Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
25.10.09 02:24

Cmelda: GRATULUJI K SÁŘE!!! Teda to je super, odpoledne sem psala a než přijde další den, už má prdelku na světě! Paráda!
My jsme právě dopapali. Dneska rekordy ve spaní nepřekonáme, ale stejně je to super. Chudinka Adámek má teď škytavku, tak mu jdu dát ještě pár doušků. :wink: Šárka měla ráno zalepený očíčko a přes den jí tekl z očíčka hnis, takže zánět spojivek jak vyšitej. Prdelka to má pěkný - červený oko, hnis, který jí očíčko pořád lepí a je z toho celá špatná. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.10.09 08:14

gratuluji tess acmelde k holcickam!!!!
tak kdo nam zbyva??? terka a zari???

kacenko:at se to male spravi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.10.09 09:40

CMELDA: SÁRO,
Vítáme Tě na tomto světě,
přejeme Ti v zimě v létě
hodně zdravíčka.
Pokud jsi ještě maličká,
mamince celou noc spinkej,
košilku si nepoblinkej.
Ať Tě láska neobchází,
ať Tě štěstíčko doprovází,
ať je u Tebe poklad knížka,
ať jsi hodná jako princezna Pampeliška,
ať jsi dítko veselé,
ať Tě chrání andělé.
Abys byla na lidi milá,
ve světě nezabloudila,
abys měla ostražitost rysů,
abys zdobila první stránky časopisů.
To Ti dávám do vínku.
Ještě radu malinku.
Rodičů si važ,
ve škole se snaž,
Ty na to máš! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.10.09 10:33

cmeldo velká gratulace.

My jsme celkem v pohodě. Možná nás pustí zítra domů. Uvidíme. Dominik přibral sto gramů od včera. Paráda. Mám prsa nality. Kojime krásně. Zdravím všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
25.10.09 10:39

Hej baby, JÁ CHCI RODIT!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Tess a Cmelde moc gratuluji k miminkům a hrozně závidím. Já už to nedávám, vždyt to už je hrozné. Ano žádné příznaky, nic. Já to snad budu nosit až do vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
25.10.09 12:45

Tess a Čmeldo, veliká gratulace k miminkům, hlavně zdravíčko přejeme :lol: :lol: :lol:

Kitty, dobré zprávy, držím palce, ať Vás zítra pustí!

Hezkou neděli všem I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
25.10.09 12:48

CMELDO, GRATULUJI K MIMINKU!!!! :-)

Září, Terko - zůstaly jsme tři přenášející… :roll:
Září, taky chci rodit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nejsi v tom sama)
Kalinko, ty máš ještě před termínem, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
25.10.09 12:50

Aha, koukám na tvůj metr, máš dnes TP.
Já dnes končím 41.týden :roll: :evil: :! Chjo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
25.10.09 12:59
Alinka píše:
Aha, koukám na tvůj metr, máš dnes TP.
Já dnes končím 41.týden :roll: :evil: :! Chjo… :(

jo jo, dneska TP, ale snad bych neměla rozšiřovat moc dlouho řady přenášejících, kvůli těhu cukrovce prý do max. 40+3 … takže zítra mám poradnu v porodnici a mám počítat s tím, že už mě tam nechají … sice se jim moc nechce vyvolávat kvůli předchozímu císaři, ale zase ta cukrovka … no uvidíme …

Holky, mě by asi taky kleplo týden nebo víc přenášet 8O … tak Vás lituju … miminkům se teda nechce ven …
Držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
25.10.09 13:04

Jasně, to chápu, stejně Tě nechali dlouho.

U nás žádný Hamilton se nedělá, ani vyvolávačka, teprve po 10 dnech po termínu, navíc je vše ok, miminku se daří skvěle, jen mně se nikdo neptá, jak to snáším… :(
Ale vím, že nejdůležitější je dítě a pokud je všechno v pořádku tak si holt musím počkat na jeho „příkaz“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
25.10.09 14:45

Ahoj holky.
Jeden den se sem člověk nedostane a už se zase rodí!!!!
TESS a ČMELDO-moc gratuluji k holčičkám,hodně zdravíčka a lásky do života!!! :dance: :-) :-) :srdce:
Tak už to mají holky za sebou.
ZÁŘÍ,TERKO,ALINKO A KALINKO-přeji pevné nervy a trpělivost.Už to taky brzy bude a budeme číst o vás,že jste právě porodily :D :D :D
Tady prší a je pěkně hnusně.Ani s kočárem ven jsem nešla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.09 14:51

holky, proč musíme být poslední???:-( k tomu mě vůbec nic neni!!!!!!

Jinak blahopřeju taky k mimčům, moc!! :)

Terkaaa

• Citovat
  • Upravit
5074
25.10.09 15:02

Ahojky..joj tady taky prří a pěkně hnusně..jsme byli s Tomim nakoupit a pak u babičky a už když jsme byli v krámě ta kse krásně rozpršelo :evil:

holky já když tady čtu jak krásě kojíte,tak vám závidím..já od včera nemám skoro žádný mlíko a nevím čím to…vycucnu ze sebe tam max. 20ml :oops: takže jsme přešli na Sunar,protože po Nutrilonu (ten Tomi dostal 2× v porodnici jako příkrm) měl průjem, a po Sunaru mu nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
25.10.09 15:12

Ahoj,

tess a cmeldo, moc moc gratuluji k holčičkám, přeju hodně zdraví, akorát mlíčka a ať vás brzy pustí domů :srdce: :srdce:

Těhulky, držte se! Už brzy se taky dočkáte, a já budu ten pohled na čerstvě narozené minimimi závidět :)

Simi , to je mi líto, s kojením…ale Tomík určitě vyroste i na Sunaru v super kloučka :D

Tak já nevím, co ještě jsem chtěla, jsem nějaká ko, poslední dobou je to s Matouškem nějak náročné, tak i teď uhoupávám…
Dnes je venku nádherně, jak na jaře, tak jsme si dali vycházku a hned je líp :wink:
Budí se Honzík, musím jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.10.09 16:22

Simi koukej si přečíst řady na www.kojení.net a kup homeo na kojení čaj atd. A rozkojís se. Hlavně nepříkrmuj. Je to škoda. My měli tři krize a všechny jsme vydrželi za podpory laktacni poradkyně holek z miminá a kamarádek. Hodně pij. Polívky. Hruškovy džus gravimilk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí