Poradna duly
Jana Čurdová
Po dlouhém přemýšlení jsem si vybral dnešní datum 28.10. a 5.10 h. Jmenuji se NATHAN, mám 4250 g, 56 cm
Ali , ještě jednou moc gratuluji!
![]()
chuanitka píše:
Jeje: Aha… Já kojím taky často, někdy třeba po hodině, ale malá baští a když po kojení zmáčknu bradavku, tak z ní teče. No pro jistotu fakt něco odstříkám![]()
zari, Terka: Ach jo, musí to být fakt otravné
Holky, dokdy mám lihovat pupík? Dnes jsme byly na kontrole a zapomněla jsem se zeptat, jestli už můžu přestat.Terko, kolik přenášíš?
dokud bude stroupek, až bude vyhojený, už ne
gratulace Alince a Ivče - hodně zdravíčka mlíčka a brzské zotavení
Dobré ránko!
Gratulace Ivče a Alince ke klučíkům Přejeme hodně zdravíčka, lásky, hodné rodiče a sourozence ![]()
Teda, ti klučíci jsou pěkní macci. Dívala jsem se do té tabulky a musím uznat, že všechna miminka byla krásně dopečená ![]()
Ali - jsem zvědavá na popis tvého porodu - podle času to musela být pěkná rychlovka.
Tak dávám sem fotečky toho našeho miminečka a pak jednu sourozeneckou.
ALI,no teda to byla nejspíš pěkná rychlovka…gratuluji k pořádnému kloučkovi, přeji hodně štěstíčka,mlíčka,zdravíčka a hodné rodiče a sourozence Nathanovi ![]()
kitty25 píše:chuanitka píše:Holky, dokdy mám lihovat pupík? Dnes jsme byly na kontrole a zapomněla jsem se zeptat, jestli už můžu přestat.dokud bude stroupek, až bude vyhojený, už ne
Kitty díky.
Alince a Ivče moc velkou gratulaci
Vypadá to, že Alinka měla rychlý porod, tak to je super ![]()
Baru: Pěkné fotky
Je Honzík na sestru podobný?
Alinko, Ivčo: Tak konečně, že? Moc moc moc gratulujeme a přeju co nejméně problémů, co nejvíce zdraví a rychlý návrat domů
My jsme nějak všichni nachcípaní (tedy vlastně já a Šárka, chlapi - taťka a Adámek jsou zatím v pohodě). Já si pořád myju ruce, abych to náhodou nepřenesla na Adámka, tak doufám, že to rychle přejde a Adámek zůstane ušetřenej.
Chuanit - jsou každej úplně jiný. Uvidíme časem. Ono je to dané taky tím, že jsou kluk a holka (Hanička byla drobnější a nosík mají každej úplně jinej - malá ho má po mně, Honzík po tátovi)
Holky, možná blbá otázka, ale kdy jste šli s miminkama poprvé ven? Já bych ráda šla dneska na tu půl hodinku (svítí u nás sluníčko, ale pofukuje), ale nevím jestli to není ještě brzy.
holky, proč mi nejdou vkládat ty fotky? ![]()
barulatko : S mimčem můžeš ven hned. Čerstvý vzduch mu prospěje. Dr. v porodnici říkala, s novorozenci nevycházet když je 0st. a méně. S většími dětmi pod -5st. Jinak povídala, že je určitě lepší obejít blok než ho nechat u otevřeného okna.
My jsme byli s Adamčou asi 3. den po návratu z prodky, protože dřív bylo děsně - zima, mrholilo nebo pršelo a padal sníh. Jinak bych šla hned.
Holky,já šla s Tomískem hned druhý den co jsme byly propuštění z porodnice,ale jen na chvíli,tak na 10 minutek,co jsem venčila Kes…je pravda,že je lepší s mimi jít ven než na něj otevřít okno
KACENKO,já mám taky většinou problémy sem vložit svoje foto a to je mám uložené na netu…ale i tak je fotka krásná..sourozencům to moc sluší ![]()
Gratuluju všem maminkám a mimčům,až bude čas vložím sem fotky.Zatím jsem stihla si předělat metřík