Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
10.11.09 10:35

Chuanitko,já kolikrát zapomínám i během dne na to jídlo :lol: se zaberu do jiné práce a hlad nehlad,prostě si třeba večer uvědomím,že jsem vynechala jedno jídlo :lol: a nebo,že jsem v poledne chtěla jít na záchod a že už je večer a já tak ještě nedošla :lol:

Kačenko,no jo jejich peníze to nejsou,takže jim je to jedno..hlavně,že oni dostávají výplatu pravidelně a kdyb se jen o jediný den opozdila tak by už řvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
10.11.09 11:00

Simi: jj, přesně tak…
Chuanit: taky mi přijde, že to s tím čajem je stejný. Nakonec musím někde objevit „uložený“ prdící peckový polštářek a uvidím, jak to pomůže. Zatím jsem použila ten klasický do zimy, co se dá převařovat a znovu použít.
holky, já taky doufám, že trochu zhubnu. Zatím jsem tam, kde jsem byla před těhotenstvím, tedy alespoň váhou. Kdybych viděla jen břicho, musela bych mít pár kil navíc. Ale to se časem srovná (tedy alespoň doufám).
Tak zatím papaaaa já jdu uklízet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
10.11.09 11:27

Holky, taky smekám před všema vícečetnýma maminama. Malá je sice hodné zlatíčko, ale i tak je to zabíračka. Hold něco, na co člověk nebyl zvyklý. Ale jsou to hezké starosti :-) .

Jinak my máme dneska za sebou kontrolu po 6 týdnech a malá přibrala za měsíc skoro kilo. Má 4,34 kg a 56 cm. Jsme se teda pořádně vytáhly :lol:
Další KO nás čeká až po Novém roce ve 3 měsících. A to už asi dáme i ty náušničky. Tak mi Dr. říkala, že až po té první Hexe v těch 3 měsících a můžeme si vybrat zda píchnout, to dělají za 200Kč a nebo nastřelit za 500Kč(v ceně jsou i ty provizorní naušnice). To jsou dneska kšefty co? Ale prý radši doporučují to nastřelení, né, že by chtěli vydělat, ale je to prý šetrnější. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.11.09 11:32

já teda na jídlo myslím pořád, někdy není čas na svačinu. jenže když mám hlad jsem nervní jak pes.

dneska čůráme bez pleny. skore 4 pročůrané tepláky, trenky, ponožky a jedny pokaděné trencle. no a to ještě není poledne.

Kačko jsi šikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.11.09 11:51
kitty25 píše:
já teda na jídlo myslím pořád, někdy není čas na svačinu. jenže když mám hlad jsem nervní jak pes.dneska čůráme bez pleny. skore 4 pročůrané tepláky, trenky, ponožky a jedny pokaděné trencle. no a to ještě není poledne.

Já jsem taky nervní, když nejím. Když mám hlad dlouho, dokonce se mi třesou ruce :mrgreen: Proto když nemám čas, tak sním třeba půl suchého rohlíku, aby mi nekručelo v žaludku a normálně jím až se čas najde.

Přeju pevné nervy při odplenkovávání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
10.11.09 12:17

Ahojky, tak jsem zase napsala román a nedošel, protože zase nějaká chyba, se picnu. :pocitac:

Dnes se mi tu nenahlášeně nasáčkovala tchýně, ale celkem to šlo. :wink:

Kitty, škoda, že není léto, to je na odplenkovávání lepší. :wink: Hele a je to chlap, tak má ještě nárok, ne? :wink:

Peťu, my máme šest týdnů ve čtvrtek, tak jsem taky zvědavá. :wink: Ohledně náušnic jsem se domlouvala dnes. Mám se stavit, aby doktor omrknul boltce a podle toho určíme kdy. Říkal, že některé mimina mají ušička hodně drobná a ty provizorní náušnice mají prý dost dlouhý ten zadní díl, tak a´t to prcka nepíchá. :roll: Na cenu jsem se neptala. Doufám, že budu mít slevu, před pár lety jsem s ním pracovala, tak snad mě to nepoloží. :wink: :mrgreen: :lol:

Ad jídlo, já jak kdy, někdy ani jíst nemusím a jindy… :oops: Hlavně sladkosti a čokoládu..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
10.11.09 12:29

Ahojte maminy,
mám dotaz teda vlastně dva:

1)rozhodnutí o vyplácení peněžité pomoci v mateřství - došel vám nějaký papír? Mě teda nic jenže kvůli hypotéce ho budu potřebovat, takže asi stačí zažádat na socce, že?

2)Je normální, že je malá bílá jak stěna, ale to doslova?Co jsme kojili, tak byla krásně růžové miminko a teď když má jen ten Nutrilon, tak je strašná bledule..ale jinak žádné příznaky ani nemoci ani ničeho jiného, teplota ok,chování má furt stejné…tak já nevím…docela mi to dělá starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
10.11.09 12:51

Luc, papír žádný nedošel, ale přesně jak píšeš, určitě ti na požání na socce vystaví. Ad malá, domluv se s obvoďačkou, pokud se ti opravdu zdá bílá, tak buď ti může zkontrolovat krevní obraz a na základě toho dát nějaký Aktiferin, nebo ti ho možná dá i bez odběrů, ať preventivně vyberete jedno balení a uvidí se. Ona k tomu taky zima trochu přispívá, není to třeba jen venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
10.11.09 12:58

Tichule:nene právěže i doma je tak strašně bílá, venku naopak chytne aspoň trošku barvu…jen je mi divné,že je to fakt jen teď těch pár dní,co už nekojím…nemůže to tomu také přispívat?
Děkuji za radu,zítra ráno se domluvím s Dr. a zastavíme se tam, ať se na malou raději podívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
10.11.09 13:02

Luc, taky žádný papír nedošel. Jen ve výpise mám vždycky uvedeno období, za které se to vyplácí a denní výši. Mám kámošku, co dělá na socce a říkala, že se nic neposílá. Pouze v případě, že by na tu PPM nebyl nárok, tak posílají nějaké oznámení. Ale na vyžádání by to dát měli.

Jinak moje malá je taky taková bledulka a taktéž na Nutrilonu. Ono to možná je tím, že do sebe futrují jen to mlíko. A my byly dneska na té KO, a dr. neříkala nic. Ba naopak, že má pěknou pokožku…No ale za zeptání u Dr. určitě nic nedáš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
10.11.09 13:04

Luc, pokud ti to dělá starosti, tak bych jí nechala pokontrolovat a ev. i tu krvičku, ať se ví, jestli malé něco nechybí. Bude ti jí líto, já vím, ale než něco přehlédnout, tak je lepší jeden píchaneček. :wink: Neměla malá novoro žloutenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
10.11.09 13:08

Holčiny, Nutrilon by měl mít všechny živiny, včetně železa, je to možná jen shoda okolností, že už nekojíte. Rozhodně z toho nemějte pocit, že mimi nemá vše co potřebuje, to určitě ne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
10.11.09 13:18

Tichul, já se toho nebojím :lol:. Ale ono na tom, že to může být z toho mlíka něco asi bude, i když to není mléko jako takové. Mám kámošku, která dokonce v těhu pila hektolitry, fakt hodně mléka a její malá se pak narodila taky taková strašná bledulka a bylo jí řečeno, že to je i trošku tím, že se tak dopovala mlékem :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.11.09 13:21
luc píše:
Ahojte maminy,
mám dotaz teda vlastně dva:

1)rozhodnutí o vyplácení peněžité pomoci v mateřství - došel vám nějaký papír? Mě teda nic jenže kvůli hypotéce ho budu potřebovat, takže asi stačí zažádat na socce, že?

2)Je normální, že je malá bílá jak stěna, ale to doslova?Co jsme kojili, tak byla krásně růžové miminko a teď když má jen ten Nutrilon, tak je strašná bledule..ale jinak žádné příznaky ani nemoci ani ničeho jiného, teplota ok,chování má furt stejné…tak já nevím…docela mi to dělá starosti

já bych nějakou barvu teda moc neřešila. pokud nemá studené nožky, teplota musí být ok a příznaky nemoci bys poznala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.11.09 13:22

je vidiš, to mě nenapadlo. ano Robik byl asi ve třech měsících též hodné bílý, byl chudokrevný, tak bral železo, ale to je docela svinstvo. pak to kakání smradlavý a všechno špinavý. no snad to luc bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí