Poradna duly
Jana Čurdová
Mne take trapi zimnice, ale boli mne v krku, mam rymu, takze u mne je t spise chripka, ale unava do toho dela take svoje, to urcite.
Kitty: urcit to prestane, drzim pesti.
Jeee, super, už funguje nová verze! Konečně můžu mít říjen 2009 v oblíbených ![]()
No koukam ze ujz to take funguje.. ![]()
akorat co mi vadi ted je, ze me male pidimetriky nejsou na jednom radku ![]()
a jinak se zatim rozhlizim, jsem zvedava jak dlouho to pujde, jestli to zase nehodi do stareho zase.. ![]()
ahoj, já furt nic..jen mi odešla zátka..tak to už by mohlo přijít,ne???
Teri, no tak super - aspon neco. A kdy ? Tedka nekdy nebo pres den? Stahy zadne??
vcera trochu a dnes zbytek..alespon mi to tak prijde..stahy vubec, tak nevim, prave jen ta zatka,nic vic..(jinak metrik mi jde o dva dny dopredu jsem 41+2)
tak drzim pesti at se ti to brzo rozjede!!
nic padim spat..
sem dokojila a snad bude prdelka taky chrnet.. jsem docela unavena.. tak dobrou !
terkaa: bezva, holky, co jim odešla zátka, rodily do dvou dnů. Tedy alespoň tady, pokud vím… ![]()
tak my skoro nespaly, usnuly jsme o pul pate, a od 8 jsme zase vzhuru
)chybi mi tu spinkajici smajl).
doufam, ze terka uz rodi.
mne u terky od odchodu zatky do 14dnu porod, u jolanky v den porodu.
Holky, tak kukám, že už jede nová verze mimina. Se musím trochu rozkoukat, moc změny nemám ráda. Dočtu a pak jdu na to.
Teri, myslím na tebe a držím palečky, už se ti to teda táhne.
Bude to aspoň holčička, když si dává tak na čas. ![]()
HANDAH: jsem ráda, že má někdo s dudlem stejnou zkušenost ![]()
BARU: Spící dítě při koupání, to je dobrý ![]()
JUDI: Nemyslím, že bys měla málo výživný mlíko, neboj se a věř si (jak říkala paní doktorka v nemocnici
)
Já si říkám, že my dospělí taky nejíme podle hodinek (většinou), někdy si dám malý obídek a za hodinu zákusek, někdy se nacpu hodně a pak několik hodin nejím… Třeba to mají naše mimča taky tak.
Posledních pár dní kojím dopoledne zhruba po 1,5 hodině. Ale myslím, že Markétka se prostě z nějakého důvodu vzbudí, zamyslí se a vzpomene si na prso ![]()
JEJE: Zkusím ten dudlík podstrčit nenápadně, jak píšeš
Bradavky mám zatím snad ze železa, až se divím. Občas je preventivně máznu Bepanthenem a dobrý
TESS: Ty si teda užíváš s teplotou a průjmem
Já teda měla po železe spíš zácpu. Ale určitě je to reakce na to, jak tvé tělo dostalo zabrat. Srovná se to
Ad fusak - včera (sobota) jsem malou ve fusaku neměla, dneska (neděle) bych ji tam určitě dala, protože u nás je kolem nuly B)
TERKAA: Aspoň něco
Držím palce.
Ahoj..já včera místo fusaku dala Tomimu kombinézu,sice mu je ještě větší,ale pěkně jsem ho zachumlala do kočárku
TERKO,už ti odešla zátka? Tak ti přeji aby porod přišel co nejdříve a i ty už jsi měla mimíska u sebe ![]()
Ahojky maminy,
zdravím vás všechny zas po delší době, čtu ale psát fakt nestíhám,vždy začne malá kňourat nebo něco…
ad dudlík: Tak Natálka je teda dudlový závislák,kdyby ho neměla, tak by furt chtěla žužlat prso,takže já sem určo pro,páč když je mimi napapané a jen prostě není v dobrém rozpoložení,tak dudlík zaručeně uklidní,teda aspoň v našem případě…
ad fusak: Objednala jsem ho hned jak jse se vrátily z porodnice..došel na druhý den a hned jsme ho odzkoušely, páč bylo jen asi 3 stupně nad nulou..potom když se oteplilo,tak jen kombinézku a dneska zase určo fusak
Kitty: Jizva bolet přestane,já ji teď skoro necítím, akorát když mě do ní malá při přebalování kopne,tak zabolí…ikdyž navenek už vypadá ta jizva hezky,tak mám pocit,že vevnitř to nějak cítím..A zárovň se tě hci zeptat na to masírování té jizvy.Jaký je postup???Jo a taky sem se chtěla zeptat,zda si byla po tom císaři na jipce?Já teda ne,ale dočetla jsem se že by to tak bát mělo..
No a taky se chci zeptat, zda někdo nemáte obdobné zkušenosti - malá se mi při kojení odtahuje od prsu a přidýchává si vzduch a pak ji trápí bříško,teda aspoň si myslím,že je to z toho…Nevíte některá co s tím?Vždycky začne hltat,pak se kroutí a šermuje rukou, odtáhne se a zase se přisaje nebo se jen odtáhne nacucne vzduch a saje dál…fakt nevím co s tím a jsme z toho celkem zoufalá!!Na bříško máme polštářek s třešňovýma peckama a baby calm, a trochu se uklidní…
další: MOUČNIVKA - už ji máme 14 dní a nemůžem se zbavit, zkoušely jsme homeo a taky fialku - ta zabrala o něco víc ale ještě stále to má uvnitř v pusince na tvářích…máte někdo něakou radu?
Jo a ještě holky,co přikrmujete, jak poznáte,že máte mimi ještě přikrmit????A to vám to doporučila doktroka nebo jen instinktivně jste poznaly,že má mimi hlad???Jsem z toho jelen…Já teda jen kojím a zatím mě ani nenapadlo,že bych se měla strachovat,zda toho malá dost vypije.
Jinak se omlouvám za zahlcení otázkama ![]()
Jo abch nezapomněla, tak moooc gratuluji novým maminkám a miminkům přeji jen to nej do života!!!
holky,
mohla bych vás ještě poprosit o nějaké ty adresy, kam si píšete pro vzorečky pro mimi?
Děkuji