Řídká stolice ve 14měsících????

178
10.8.05 13:42

Řídká stolice ve 14měsících????

Ahoj holky,mám takovej problém.Je fakt,že je období nektarinek,broskviček apod.,ale malej má pořád kakání jak hořčici.Už sem u něj neviděla tuhej bobek ani nepamatuju.Je možné,že je to přechodem z prsa na Sunar?Včera sme ho nechávaly jíst samou tuhou stravu vyjma sunaru a dost pije,ale ráno měl zas plenku plnou „hořčice“.Tak nevím.Nechci být jako poplašňák a letět hned k doktoru,ale přijde mi to u víc jak ročního kluka, kterej už baští i pevnější stravu, divný. Občas nás zatrápí i prdíky, ale už to není tak hrozné jako to bývalo.
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Radina
10.8.05 14:17

Milo, v létě mívá hodně dětí řídké kakání, protože baští víc ovoce. Máš vidět mého 6,5 letého syny, když přijede od dědy a od babičky, kteří mají ovocnou zahradu! Prababička ho vždycky cpe hořkou čokoládou na zastavení „průjmu“ a to je něco pro našeho mladého! :wink:
Pokud to není vyloženě průjem, ale „zdravé“ kakání, tak bych to ani neřešila.

• Citovat
  • Upravit
2026
10.8.05 14:48

Ahojky Milo,

jsme na tom úplně stejně mám ročního kluka a taky nemáme ten správnej bobek, ale tu „hořtici“ jak píšeš máme taky. Ale zatim to neřešim protože vim že pije sunar a jí ovoce a jogurty. Tak jakou by jí měl mít?
Průjem měl taky a ten na sto pro poznáš. Tak bud v pohodě nejsi v tom sama.

Laky a Filípek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
10.8.05 20:54

Vašík má taky řidkej hovňajz. Řekla bych, že Sunar na tom má velkej podíl (do té doby, než jsem mu ho začala dávat, tak měl bobky a dost problém je vytlačit). No a taky ty kila ovoce a jogurty…
Nedávno měl průjem a to bylo fakt něco jinýho, takže se neznepokojuju

Makýš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.8.05 20:57

ahoj holky,
a nemůže to být i kvůli zoubkům? Naše malá (14) měsíců má taky řidší stoličku, obzvlášt, když se jí klube zoubek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.8.05 22:22

No tak ste mě trochu uklidnily,že ten hovňajs nemáme takovej jen my.Chcem pomalu začínat učit na nočníček a myslela jsem,že budu do záchoda vyklepávat bobky :))))
 Mila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí