Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3039
4.11.09 14:44

Zkouška vkládání fotek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.11.09 15:35

Tichu,
ano jsme tu,tedy já ano.Ale jen čtu.Dopoledne se malá prokroutila prdískama a po poledni jsem ji dala spát a spí doteď.Udělala jsem ji pelíšek z kojícího polštáře a hoví si tam :mrgreen: .Myslím že se každou chvíli probudí na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.11.09 15:36

Ještě jedna fotka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
4.11.09 16:29

Ahoj Tess, taky si zrovna hovíme v kojícím polštáři. :mrgreen: Miminka máme k sežrání, prostě úžasné. :lol: :-D Co jinak, už jste v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.11.09 16:47

holky, super fotky. te.ss moc se mi líbí kostýmek Aničky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.11.09 18:09

kacenka: Ty máš teda blázinec 8-o :zed: :mrgreen:

luc: Je to jak píše Kitty. Pokud by ses chtěla rozkojit, musíš odsávat co nejčastěji a hlavně v noci. Když nekojíš/neodsáváš, tak si prostě prsa myslí, že to málo, co v nich je, miminku stačí. Ale jestli ti nevadí UM, tak je to stejně jedno :wink:

Dnes u nás bylo počasí pod psa, ale stejně… když přestalo pršet, tak jsem malou hodila do kočáru a já šla zachraňovat zahradu :-? Měla jsem ještě na záhoně kany a jiřiny a ty musí ven ještě před mrazy :oops: Tak jsem je v tom sněhu musela vyrýt. No snad moc nepřemrzly a mou péči přežijí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.11.09 18:14

Jo a kitty, tabulka je super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.11.09 19:18

Tichu,
docela to jde.Včera mě opět vylítla teplota,dnes jsem volala doktorovi a říkal že teplota může být zkreslená díky kojení.Zkrátka by se teplota měla měřit jinde,ale to já nebudu :oops: :oops: :oops: .Ty zimnice…vyřešila jsem to tak,že jsem si včera koupila flanelové pýžo,ale to už jsem psala a včerejší noc jsem spala jako v bavlnce :mrgreen: .Zkrátka když mě to pondělí nebude líp,mám se objednat a mrkne na mě.
Kitty,
ten overálek je spací a je na něm krokodýlek,malá je v něm k sežrání.
Holky,
jdu koupat a pak krmit divou zvěř
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12385.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12385.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
4.11.09 20:16

Zkouška. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
4.11.09 20:42

Tess, tak doufám, že už konečně budeš ok, nemáš to jednoduché. Ta fotečka ke krmení je úžasná. :lol: :mrgreen: Někdy si tak připadám, včetně toho tahání bradavky. :roll:

Chuanit, zahradu závidím, když není pěkně a nechce se ti na procházku, můžeš to řešit aspoń zahradou. Já dnes malou šupla na balkon, taky to šlo, ale korbička se tam vlezla tak tak. :roll:

Jdu se koupat a krmit, holky tu už netrpělivě čekají, až uvolním PC, prý zdržuju. :roll: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.11.09 21:14

Tichu,
sekne ti to,kočko :lol: .Já osiřela,Milda jel dnes po dlouhé době do práce,malá chrní,velké holky také,tak jdu též :mrgreen: .Dobrou všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
4.11.09 21:31

Ahojky..během dne jsem se sem vůbec nedostala..dokonce jsem si ještě nestačila přečíst dopisy co mi přišly poštou,pendlovala jsem odpoledne mezi kuchyní a obývákem, od sporáku k Tomíkovi,bavilo mě to tk 10 minut a pak jsem ho šoupla do lehátka s tím si to namířila do kuchyně :lol: a pak to šlo všechno samo

jinak holky máte pěkné fotečky, jak u přezdívek,tak vkládáte fotečky svých krásných mimísků

tak já jdu zaslouženě se natáhnout po dnešku..zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
4.11.09 21:54

Baru, ještě k těm stehům. Já nevím, na sále mi řekli, že jsou vstřebatelné a během pár dnů vypadnou. Pamatuji si, že u holek to opravdu tak bylo. Třetí týden jsem už byla trochu nesvá, tak jsem se ptala známého chirurga, co je max. doba a on říkal, že tři týdny. Čtvrtý týden mi je manža vyndal a už teda fakt byl nejvyšší čas, detaily psát nebudu, tak myslím, že to úplně ok nebylo. :roll: Proč myslíš, že tam máš taky nevstřebatelné?

Jinak přeji dobrou noc, pomalu půjdu, ať něco naspím, než se malá vzbudí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
4.11.09 21:57

Tess, Simi, díky a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
4.11.09 23:14

ahoj holky!Tak se mi včera ve 14:52 narodil Honzíček, 3250g,51cm…je samozřejmě :wink: nejkrásnější :-D ..V půl 8 mi zavedli tabletu, za hoďku (pro mě) šílený kontrakce snad bez pauzy až do dvou a pak když jsem se za tu dobu otebřela o půl cm, jsme to řízli, bylo to pro mě vysvobození a sklánim se před každym kdo porodil normálně.Prosim vás, kdo je tu po císaři,KOLIKÁTEJ den už můete „normálně“ chodit, že vás to nepálí atd???Mě to teda zatim šíleně bolí..vstávání,chození..dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí