Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
6.11.09 13:08

Kitty - to víš, že bude jen líp a líp. S takovýma prťatama je nejhorší první rok, pak už je to pohodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
6.11.09 14:48

Ach jo, tak nám půl dne nešla elektřina :twisted:
Což je v případě domácnosti s elektronicky ovládaným plynovým kotlem docela průšvih, protože jsme tím pádem ani netopili 8-) Až jsme měli 20 stupňů a začali topit v krbu, tak to naskočilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.11.09 17:38
PeťulaK píše:
Taky si říkám, že hlavně, že jsou prcci spokojení. Nedá se nic dělat. :-? . Ale jak už jsem psala svět se nezboří.
Ze začátku ta chůze po císaři byla horší to jo, ale mě spíš bolely nohy než břicho. To z toho jak jsem nemohla dělat moc dlouhé kroky a chodila jak kačena :lol: Ale teď už je to taky v pohodě a procházky si užíváme. Jak já tak malá. Je v kočárku hrozně ráda. Krásně si tam zchrupne. To doma mi přes den tak nespí. Dneska je nádherně a svití sluníčko, takže to na jednu takovou procházečku vidím :-) .Luc, hezké fotečky :palec: :potlesk:

pošli mi prosím údaje SZ o mimi, dám do tabulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
6.11.09 17:40

chuanit, ale i dvacet dobrejch

jinak my moc netopíme, bydlíme v paneláku a naopak máme šíleně vedro. i 27 a to už je děsivý, dětem pak vysychají sliznice a vůbec to není zdravý i kvůli nemocnosti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
6.11.09 17:51

Ahoj holky.
Moc gratuliji TERCE k Honzíkovi,hodně zdravíčka.Tak už to máš taky za sebou,viď? :potlesk: :potlesk: :lol: :lol:
PEŤULE,LUC-máte recht,co se týká toho kojení.Jsem na tom úplně stejně.A u starší holky jsem to měla taky.
Takže už jsme asi komplet,co?
CHUANIT-kolečka k vajíčku jsou pěkná a určo praktická.
Slyším malého,jdu ho vykoupat a nakrmit a pak zase juknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
6.11.09 18:25

Kitty, poslala jsem ti teda SZ s těmi údaji do tabulky. Tak předem díky za doplnění :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.11.09 08:00

tabulka.

tak jsme se dneska parádně vyspali, když je Robik fuč. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.11.09 08:10

Ahoj holky,
zdravím o víkendu. :palec:
Co budete dělat? Já mám takovou chuť někam vyrazit, ale netuším kam, navíc manžel jel autem dělat něco do práce a přijede před polednem. Škoda, že je tak hnusně. A vypadá to, že tak bude celej den :nevim:
Ještě se chci zeptat… jak to máte s očistkama? Já vždycky mám už jen výtok a potom zase dost krve, potom zase jen výtok a tak dokola. Už si vždycky myslím, že to bude ok a zase se to vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
7.11.09 08:40

ahoj, zítra už jdeme domu, se těšim:-)…Honzík je uplně zlatej, jen spí a jí, nic víc:-), brečí jen když se chce přisát..Vydrží mu to???nebo to je nějaká přechodná únava v porodnici? :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
7.11.09 09:36

Ahojky maminky,
to je zase dneska pocasí, to je děs…Jsem chtěla jít na procházku,ale pohled ven mě přemohl že radši sedím u pc :-)

Jitu: Díky za podporu, aspoň nemám pocit, že jsem neschopná matka, co nedokáže kojit vlastní dítě…přikládala jsem aj v noci ale stále mi u prsa plakala,tak teď po šestinedělí jsem se na to už vybodla úpně…proč taky malou nutit sát z prsu, když tam je jen pár kapek

Kaci: ad ocistky…já tak týden po porodu krvácela, pak asi 14 dnů špinění,pak už jen lehký výtok a teď už ok

Terko: Přeji ti, aby to Honzíkovi vydrželo, my jsme byli taky v porodnici hodní, pak ještě týden po příjezdu byla Natálka zlatíčko a pak to teprve začalo…pláč, řev, křik, probdělé noci ale neboj ne furt jen jednou za čas :-D a nebo už si na to tolik zvykneš, že ti to ani nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.11.09 10:09

já myslím Terko, že mu to vydrží ještě nějakou dobu, pak bude už déle vzhůru.

očistky - já už měla takový světlý, dneska zas víc krve, ale je brzy. u prvního porodu to trvalo pět týdnů, takže to nějak neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.11.09 10:38
kitty25 píše:
chuanit, ale i dvacet dobrejch
jinak my moc netopíme, bydlíme v paneláku a naopak máme šíleně vedro. i 27 a to už je děsivý, dětem pak vysychají sliznice a vůbec to není zdravý i kvůli nemocnosti atd.

To jako opravdu 27 8-o :-o A větrat taky není dobré, je průvan, že :( U nás je 20 už málo, barák není moc zateplený, tak není ta správná „tepelná pohoda“.

Kitty: A kde je Robík? (Jestli jsi to psala, tak jsem to přehlédla :oops:

kacenka: Taky bych vyrazila :mrgreen: Měli přijet chlapovi kluci, bylo by aspoň nějaké rozptýlení, ale mají střevní chřipku 8-) Na procházku to nevypadá, taky je tu hnusně. Pokusím se odpoledne aspoň nacpat k sousedům :mrgreen:

Ale zítra možná půjdeme na oběd do restaurace na husu :wink: :dance:

Terko:Nechci strašit, ale stejně jako u Luc, první týden byla Makule spící poklad a teď je z ní pěkná hysterka :mrgreen:, zvlášť když nemůže usnout.

Očistky - já 14 dní po porodu krev a růžové, teď už jen slabý výtok a už mě to teda nebaví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
7.11.09 10:53

ha ha, přesně tak jak píšou holky Terko, první týden zlaťoušek a teď pěknej hysterák, až jsem z něj lehce hysterická já. Pravidelně si dává večerní záchvaty pláče, kdy nemůže usnout, za to můžou prdy a pak ranní kolečko..vždycky to trvá tak dvě hodky…no mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.11.09 10:56

Ještě si dovolím sebestředné okénko :D
To je vajíčko s podvozkem:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
7.11.09 10:59