Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,mám takovej problém.Je fakt,že je období nektarinek,broskviček apod.,ale malej má pořád kakání jak hořčici.Už sem u něj neviděla tuhej bobek ani nepamatuju.Je možné,že je to přechodem z prsa na Sunar?Včera sme ho nechávaly jíst samou tuhou stravu vyjma sunaru a dost pije,ale ráno měl zas plenku plnou „hořčice“.Tak nevím.Nechci být jako poplašňák a letět hned k doktoru,ale přijde mi to u víc jak ročního kluka, kterej už baští i pevnější stravu, divný. Občas nás zatrápí i prdíky, ale už to není tak hrozné jako to bývalo.
Mila
Milo, v létě mívá hodně dětí řídké kakání, protože baští víc ovoce. Máš vidět mého 6,5 letého syny, když přijede od dědy a od babičky, kteří mají ovocnou zahradu! Prababička ho vždycky cpe hořkou čokoládou na zastavení „průjmu“ a to je něco pro našeho mladého! ![]()
Pokud to není vyloženě průjem, ale „zdravé“ kakání, tak bych to ani neřešila.
Ahojky Milo,
jsme na tom úplně stejně mám ročního kluka a taky nemáme ten správnej bobek, ale tu „hořtici“ jak píšeš máme taky. Ale zatim to neřešim protože vim že pije sunar a jí ovoce a jogurty. Tak jakou by jí měl mít?
Průjem měl taky a ten na sto pro poznáš. Tak bud v pohodě nejsi v tom sama.
Laky a Filípek ![]()
Vašík má taky řidkej hovňajz. Řekla bych, že Sunar na tom má velkej podíl (do té doby, než jsem mu ho začala dávat, tak měl bobky a dost problém je vytlačit). No a taky ty kila ovoce a jogurty…
Nedávno měl průjem a to bylo fakt něco jinýho, takže se neznepokojuju
Makýš
ahoj holky,
a nemůže to být i kvůli zoubkům? Naše malá (14) měsíců má taky řidší stoličku, obzvlášt, když se jí klube zoubek.
No tak ste mě trochu uklidnily,že ten hovňajs nemáme takovej jen my.Chcem pomalu začínat učit na nočníček a myslela jsem,že budu do záchoda vyklepávat bobky ![]()
Mila