Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
12.11.09 17:49

Dneska je malá vyjímečně hodná.Nají se a hned usne.I brkání jí dneska jde dobře.Až si říkám,že je to podezřelý :lol: .Doufám,že nebude vyvádět v noci.
Po těch pár večerech křičících si řipadám,jako by mě něco chybělo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
12.11.09 18:29

Ahoj holky,
tak u nás se to zase zhoršilo. Jak byl Adámek zlatej a jen spal nebo papal, tak teď řve. Zalíbilo se mu, když ho chováme, takže si to vynucuje. Tak jsem ho teď nechala vyřvat a už je zase klid. V noci je hodnej brouček. Naposledy kojím kolem 21.hod. A spí většinou až do dvou. Pak zase až do šesti. Zkrátka paráda. Dopoledne je to taky fajn, potom už téměř jen řev.
No nic, já musím jít uklízet. Tak zatím, až bude víc času, napíšu víc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
12.11.09 18:46

holky holky, všude je to stejný, ach jo…ty řevy :-?
noci taky celkem ok, usne kolem 10, pak kolem druhý krmení a pak až ráno kolem šestý…ovšem pravidelný hysterický záchvaty pláče kolem poledne a pak večer..dneska už jsem fakt padala na hubu, krmila jsem Terku, do toho řev, tak zas krmení malého, do toho zas otravovala Terka…no zabralo mi zklidnění a uspání obou kolem dvou hodin…mazec, ke konci už jsem křičela já…a pak je mi to vždycky líto a je mi do breku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.11.09 18:48
Judita74 píše:
Zánět v prsu?To máš jako s kojením konec nebo co?

NE, KOJIT MŮŽU.ANTIBIOTIKA CO MÁM SE MŮŽOU UŽÍVAT I PŘI KOJENÍ.MALÁ MŮŽE BÝT NEKLIDN´Á A MŮŽE MÍT ŘIDŠÍ KAKÁNÍ.ALE ZATÍM NIC TAKOVÉHO NEPOZORUJU,TAK UVIDÍME.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.11.09 22:19
te.ss píše:
Judita74 píše:
Zánět v prsu?To máš jako s kojením konec nebo co?
NE, KOJIT MŮŽU.ANTIBIOTIKA CO MÁM SE MŮŽOU UŽÍVAT I PŘI KOJENÍ.MALÁ MŮŽE BÝT NEKLIDN´Á A MŮŽE MÍT ŘIDŠÍ KAKÁNÍ.ALE ZATÍM NIC TAKOVÉHO NEPOZORUJU,TAK UVIDÍME.

tak to je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.11.09 06:54

Dobre rano,

očkovani proti TBC - Jolance uz zacina byt take viditelne. S terkou si pamatuji ze jsme meli odklad na hexu, pac t omela strasne velkou tu reakci.

Tichu: covece, Terce porad rikam jak je sikovna, jak nektere veci ona umi a jolanka jeste ne a ze to bude muset jolanku naucit, atd atd.
Jenze ona na to opaci, ze „mami nezvladnu, pomož!“ a hlavne to dela samo kdyz se vypravujeme :) takze to sjem kapku na nervy. Nerikam ze je to sni takhel porad, ale nekdy je to o nervy :)
Nemyslim si ze by mela mit terka duvod zarleni, pac se ji clovek venuje stejne jako driv.. max do toho sem tam nakojim.. ale jolda je pres den hodna tak nen itreba se ji moc venovat.. a vecer kdy ji berou koliky tak terulka spinka. no snad se to srovna :)

LUc: diky za kocarek. Tak to neni on. Ale je hooodne podobny za temer totoznou cenu.
Prijde mi ze uz je to asi ctvrty druh kocarku, ktery je si strasne moc podobny..

Tess: nausnicky jsme davaly v pul roce, az po prvni hexe. vsak to bude mit cely zivot (nerozhodne - li se jinak) tak to vydrzi :)
Se docela divim, ze ti to mudra pichne tak brzy.. jo ty vlastne jdes na pichani???
Nastreleni mi prijde setrnejsi a hlavne rychlejsi…
(muzu i z osobni zkusenosti doporucit nastreleni - v 18ti mi kamaradka pichala ucho a teda nic moc :D zatimco pak jsem byla na nastreleni a super.. behem peti vterin hotovo).

Jo a pri ZANETU PRSA kojit co nejvic - pry to dite to z tebe tak rychleji dostane :)

Tak jo, budeme pomalu vstavat (lezim tu na letisti s holkama obema, terka kouka na pohadku, jolda spi…).. chystame se do krouzku a odpo jede terka na vikend s manzelem d prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.11.09 11:52

Ahoj všem.
Ten čas tak letí,že se člověk nenaděje a už je zase pátek.
Pár dní jsem tu nebyla a nestíhám dočítat.
To vypravování dvou dětí někam mě taky nervuje.Pořád si říkam,abych na něco nezapomněla.
TESS-jak je ti????
Zvládli jsme šestinedělí.Románek je stále hodný,spí,jí a když toto nedělá,tak kouká a občas kňourne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
13.11.09 13:11

ahojky holčiny,
japak se máme? U nás byla včera teda „sranda“, malá měla asi nejspíš koliku jak hrom,nemohla usnou a řvala a řvala až do 23h…takže jsem dnes tak trochu k.o.

