Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
26.10.09 20:28
Luluška píše:
Ahoj holky, nestíhám dočítat, jsem tady jen na skok.
Děkuji Kitty za připsání do tabulky a jen oznamuji, že 21.10. ve 3:30 se mi narodil Dominik s 3200g a 46 cm.Jinak všem maminkám gratuluji k miminkům!!!

takže naši Dominikové mají narozky spolu co? úprava tabulky až někdy, porodí asi zítra i Ivča, tak to potom udělám najednou

gratulace Dominičkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.10.09 20:28
chuanitka píše:
kitty: Uf, to jsi měla zase dlouhé a komplikované :( Už naposledy co? :Djenny: Teda taky dost dlouhý porod :( Mně ta bolestivá prsa přešla asi pátý nebo šestý den po porodu.

zcela jistě naposledy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.10.09 20:29

te.ss moc na tebe myslím a držím palce, aby vše dopadlo dobře.

porodopisy si přečtu zítra, dneska jsem kaput a jizva bolí, tak jdu odpočívat. chlapci už spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.10.09 21:07

Holky já jsem dneska překvapila Toma…jsme mu řekla,že až Tomískovi budou tak 2,5 roku,že bych chtěla znova otěhotnět..že bych pak nastoupila na 2 měsíce do práce a pak šla znova na mateřskou :lol: :lol: a on na mě koukal jak na blázna :lol: jenže já to myslela vážně :twisted: :lol:

KITTY,je to možný,ale on ted skoro pořád spinká..a je vzhůru většinou jen odpoledne a to je strašně hodný,skoro nebrečí..a jeho nejmilejší hračkou je plínka,kterou si zakrývá obličej a schovává se když na něj děláme kuk :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
26.10.09 21:09

holky já se jdu natáhnout…dneska jsem skoro celý den sháněla na netíku obrázky,protož jsem začala vyrábět Tomískovi deníček…fotoalbum dělá babička,tak já se rozhodla pro záznam v podobě knihy

tak http://cdn.content.sweetim.com/…00020404.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
26.10.09 22:08

Kitty , to sis teda užila :? A to porodní poranění z poprvé - to byl velký nástřih s natržením ažaž..tuším? Jen je teda dost škoda, že tě nechali normálně rodit a neudělali rozhodnutí o cs dřív 8O Jinak křížový bolesti jsou příšerný, měla jsem u prvního porodu v kuse, necítila přes ně kontrakce, dodnes se divím, že žiju :roll: :twisted:
A na postel a záchod…znám :D

Jenny , taky „porod“ tedy :( , přeju snadné sžívání se..
S těmi problémy s kyčlemi - vřele doporučuju Mojžíšovu metodu - rehabku, která se na ni specializuje a má licenci, věřím, že u druhého porodu mě ty křížáky minuly díky ní a vůbec je potom člověk jako znovuzrozený :wink:

tess , druhá revize? :cry: Působíš optimisticky, úplně tě obdivuju, tak tfuj tfuj pro štěstí, ať už vás brzy pustí domů!

Luluško, moc gratuluji, přeju hodně zdraví, akorát mlíčka a hodného Dominička :dance:

Terkoo , tak to slyším poprvé, na CS kvůli tomuto, každopádně, přeju, ať se brzy dočkáš - a taky, že jo!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
26.10.09 22:15

Holky vícerodičky, jak snášíte ten pocit, že máte mimi naposledy? (Tedy ty, které to tak mají v plánu…) Mně to přijde strašně líto, s prvním mimčem to tak nebylo, ale teď si každý den říkám: „a takhle malou hlavičku už nikdy neuvidíš, zítra zas bude o něco větší“ a rychle to uteče, s většíma dětma už to nebude ono…a tak…jsem asi prdlá, co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
26.10.09 22:31

Handah : já to mám naopak. Říkám si, hurá, už to bylo naposledy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
26.10.09 22:47

kacenko , to já si říkala s porodem, že hurá, teď už ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.10.09 07:10

Holky, psala čmelda, že mají malinko problémy s kojením, ale že ve středu je asi pustí. Všechny pozdravuje :)

jenny: Tebe bolí kyčel, mě zas kostrč a mám problémy s rovnováhou s levou nohou :( Už před otěhotněním jsem měla svalovou dysbalanci na té straně a asi si tu rehabku budu muset dát znovu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
27.10.09 07:46

Ahoj holky, tak stále 2v1. Včera jsem byla na monitoru a prcek má mírnou tachykardii-zvýšený tep, takže dnes monitor znova. No uvidíme. Já už chci zdravé miminko mít u sebe. už mi to leze na palici. Jestli si mě tam dnes nenechají, tak se přivážu ke klice a nehnu se, dokud mě nepošlou na porodní sál. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
27.10.09 08:22

handah ty jsi dobrá…já se zas strašně těším, až malej povyroste, až se s ním budu moct jakžtakž domluvit, až bude chodit…já nějak ten miminčí věk moc nemusím, asi mě frustruje, když mimi pláče a já nevím proč :)

holky, tak jsem v noci myslela, že je moje poslední hodina…po Terce a Jirkovi jsem dostala nějakou svinskou střevní infekci a zvracela jsem celou noc…do toho kojení (snad to nevadí)..no mazec, dneska bych si dala sirky do očí a je mi furt celkem na nic
je možný, že by měl Honzík proto průjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.10.09 08:45
Simiki píše:
Holky já jsem dneska překvapila Toma…jsme mu řekla,že až Tomískovi budou tak 2,5 roku,že bych chtěla znova otěhotnět..že bych pak nastoupila na 2 měsíce do práce a pak šla znova na mateřskou :lol: :lol: a on na mě koukal jak na blázna :lol: jenže já to myslela vážně :twisted: :lol:KITTY,je to možný,ale on ted skoro pořád spinká..a je vzhůru většinou jen odpoledne a to je strašně hodný,skoro nebrečí..a jeho nejmilejší hračkou je mlíka,kterou si zakrývá obličej a schovává se když na něj děláme kuk :lol: :lol:

tak vidiš, to bude dobrý, se to musí vytříbit.

jo s těhu je to tak akorát, akorát máš už docela choutky tak krátce po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.10.09 08:47

allo - zřejmě viroza, co jsme měli i my. brzské zotavení

ad poslední mimi - já jsem ráda, už nerodím. a děti si snad užiju, tak mi to líto není

zari - držím palce a už tam zůstaň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
27.10.09 09:16

Ahojky, zdravím všechny maminy. :wink:

Allo, to jsi teda šikovná s tím mlíčkem, já šudlím tak po pěti deseti mililitrech, ale aspoň něco. Ty jo dva litry, kde jsi to vzala? 8O :lol: :D

Handi, já to mám úplně stejně, je mi líto, že je to naposledy a kdybych se nestyděla, že budu vypadat jak socka, nebo že to dělám pro pohlaví, tak si dám možná ještě říct na jedno, ale je fakt, že tři jsou asi až až. Užívám každého dne, nejsi cvok, cítím to stejně. :wink:

Tess, držím palečky, ať máš revizi brzy za sebou. Holky jsou z malé taky unešené a baví je to pořád. :wink:

Kitty, ty jsi taky dobrý ďábel, si tu pár dní po SC s námi dopisuješ, jak bys ani nerodila. :lol: :D

Září, nedej se, už bych asi taky prudila, proč to natahovat.

Chuanit, díky za info, že Čmeldu zdravíme. :wink:

Simi, to jsi šikula, já na nic takového nemám výdrž. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí