Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
15.11.09 00:04

Hani, s probiotickyma kapickama mam stejny nazor. ale prijde mi ze cim dyl to bre tim je to lepsi. .mozna ze uz je to i tim ze je starsi. cert vi..
no ale hlavne nezakriknout.. v noci stejne moc nespime :) dneska radila i ve dne docela dost.. a ted se nezda ze bude spat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.11.09 19:24

Ahoj holky.
Konečně jsem se zase dostala k PC.
TICHUL-V těhotenství jsem nabrala asi 2Okg.Ale v předešlém těhotenství 3Okg!!!!Samozřejmě něco odešlo porodem(porodama),ale svou původní váhu samozřejmě zdaleka nemám :-x :-x No,musím bojovat :-)
Dnes tady bylo celý den krásně.Dělali jsme na zahradě a úplně mě to sluníčko dobilo energii :-D
Já nechávám odříhnout malého i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
15.11.09 21:04

Ahojky!

Před nedávnem jsem tu řešila pratelné vložky do podprdy - nakonec jsem rozstříhala plínku a nosím ji doma, na ven ty papírové. Byla by to zbytečná investice.

U nás je teda vypravování bez řevu (tuk tuk tuk) - jakmile malého obléknu, tak hned usíná, takže mám pak klid na Hani (poslední dobou začla konečně spolupracovat a výprava ven nám netrvá dýl jak 10 minut - předtím to trvalo i hodinu než se madam uráčila obléknout)

Jitu - taky mě toto počasí nabíjí energií - mohlo by ještě vydržet.

Jdu se ospršit než se vzbudí malej na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.11.09 09:35

Ahoj holky,
taky nechávám malou v noci odříhávat.Ale když to trvá dýl a nejde ji to,tak ji uložím na bok.Jsem ráda že už neberu ATB,malá měla po celou dobu průjem,pořád!!! :twisted: Měli jsme příšernou spotřebu plínek :evil: Doufám že se ji to brzy upraví a bude to dobré.Dneska chci koupit Saab Simplex,v noci bojujeme s prdíkama,tedy spíš nad ránem od 4.h…ale to mohlo být i těmi prášky.Co se týká výprav ven…tak jak kdy.Někdy křičí,ale jakmile je ustrojená tak usne.Trochu bojuje jen v autosedajdě.Včera jsme jeli s malou ke tchánovcům,v sedačce ji to trochu dýl trvá než usne.Dneska jedu se všema holkama k našim.Malá tam ještě nebyla.
Chuanit,
lehátko je super,jsem také ráda že ho máme,je hodně využité.
Ještě srdcervoucí fotka…malá se zlobí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.11.09 09:58

Ahoj holky.
Sabsimplex dávám do každého jídla a Románek je v pohodě.Žádné kroucení,bolesti nemá.
Dnes to tady máme jak na stavbě.Přijela firma a buduje nám čističku odpadních vod.Máme obyčejnou žumpu a museli jsme jí nechávat často vyvážet a kontrolovat,jestli už je plná a tak.Teď s čističkou to bude paráda.Od rána tady hoši rozbombardovávaj dvorek a je tu pěknej rachot.Malej spí a nic mu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
16.11.09 12:06

Haloooo.Je tady dnes někdo???? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.11.09 14:22
Terkaaa píše:
ahojky, můžu vás poprosit o radu???Když nakojim Honzíka tak on si prostě neodříhne, je uplně jedno, jestli ho pak držim pár minut nebo půl hodiny, prostě nic, musim teda čekat nějakou dobu??nebo ho můžu po kojení dát do postýlky???Třeba v noci mě to docela štve, že po kojení čekám takovou dobu, jestli si odříhne..díky moc.a ještě bych se vás zeptala, jak dlouho po císaři jste se přestaly nějak šetřit??

já držím tak deset minut, pak pokládám i když nekrká.

šetřila jsem se cca 3,5 týdne, šetřím se i dál, ale postupně zátěž přidávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.11.09 14:22

Jeje tak si průkazku udělej, je to zdrarma a máš jí ihned na pokladně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.11.09 14:23
Jeje píše:
V noci take neodrihavame..CHuanitko.. kdyz si k tomu jeste domyslis jeste druhe urvane dite :) k tomu urvanou zpocenou matku, pac to starsi nedela to co matka chce.. tak to vypada stejne :D

stejné :lol: :lol: s tím rozdílem, že Robik se vzteká a mluví nahlas, neřve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.11.09 14:31

my jsme to teď měli trošku návštěvní, u našich, včera oslava u kamarádky a dneska hernička a Robika dávám k našim, tak proto absence.

jinak prdíky, bojujeme, zatím nic nebereme. cvičíme, případně dám na bříško na chvíli. dokud si ale Domča neprdne, tak nejí.

Handah - pokud budeš chtít, věřím, že se rozkojíš.držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.11.09 16:04

Zdravím všechny :)

Handah:Držím palce s kojením. A co se děje?

te.ss:Anička se teda zlobí docela něžně :D Nebo tak aspoň vypadá :lol: Co zánět, už je to OK? Autosedačka - Markýtka v ní usíná téměř okamžitě. Nastartujeme, projedeme první zatáčku a je tuhá :mrgreen:

Právě jsem se vrátila z procházky, měla jsem malou v šátku a šli jsme asi půl hodiny po rovince a další půlhodinu do kopce :mrgreen: Až ji odvážu, určitě budu mít na tričku mokrý zpocený flek ve tvaru Markétky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.11.09 17:11

Holky nemáte některá tip na e-shop s kojicími podprsenkami? Chtěla bych nějakou lepší objednat a nechci objednávat na neověřených stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.11.09 17:19

já objednávala tady

http://spodni-pradlo.emanuela.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.11.09 18:04
kitty25 píše:
já objednávala tadyhttp://spodni-pradlo.emanuela.cz/

Já také a byla jsem moc spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
16.11.09 21:40

Ahoj,

vypravování ven je u nás taky zajímavé, pokud nemám manžela po ruce, tak vrznu Matouška vždy do šátku, tam neřve, a pak nachystám staršího, je to o dost jednodušší. V kočárku M. stejně moc nespí :-(

tess, na ten průjem malé by byla dobrá i probiotika - laktobacily, třeba i Ty, kdybys je brala, tak by Ti šly do mlíka. A není to tak drahé jak probiokapičky :mrgreen:

S kojením - no, pořád jsem si říkala, proč Matoušek řve, když byl předtím tak klidné miminko, na prdíky to nevypadalo, musela jsem jej pořád nosit v šátku s dudlíkem, nic jiného nepomáhalo. Kojím přes den po 1-2 hodinách, vždy obě prsa, pak jsem mu zkusila po jednom kojení uvařit Nutrilon - vyžahl 100 ml a bylo z něj to nejspokojenější miminko, ležel v lehátku, žádné nošení…Večer jsem to zkusila znova a opět to zabralo. Přitom mám homeo, piju kojící čaje, kojím snad furt :roll: …prostě měl hlad.
Včera jsem objednávala odsávačku, zatím dokrmuju dvakrát denně, ale ráda bych se vrátila jen ke kojení. Bohužel, ikdyž mi přijde, že v prsou po kojení ještě mlíko mám, tak Máša odmítá sát, pokud mu to přímo nestříká do pusy. Odtahuje se, vzteká, že chce, ať to teče rychleji..
Nutrilon mu dávám v Avent lahvičce s nejmenší dírkou, zkoušela jsem i stříkačkou, ale to toho měl taky plnou pusu s ještě menším úsilím. A na lžičku fakt nemám nervy, to bych nesměla mít doma ještě tříleťáka, kterému se musím taky někdy věnovat, což je síla, s mou frekvencí kojení, převařování a vyvařování :mrgreen: :roll:

Chci se zeptat, holky, kolik vypijí Vaše děti mlíka? (kojící samozřejmě neví :-) ) Kolik dávek, po kolika ml denně? Já mu třeba dala dnes o půl 6 obě prsa, pak 100 ml Nutrilonu a o půl 8 řval, že chce flašku, z prsů vytáhl nejnutnější a už se rozhlížel, kde to teče líp :roll: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí