že by se to mohlo opakovat......
To je prostě mazec století… :-D

gratuluji :* , jak silná čárka je? Nic neříkej, na tohle je čas. Tak klidně že bereš atb nebo prostě nemáš chuť ;) , nebo že jsi měla žaludeční potíže tak alkohol raději ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí