Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
611
5.11.09 01:46

Ahoj holky,
máte pravdu, doma je občas blázinec, hlavně kvůli Šárce, která má nějaké neposlouchací období. Malej je zlatej.
Už se nám daří kojit většinou bez kloboučku, tak jsem ráda, bude zase pohoda, co si pamatuju se Šárkou - kdekoliv sednout, vyndat zásobárnu a papat. Zastrčit a jít spokojeně dál. Já si holky vůbec neumím představit, že bych nekojila. Jsem na to děsně pohodlná. :oops: Ještěže nemáme kromě toho přisátí problémy. Držím palce těm, kteří je mají, ať to zvládnou!!!
Kitty: tabulka super, je bezva, že to jde takhle zmenšeně jako odkaz. Jo. jen ty míry - váha u nás, jsou od někoho jinýho. My takoví jedlíci nejsme. :-)

******Terkaaa: GRATULUJI!!!! hLAVNĚ, AŤ JE VŠECHNO OK!

** Co se týče jizvy, je to každej den lepší a lepší. Pobolívat bude jizva ještě dlouho, ale z toho nejhoršího jsi do 5 dnů. Já jsem 4 týdny po sc, a to jsem měla druhý, a je to úplně v poho (ťuk ťuk). Oproti prvnímu sc je tohle mnohem rychleji zahojený. Ale u prvního jsem měla ještě v porodnici děsnej zánět, takže se to nedá zase moc srovnávat.

Jinak dneska jsou Adámkovi 4 týdny. To to ryyyyychle utíká!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.11.09 08:51
Terkaaa píše:
ahoj holky!Tak se mi včera ve 14:52 narodil Honzíček, 3250g,51cm…je samozřejmě :wink: nejkrásnější :-D ..V půl 8 mi zavedli tabletu, za hoďku (pro mě) šílený kontrakce snad bez pauzy až do dvou a pak když jsem se za tu dobu otebřela o půl cm, jsme to řízli, bylo to pro mě vysvobození a sklánim se před každym kdo porodil normálně.Prosim vás, kdo je tu po císaři,KOLIKÁTEJ den už můete „normálně“ chodit, že vás to nepálí atd???Mě to teda zatim šíleně bolí..vstávání,chození..dík

Terko já se necítím na dlouhé chození ani teď. chodím max. do půl km od baráku. ale snad to bude lepší a lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.11.09 08:54

nová tabulka - holky váhy a míry mi hlaste SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.11.09 08:55

holky, míry a váhy hlaste prosím Sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
5.11.09 09:01

Dobré ráno,

Teri, moc gratuluji a přeji brzé zotavení, jasné, že je malý nejkrásněší, jak jinak. To je holky asi naše poslední miminko, že? No a taky myslím, že to vypadalo na převahu holčiček a chlapi je převálcovali. :lol: :mrgreen:

Kači, taky jsme bojovali a už to začíná být pohodka. Občas ještě lovíme bradavku v noci, ale jinak už super. Ty začátky jsou těžké. :roll:

Kitty, Kačka má 14dní náskok, to už budeš taky čilouš, určitě. :wink:

Nám dnes neteče voda, samo jsem na to zapomněla, tak jsem si čistila zuby ve šťávě. 8-o :nevim: Hnus, když si člověk ani ruce neumyje. :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
5.11.09 10:48

Ahoj holky, zase sem po nějaké době nakukuju. Ráda bych se přidala do Vaší diskuse, už nějakou dobu Vás pročítám,protože malá měla být 4.10.09, ale stihla to o pár dní dřív. (Tichul to jsem já, co jsme si psaly, že jsme ležely spolu v porodnici:-)), teda ne přímo spolu, ale potkat jsme se tam nejspíš mohly). Ale chtěla jsem se zeptat, jestli pořád uvažujete o té uzavřené diskusi??Vím, že jste se tady o tom kdysi bavily, že jí budete chtít uzavřít. Navštěvuju už jednu takovou a je to super, nikdo Vám tam nemůže nahlížet a prostě si svěřujete cokoliv :-).

