Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
1.11.09 16:06

LUC, já si psla sem…a ohledně toho jak Natálka si dává pauzy u kojení,tak jí zkus hned po kojení nahřát polštářek a nebo hodinu po jídle zacvičit s nožičkami,jakoby přitahovat kolínka k bříšku,nám to pomáhá :wink:

Objednání vzorečků:

HAPPY http://www.happy-cz.cz/…7-01-11.1633

BOHEMILK http://www.bohemilk.cz/napiste.htm

HIPP http://www.hipp.cz/…gistrace.htm - hipp@hipp.cz

HAMI http://www.hami.nutricia.cz/cs/hami-klub/

SEBAMED info@markdistri.cz

WELEDA office@weleda.cz

SUNAR/SUNÁREK http://www.hero.cz/kontakt/560/

HAMÉ hame@hame.cz

NESTLÉ http://www.kojeneckavyziva.cz/babyclub.aspx

je potřeba se bud zaregistrovat a nebo poslat přímo e-mail s tím,že chcete poslat vzorečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.11.09 17:54

Ahoj holky,
vůbec se v nové verzi nevyznám,až bude čas tak to musím prostudovat.Zítra si zajdu k nějakému doktorovi,jsem pořád k.o. :cry: Začal jsem popíjet meduňkový čaj,abych se i trochu uklidnila.Malá spí dneska přes den docela dobře,tak jsem se i odp dospala.V noci ji to trvá hodně dlouho než zabere,někdy uspáváme a zabere až po půlnoci.Jí ji nakojím a Milda ji chodí pak ukládat,já jsem úplně neschopná a bez energie.Je večer a opět mám teplotu…myslela jsem že je to od kojení,ale to se mi nezdá…žádný problém nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
2.11.09 06:54

Tak ta Terka asi jela kdyz se neozyva ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.11.09 08:16

luc - masírování - píšou krouživé pohyby, jemný tlak, pak mezi prsty chvíli držet a roztahovat do úsměvu. já zatím dělám jen ty kroužky, kamarádka poradila mastičku contractubex gel. je drahá, ale na jizvu prý super. střídám se sádlem.

na jip jsem byla, byla jsem po epidurálu, hlídali mi tlak, píchali do břicha injekce proti srážení krve, dávali infuze. byla jsem tam od večera od poledne druhého dne.

moučnivka - my to neměli, ale musíš vydržet, ono to zmizí, nic účinnějšího není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.11.09 08:49

hlavně ať to má brzy za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
2.11.09 09:33

Luc: add moučnivka - my s tím bojovali u Terky, jednou a docela dlouho. Zkoušela jsem genciánu, homeo, pak nějakou vodičku která nebarví doporučenou od mudry…no a ve výsledku mám pocit, že to prostě vymizelo samo, určo až tak po měsíci.
a s tím kojením to máme stejně, někdy se kroutí, řve u toho, odtrhuje se, škrábe mě…fakt boj, ale ty jsi dobrá, že si myslíš, že má dost, já se bojím, že se dost nenapije…už jsem dokonce vyměkla, dala flašku, vypil 100 a stejně mrčel, takže to hlady asi nebude, spíš to břicho.

Jinak mě už končí očistky, šití absolutně nebolí, břicho skoro taky zmizelo…skoro jako bych nerodila, nebýt toho malýho křiklouna doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
2.11.09 09:47

Ahoj kočky, tak jsem vám napsala dvě dlouhé zprávičky a ani jedna neodešla, kvůli chybě servru, se picnu. Tak vás aspoň zdravím.

Kitty, co tvoje jizva?

Jéje, fotečky odeslané, díky. Jak to s prckem stíháš?