objednala jsem si vak na mimi, toť tento: http://babyvak.cz/index.php?… nemáte s ním někdo zkušenosti??? Říkala jsem si,že to využiju obzvlášť při venčení psa..páč vypravit sebe, malou do kočáru a to vše jednou rukou, páč v druhé je vodítko, a takto se vypravit z paneláku min 3 denně je nemožné, tak jsem si říkala, že malou šupnu do vaku a vyvenčím raťafáka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
13.11.09 13:25

Ahojky, dnes jen rychle nakukuji. Musím něco dělat, mám tu binec. :roll:

Včera jsme zmákly s malou šestitýdenní prohlídku a pak jsme jely s holkama(doktorkou, sestřičkou a mojí malou) k bývalé kolegyni na drby. Bylo bezva, pěkně jsem se odreagovla. Vřele doporučuji. :wink: Jinak malá ok, přibíráme týdně asi 210gr.Od minulé návštěvy něco přes 600gr., tak vážíme 4220gr. :mrgreen:

Já dnes byla u gyn., taky vše fajn, řešili jsme antikoncepci. Zatím nic nechci, ale uvažuji o Mireně. :wink:

Ad očkování, bezva, že to ještě někde na plicním kontrolují, min. rok totiž tuhle povinnost zrušili a pak je v tom pěkný binec. Jenom si holky pohlídejte, ať vás v těch třech měsících neočkují pokud ručička nebude zahojená, Hexa to pak hodně zhorší a pak se vám může stát, že se nestihne v termínu druhá a mimi se musí začít očkovat znovu, což mi přijde zbytečné. :roll:

Tess, tak bezva, že nic horšího, jak někdo psal, hodně z toho prsa koj a bude to ok. :wink:

Jeje, asi budeš muset vydržet,holt člověk neví, co se jí v té šišuldě honí, snad se to brzy utřepe. :wink:

Judit, člověk je pořád nespokojený. :mrgreen: Dej si kavčo, noc bude ok, neboj. :wink:

Kači, taky musím, už to tu začíná být fakt jak u ci…Ještě Terča do toho je nemocná, tak jsou všude kapesníky a teploměry… :roll:

Allo, všichni jsme jen lidi, holt i děti vidí, že i maminka toho má někdy dost a v životě to bude taky tak, ale chápu, taky mě to mrzívá.

Jitu, jojo letí. :wink:

Kitty, přišli ti už slevové kupony z DM na prcka? Mě pořád chodí časáky a nějaké kraviny, ale knížečku ještě neposlali, tak nevím, jestli to nemám nějak popohnat, jelikož tu těhu mi dali na prodejně, tak nevím, jestli je vše ok. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
13.11.09 13:29

Luc, zkušenost nemám, ale vypadá dobře. :wink: Řekla bych, že je hodně podobný šátku, ale asi odpadá ta práce se zavazováním. :wink: Ještě omrknu cenu, ta mi nějak unikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
13.11.09 14:33

Holčiny, chodím ještě do jedné diskuze a už třetí den mi nejdou odesílat příspěvky, nemáte s tím některá zkušenost? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
13.11.09 16:55

Tak jsem zpět.Byla jsem v Praze u mé sestry.
K tomu očkování-Románek to má taky zvětšené a na kontrole mi řekli,že to mám hlídat a pro sychr mi doktorka napsala mastičku(pokud by to začalo hnisat).
Ode dneška holky držím dietu :wink: Už se na sebe nemůžu dívat :poblion: Potřebuji dát dolu aspoň 2Okg.Snad se mi to podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
13.11.09 18:02

Jitu, kolik jsi v těhu přibrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
13.11.09 18:21

Tichul, v jine diskuzi mi odeslat prispevek jde, zkusenost s tim nemam.

Co se tyce te knizecky z DM. tak tu jsem take nedostala.. ale patrne z duvodu toho ze jsem neposlala jeste rodny list .. pamatuji ze jsem ho s terkou odesilala.
dneska sem zrovna byla v dm, ze nakoupim na ty kupony a pani mi sdeila ze na to musim mit nejakou kartu jeste.. :(

jdu si na chvili lehnout… dokad mala spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
13.11.09 21:37

Ahojky!

Zdravím všechny před víkendem. U nás dneska bylo nádherně, tak jsme byli dopo i odpo 2h venku.

Honzík je taky hodné miminko akorát chudák, vždycky od 19:30 do 20:30 má svoji „bolavou hodinku“ (doufám, že to brzy přejde). Ke všemu kolem té 19:30 uspávám Hani, takže občas je to pěkně o nervy, ale snad se to srovná.

Dneska mi kámoška dovezla na půjčení šátek na mimi a Honzíkovi se v něm strašně líbilo. Hanička ta už byla proti a chtěla, abych si ho sundala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí