Poradna duly
Jana Čurdová
Kitty - to víš, že bude jen líp a líp. S takovýma prťatama je nejhorší první rok, pak už je to pohodička ![]()
Ach jo, tak nám půl dne nešla elektřina ![]()
Což je v případě domácnosti s elektronicky ovládaným plynovým kotlem docela průšvih, protože jsme tím pádem ani netopili
Až jsme měli 20 stupňů a začali topit v krbu, tak to naskočilo ![]()
PeťulaK píše:
Taky si říkám, že hlavně, že jsou prcci spokojení. Nedá se nic dělat.. Ale jak už jsem psala svět se nezboří.
Ze začátku ta chůze po císaři byla horší to jo, ale mě spíš bolely nohy než břicho. To z toho jak jsem nemohla dělat moc dlouhé kroky a chodila jak kačenaAle teď už je to taky v pohodě a procházky si užíváme. Jak já tak malá. Je v kočárku hrozně ráda. Krásně si tam zchrupne. To doma mi přes den tak nespí. Dneska je nádherně a svití sluníčko, takže to na jednu takovou procházečku vidím
.Luc, hezké fotečky
![]()
pošli mi prosím údaje SZ o mimi, dám do tabulky
chuanit, ale i dvacet dobrejch
jinak my moc netopíme, bydlíme v paneláku a naopak máme šíleně vedro. i 27 a to už je děsivý, dětem pak vysychají sliznice a vůbec to není zdravý i kvůli nemocnosti atd.
Ahoj holky.
Moc gratuliji TERCE k Honzíkovi,hodně zdravíčka.Tak už to máš taky za sebou,viď?
![]()
PEŤULE,LUC-máte recht,co se týká toho kojení.Jsem na tom úplně stejně.A u starší holky jsem to měla taky.
Takže už jsme asi komplet,co?
CHUANIT-kolečka k vajíčku jsou pěkná a určo praktická.
Slyším malého,jdu ho vykoupat a nakrmit a pak zase juknu.
Kitty, poslala jsem ti teda SZ s těmi údaji do tabulky. Tak předem díky za doplnění ![]()
tabulka.
tak jsme se dneska parádně vyspali, když je Robik fuč.
![]()
Ahoj holky,
zdravím o víkendu. ![]()
Co budete dělat? Já mám takovou chuť někam vyrazit, ale netuším kam, navíc manžel jel autem dělat něco do práce a přijede před polednem. Škoda, že je tak hnusně. A vypadá to, že tak bude celej den ![]()
Ještě se chci zeptat… jak to máte s očistkama? Já vždycky mám už jen výtok a potom zase dost krve, potom zase jen výtok a tak dokola. Už si vždycky myslím, že to bude ok a zase se to vrátí…
ahoj, zítra už jdeme domu, se těšim:-)…Honzík je uplně zlatej, jen spí a jí, nic víc:-), brečí jen když se chce přisát..Vydrží mu to???nebo to je nějaká přechodná únava v porodnici? :-
Ahojky maminky,
to je zase dneska pocasí, to je děs…Jsem chtěla jít na procházku,ale pohled ven mě přemohl že radši sedím u pc ![]()
Jitu: Díky za podporu, aspoň nemám pocit, že jsem neschopná matka, co nedokáže kojit vlastní dítě…přikládala jsem aj v noci ale stále mi u prsa plakala,tak teď po šestinedělí jsem se na to už vybodla úpně…proč taky malou nutit sát z prsu, když tam je jen pár kapek
Kaci: ad ocistky…já tak týden po porodu krvácela, pak asi 14 dnů špinění,pak už jen lehký výtok a teď už ok
Terko: Přeji ti, aby to Honzíkovi vydrželo, my jsme byli taky v porodnici hodní, pak ještě týden po příjezdu byla Natálka zlatíčko a pak to teprve začalo…pláč, řev, křik, probdělé noci ale neboj ne furt jen jednou za čas
a nebo už si na to tolik zvykneš, že ti to ani nepřijde ![]()
já myslím Terko, že mu to vydrží ještě nějakou dobu, pak bude už déle vzhůru.
očistky - já už měla takový světlý, dneska zas víc krve, ale je brzy. u prvního porodu to trvalo pět týdnů, takže to nějak neřeším
kitty25 píše:
chuanit, ale i dvacet dobrejch
jinak my moc netopíme, bydlíme v paneláku a naopak máme šíleně vedro. i 27 a to už je děsivý, dětem pak vysychají sliznice a vůbec to není zdravý i kvůli nemocnosti atd.
To jako opravdu 27
A větrat taky není dobré, je průvan, že
U nás je 20 už málo, barák není moc zateplený, tak není ta správná „tepelná pohoda“.
Kitty: A kde je Robík? (Jestli jsi to psala, tak jsem to přehlédla ![]()
kacenka: Taky bych vyrazila
Měli přijet chlapovi kluci, bylo by aspoň nějaké rozptýlení, ale mají střevní chřipku
Na procházku to nevypadá, taky je tu hnusně. Pokusím se odpoledne aspoň nacpat k sousedům ![]()
Ale zítra možná půjdeme na oběd do restaurace na husu
![]()
Terko:Nechci strašit, ale stejně jako u Luc, první týden byla Makule spící poklad a teď je z ní pěkná hysterka
, zvlášť když nemůže usnout.
Očistky - já 14 dní po porodu krev a růžové, teď už jen slabý výtok a už mě to teda nebaví ![]()
ha ha, přesně tak jak píšou holky Terko, první týden zlaťoušek a teď pěknej hysterák, až jsem z něj lehce hysterická já. Pravidelně si dává večerní záchvaty pláče, kdy nemůže usnout, za to můžou prdy a pak ranní kolečko..vždycky to trvá tak dvě hodky…no mazec
Ještě si dovolím sebestředné okénko ![]()
To je vajíčko s podvozkem:
Ehm, jak se přidává víc fotek najednou? ![]()
Tak já to raději nalinkuju…
Nešťastná ubrečená dcera nechce být ve vajíčku ![]()
http://www.chuanitka.wz.cz/vajicko007.jpg
Náš nový přírůstek do rodiny si velmi oblíbil tašku v tomto pidikočárku
http://www.chuanitka.wz.cz/vajicko008.jpg
A tenhle Makulčin výraz miluju
![]()
http://www.chuanitka.wz.cz/vykulenec.jpg