Ad moučnivka, píšeme Borglycerin u těžších forem Nizoral, čtvrtku rozdrtit a potřít prckovi jazyk. Natírat i bradavky a vše vyvařovat. Genciána byla fajn, sice barvila, ale celkem pomáhala. Teď už se nesmí psát, zjistili že je karcinogenní, no znáte to. :wink: :roll:

Šimi, zrovna jsem tě o kontakty chtěla poprosit, tak mám ušetřenou práci. :wink:

Tess, moc na tebe myslím, ty už máš snad vybráno do konce života. Snad bude brzy lépe. Jak holky, pomáhají?

Alli, u nás to samé. :roll: Jo a historka k zasmání. Asi mě zašili nevstřebatelným šitím, tak manža-chirurg :lol: odstraňoval stehy 25. den po porodu. :roll:

Příspěvek upraven 02.11.09 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
2.11.09 10:06

ježiš tichu to mi ani neřikej

no jizva - je to dneska poprvé trošku lepší. cvičila jsem večer doporučené cviky. mazala sádlem a masírovala. ještě mám na mazání contactubex gel, prý je výborný, radí kamarádka. tak uvidíme. snad už se to začne lepšit.

někdo je šíleně posranej… tak musím jít, než to proteče. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
2.11.09 10:07

Ahojky,já trochu tápu v této nové verzi.
Jinak kojení docela zvládáme.Jedna bradavka je teda ještě bolestivá,ale poctivě mažu purelanem.Bolí mě to chvilku,když se malá přisaje.
Chtěla jsem se zeptat v jaké poloze kojíte a jestly ty polohy střídáte.Já momentálně kojím na boku v leže,protože mě ještě dost bolí to šití.Kdybych nemusela nosit vložku,tak by bylo líp.
S odtahováním od bradavky nemám problém,malá se přisaje a je v klidu.Nechávám ju,dokud se sama nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
2.11.09 10:09

toto je dáreček pro Denisku od známích :lol:
jak mám přidat do jednoho příspěvku víc fotek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.11.09 10:41

Tichu,
už je to lepší,teplota je pryč.Holky jsou chůvy k pohledání,jsou to vrchní podavačky plínek :palec: :potlesk: .
Judit,
ten dárek je super,výborný nápad.To vymysleli sami?

Holky,
jak v noci?Spí ty vaše zlatíčka?Naše malá je docela hodná,ale než zabere…to je doba… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.11.09 10:43

Holky,
jak si mám nastavit ikonku pod své uživatelské jméno a nebo vložit fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.11.09 10:49

Posílám fotku ze sobotní vycházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.11.09 12:06
alla píše:
a s tím kojením to máme stejně, někdy se kroutí, řve u toho, odtrhuje se, škrábe mě…fakt boj, ale ty jsi dobrá, že si myslíš, že má dost, já se bojím, že se dost nenapije…už jsem dokonce vyměkla, dala flašku, vypil 100 a stejně mrčel, takže to hlady asi nebude, spíš to břicho.

U Markét je to určitě bříško. Dělá mi to taky :cry: Blbý je, že pak se mi neukojí k spánku, ale musím uspávat 8-) A když kojím a slyší škroukání a prdění, tak to nedělá. Takže bříško jednoznačně.

tess:Co u doktora? Já myslím, že je tvé tělo z té revize apod vyčerpané a teplota a únava je jeho reakce.
Ad ikonka - vpravo nahoře klikni na NASTAVENÍ, tam máš své údaje a úplně dole je IKONKA.

Judi: Kojím přes den v té klasické poloze, v sedě a mimčo položené na ruce. A v noci tak jak ty. Balíček je naprosto super :potlesk: Nám známí zatím nosí plíny :mrgreen:

Ad očistky - já měla růžové asi tak 10 dní, od té doby jen slábnoucí výtok. Je to otravné :-| A jak píše Judit, stehy by se bez té blbé vložky hojily líp, i když já už mám téměř zahojeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.09 12:08
te.ss píše:
Holky,
jak si mám nastavit ikonku pod své uživatelské jméno a nebo vložit fotku?

Nahoře vpravo je odkaz Nastavení a tam si můžete nastavit ikonku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí