Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7095
28.10.09 07:03
:-) :-) :-)

Po dlouhém přemýšlení jsem si vybral dnešní datum 28.10. a 5.10 h. Jmenuji se NATHAN, mám 4250 g, 56 cm

Ali , ještě jednou moc gratuluji! :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.10.09 07:54
chuanitka píše:
Jeje: Aha… Já kojím taky často, někdy třeba po hodině, ale malá baští a když po kojení zmáčknu bradavku, tak z ní teče. No pro jistotu fakt něco odstříkám :wink:

zari, Terka: Ach jo, musí to být fakt otravné :( Terko, kolik přenášíš?

Holky, dokdy mám lihovat pupík? Dnes jsme byly na kontrole a zapomněla jsem se zeptat, jestli už můžu přestat.

dokud bude stroupek, až bude vyhojený, už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
28.10.09 07:57

gratulace Alince a Ivče - hodně zdravíčka mlíčka a brzské zotavení 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.10.09 09:34

Dobré ránko!

Gratulace Ivče a Alince ke klučíkům Přejeme hodně zdravíčka, lásky, hodné rodiče a sourozence :-)

Teda, ti klučíci jsou pěkní macci. Dívala jsem se do té tabulky a musím uznat, že všechna miminka byla krásně dopečená :lol:

Ali - jsem zvědavá na popis tvého porodu - podle času to musela být pěkná rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.10.09 09:39

Tak dávám sem fotečky toho našeho miminečka a pak jednu sourozeneckou.

http://imb.lide.cz/…5da40000.jpg

http://imb.lide.cz/…0f610000.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.10.09 09:43

ALI,no teda to byla nejspíš pěkná rychlovka…gratuluji k pořádnému kloučkovi, přeji hodně štěstíčka,mlíčka,zdravíčka a hodné rodiče a sourozence Nathanovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.10.09 10:25

....

Gratuluji ke klukům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.10.09 10:48
kitty25 píše:
chuanitka píše:Holky, dokdy mám lihovat pupík? Dnes jsme byly na kontrole a zapomněla jsem se zeptat, jestli už můžu přestat.
dokud bude stroupek, až bude vyhojený, už ne

Kitty díky.

Alince a Ivče moc velkou gratulaci :dance:

Vypadá to, že Alinka měla rychlý porod, tak to je super :wink:

Baru: Pěkné fotky :) Je Honzík na sestru podobný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
28.10.09 11:20

Alinko, Ivčo: Tak konečně, že? Moc moc moc gratulujeme a přeju co nejméně problémů, co nejvíce zdraví a rychlý návrat domů :-) 

My jsme nějak všichni nachcípaní (tedy vlastně já a Šárka, chlapi - taťka a Adámek jsou zatím v pohodě). Já si pořád myju ruce, abych to náhodou nepřenesla na Adámka, tak doufám, že to rychle přejde a Adámek zůstane ušetřenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.10.09 11:57

Ivco, Alinko, moc moc vam gratuluji!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.10.09 12:15

Chuanit - jsou každej úplně jiný. Uvidíme časem. Ono je to dané taky tím, že jsou kluk a holka (Hanička byla drobnější a nosík mají každej úplně jinej - malá ho má po mně, Honzík po tátovi)

Holky, možná blbá otázka, ale kdy jste šli s miminkama poprvé ven? Já bych ráda šla dneska na tu půl hodinku (svítí u nás sluníčko, ale pofukuje), ale nevím jestli to není ještě brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
28.10.09 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
28.10.09 12:35

holky, proč mi nejdou vkládat ty fotky? :cry:
barulatko : S mimčem můžeš ven hned. Čerstvý vzduch mu prospěje. Dr. v porodnici říkala, s novorozenci nevycházet když je 0st. a méně. S většími dětmi pod -5st. Jinak povídala, že je určitě lepší obejít blok než ho nechat u otevřeného okna.
My jsme byli s Adamčou asi 3. den po návratu z prodky, protože dřív bylo děsně - zima, mrholilo nebo pršelo a padal sníh. Jinak bych šla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.10.09 12:38

Holky,já šla s Tomískem hned druhý den co jsme byly propuštění z porodnice,ale jen na chvíli,tak na 10 minutek,co jsem venčila Kes…je pravda,že je lepší s mimi jít ven než na něj otevřít okno

KACENKO,já mám taky většinou problémy sem vložit svoje foto a to je mám uložené na netu…ale i tak je fotka krásná..sourozencům to moc sluší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
28.10.09 14:08

Gratuluju všem maminkám a mimčům,až bude čas vložím sem fotky.Zatím jsem stihla si předělat metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí