Poradna duly
Jana Čurdová
Tichu,
ano jsme tu,tedy já ano.Ale jen čtu.Dopoledne se malá prokroutila prdískama a po poledni jsem ji dala spát a spí doteď.Udělala jsem ji pelíšek z kojícího polštáře a hoví si tam
.Myslím že se každou chvíli probudí na kojení.
Ahoj Tess, taky si zrovna hovíme v kojícím polštáři.
Miminka máme k sežrání, prostě úžasné.
Co jinak, už jste v pořádku?
kacenka: Ty máš teda blázinec
![]()
luc: Je to jak píše Kitty. Pokud by ses chtěla rozkojit, musíš odsávat co nejčastěji a hlavně v noci. Když nekojíš/neodsáváš, tak si prostě prsa myslí, že to málo, co v nich je, miminku stačí. Ale jestli ti nevadí UM, tak je to stejně jedno ![]()
Dnes u nás bylo počasí pod psa, ale stejně… když přestalo pršet, tak jsem malou hodila do kočáru a já šla zachraňovat zahradu
Měla jsem ještě na záhoně kany a jiřiny a ty musí ven ještě před mrazy
Tak jsem je v tom sněhu musela vyrýt. No snad moc nepřemrzly a mou péči přežijí ![]()
Tichu,
docela to jde.Včera mě opět vylítla teplota,dnes jsem volala doktorovi a říkal že teplota může být zkreslená díky kojení.Zkrátka by se teplota měla měřit jinde,ale to já nebudu
.Ty zimnice…vyřešila jsem to tak,že jsem si včera koupila flanelové pýžo,ale to už jsem psala a včerejší noc jsem spala jako v bavlnce
.Zkrátka když mě to pondělí nebude líp,mám se objednat a mrkne na mě.
Kitty,
ten overálek je spací a je na něm krokodýlek,malá je v něm k sežrání.
Holky,
jdu koupat a pak krmit divou zvěř
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12385.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12385.gif
Tess, tak doufám, že už konečně budeš ok, nemáš to jednoduché. Ta fotečka ke krmení je úžasná.
Někdy si tak připadám, včetně toho tahání bradavky. ![]()
Chuanit, zahradu závidím, když není pěkně a nechce se ti na procházku, můžeš to řešit aspoń zahradou. Já dnes malou šupla na balkon, taky to šlo, ale korbička se tam vlezla tak tak. ![]()
Jdu se koupat a krmit, holky tu už netrpělivě čekají, až uvolním PC, prý zdržuju.
![]()
Tichu,
sekne ti to,kočko
.Já osiřela,Milda jel dnes po dlouhé době do práce,malá chrní,velké holky také,tak jdu též
.Dobrou všem.
Ahojky..během dne jsem se sem vůbec nedostala..dokonce jsem si ještě nestačila přečíst dopisy co mi přišly poštou,pendlovala jsem odpoledne mezi kuchyní a obývákem, od sporáku k Tomíkovi,bavilo mě to tk 10 minut a pak jsem ho šoupla do lehátka s tím si to namířila do kuchyně
a pak to šlo všechno samo
jinak holky máte pěkné fotečky, jak u přezdívek,tak vkládáte fotečky svých krásných mimísků
tak já jdu zaslouženě se natáhnout po dnešku..zatím papa
Baru, ještě k těm stehům. Já nevím, na sále mi řekli, že jsou vstřebatelné a během pár dnů vypadnou. Pamatuji si, že u holek to opravdu tak bylo. Třetí týden jsem už byla trochu nesvá, tak jsem se ptala známého chirurga, co je max. doba a on říkal, že tři týdny. Čtvrtý týden mi je manža vyndal a už teda fakt byl nejvyšší čas, detaily psát nebudu, tak myslím, že to úplně ok nebylo.
Proč myslíš, že tam máš taky nevstřebatelné?
Jinak přeji dobrou noc, pomalu půjdu, ať něco naspím, než se malá vzbudí. ![]()
ahoj holky!Tak se mi včera ve 14:52 narodil Honzíček, 3250g,51cm…je samozřejmě
nejkrásnější
..V půl 8 mi zavedli tabletu, za hoďku (pro mě) šílený kontrakce snad bez pauzy až do dvou a pak když jsem se za tu dobu otebřela o půl cm, jsme to řízli, bylo to pro mě vysvobození a sklánim se před každym kdo porodil normálně.Prosim vás, kdo je tu po císaři,KOLIKÁTEJ den už můete „normálně“ chodit, že vás to nepálí atd???Mě to teda zatim šíleně bolí..vstávání,chození..dík