A koukám, že už je tady komplet odrozeno, co?? Takže říjňátka už jsou všechna? Moc gratuluji Terce k Honzíčkovi, a přeji hlavně moc zdravíčka :huban:
Terko, já jsem taky po císaři (už to bude v úterý 6.týden) a musím říct, že jsem už dost dlouho v pohodě. Jo ono to ze začátku dost bolí, to je fakt. Ale mám takový pocit, že až se člověk pak dostane domů do toho kolotoče kolem mimča, tak nějak pak už nemá čas to moc vnímat. Teda u mě to aspoň tak bylo. Jasně, bolelo to, ale měla jsem hezčí starosti :-). A teď? Už ani pomalu nevím, že jsem nějaký císař podstoupila. Jasně, když si na to břicho sáhnu, tak ten vnitřek je pořád takový citlivý, ale nic k nevydržení. A vnějšek? Ten je naprosto O.k. Klobouk dolů jak mi to zašili, jizva téměř neviditelná, jen teňounká čárka jako po škrábnutí!! Tak držím palce, aby i tys měla podobný průběh a vlastně i vy všechny ostatní, které se s tím potýkáte (Kitty, myslím, že to bude časem v pohodě). Taky se mi cca po týdnu objevily uvnitř takové tvrdé boule, ale ty už jsou pryč - myslím, že to až když se pomalu hojí to vnitřní poranění tak ten otok opadne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
5.11.09 11:23

Ahoj Peťu, fajn, že jsi se připomněla. :mrgreen: :lol: Jak se s malou máte? O uzavření holky něco psaly, až všichni porodíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
5.11.09 11:39

Ahoj,

Terkoo, moc moc gratuluju a přeju Vám oběma hodně zdraví :srdce: :palec:

A jak dlouho mě bolela jizva - přesně už si nepamatuju, každopádně týden od týdne to bylo lepší, aspoň si člověk sedne a může se líp hýbat, narozdíl od porodu spodem. Nebo aspoň mě to po cs přijde lepší. A ty boule jsem měla taky, dost dlouho, naštěstí už jsou fuč! :-D

Holky, vkládáte krásné fotky :huban: a všem Vám to na obrázkách sluší. Tichule, představovala jsem si Tě úplně jinak, vypadáš tak mladince :palec: :-)

Musím jít, vyzvednout Honzíka od pohádky, už tam čučí tak dlouho, jak já do pc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
5.11.09 11:40

Ahoj Tichul, jde to. Malá je zlatíčko. V noci mi krásně spinká. Vydrží těch 5-6 hodin naprosto v pohodě, tak to jsem ráda. Jen bohužel kojení se nám vůbec nerozjelo. Takže jsme na UM.Všichni mě na to připravovali, že po tom císaři to bývá horší. Už v porodnici jsme přikrmovali. A i po počáteční snaze doma se to prostě ne a ne rozjet. A byly to nervy z obou stran, malá mi řvala, protože měla málo a já byla na nervy z toho všeho okolo. Te´d jsme na Nutrilonu a je v pohodě. A říkám si nejsme první ani poslední. Hold se z toho nezblázníme.
A jak ty s malou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.11.09 12:25

Terka:Gratuluju k miminku!!!

tichule: Vypadáš na ikonce bezvadně :wink: No jo, zahrada je fajn, ale nemám chůvičky :-? Takže buď si je nechám koupit pod stromeček nebo si zvyknu, že malou šupnu ven a budu se na ni co pět minut chodit koukat. Nebo budu pracovat na zahradě :mrgreen:
Nějak jsem ty chůvičky nedomyslela.

Simiki: Lehátko je fajn (mám ho pořád u našich :roll: ). Teď občas použiju autosedačku-vajíčko, které se dá nacvaknout na kolečka a je z toho pidikočárek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.11.09 13:04

Terkoo,
velká gratulace k Honzíčkovi :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: ,dočkala jsi se,vidíš.

Dneska je tam krásně.Přijela mamka,tak jsme šlys malou do města dobít se sluníčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
5.11.09 14:03

**TERI,gratuluji moc k narození Honzíčka..at jste zdraví, štěstní a máte hodně mlíčka **

CHUANITKO,juj pidikočárek z autosedačky..to musí být parádní,nechceš ho vyfotit :wink: malému se v autosedačce také líbí,hend tam usne,takže kdybychom neměli lehátko,tak to praktikujem také přes sedačku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.11.09 14:19

děkuju! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
5.11.09 14:33

holky,prosim vas,kolikatej den jste mely po cisari mliko???ne jen par kapek mleziva,ale mlik..diky, me prijde, ze ma chudak hlad…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.11.09 16:12

Teri,
císař necísař…myslím že je to jedno.Já měla mlíko až za dva dny.To mlezivo jim nestačí,však sestřičky si poradí,aby malej nebyl hladový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí