Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
18.11.09 02:00

ohledně toho chození ven..my chodíme skoro pořád,teda jen když neprší,když prší tak nemůžem,to max tak vletíme do auta a pak zas rychle něj..my ještě nekoupily pláštěnku :oops: ..ale zítra jí máme v plánu sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
18.11.09 06:11

dobré ráno :-P

te mě rozesmál Tom..se divil,že jsem u vzhůru..a já přitom ještě nešla ani spát a utahaná zatím nejsem,se kdyžtak nadopuji čokoládu a uvidí jak jsem akční :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.11.09 08:12

Dobré ranko,

chodím s malou také každý den.Snažím se i když prší.Sab simlex dávám jen 2-krát denně,před kojením.Ještě pořád malá dokakává po těch mých prášcích,ale lepší se to.
V pondělí máme jít na očkování na tuberu,ale když má malá od pondělí rýmičku,mám se přeobjednat?Tichu,nevíš?
Jinak si užíváme :mrgreen: .Malou jsem dala teď spinkat,vstávala o půl sedmé,abych vypravila holky do školy…a pak hurá ven.
Simi,
hlavně že jsi přežila ten víkend,i tak to muselo být náročné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
18.11.09 08:53

Dobré ráno všem.
CHUANIT-ten SAB Simplex dávám do každého jídla tak kolem 10 kapek jak se mi to povede(jak psala TICHUL).A fakt nemám s malym problém.
My chodíme ven taky každý den(pokud neprší) :-)
SIMI-moc tě lituji,že jsi se vrátila domů do bordelu.To musí být chuťovčička,vrátit se a začít gruntovat :-? :-? Máš můj obdiv,že jsi se nechala přemluvit k tomu,abys půjčila někomu svou domácnost.Já bych takhle vstřícná asi nebyla. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.11.09 09:04
tichule píše:
Tak už to snad funguje.

Kitty, díky za info o DM, jsem si myslela, že to pošlou automaticky, když jsem se registrovala už v těhu a dostala ty těhu slevové kupony. :wink: Tak teda RL asi ofotit a poslat, že?

já ho nascanovala aposlala mailem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.11.09 09:07

te.ss záleží jakou rýmu, pokud jen bílou tekoucí, na očkování bych šla, pokud zelenou, nešla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
18.11.09 09:37

Taky se snažíme chodit ven každý den, pokud je rozumné počasí. Malá je na čerstvém vzduchu strašně spokojená a když třeba jeden den nejdeme, tak vidím, že jí to chybí…

Simi, supr videjka :palec: . Koukala jsem na to s malou v náručí a ta valila kukadla, co se to tam děje. Už je to sranda, když začíná vidět a pozorovat věci kolem sebe! :lol:

Tichul, tak snaduž ti to pofrčí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.11.09 09:59

Simiki: prosim tě a co dělala ségra manžela v tvym bytě???..to bych byla fakt nasxxxx kdyby mi někdo hrabal ve skříních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.11.09 10:04

tichu: Díky za info o Sabu.
Ad šátek - já ho používám, když je malá neklidná a potřebuju něco udělat. Ukázka: http://www.chuanitka.wz.cz/DSCF0018.jpg
Ona se krásně sklidní a většinou i usne. Jednou denně určitě.
Taky s ním chodím na procházky, kvůli kondici :) A taky u nás to na kočárek moc není, samý kopec a lesní cesta. Navíc je to krásný zážitek, když ti mimčo chrupká na břiše :wink: :srdce:

Simi:Mně by asi ranilo, kdybych někomu půjčila byt a takhle to dopadlo :evil:

Ven chodíme taky každý den. Třeba včera na zahradu udrndat a pak hrabat listí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.11.09 11:28

Chuanitko,pěkná fotka s malou na bříšku :mrgreen:
Kitty,má průhlednou tekoucí rýmu,takže by to asi šlo.Zítra jdeme do poradny,tak mě doktorka řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.11.09 11:30

Tichu,
už jsi přemýšlela jako zvolíš antikoncepci?Dřív se HA dávala ženským jen do 35 let,ale teď jsou i jiné nízkohormonální prášky,že?Ráda bych brala HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
18.11.09 12:04

Já jdu příští týden ke svému doktorovi na prohlídku po šestinedělí a taky bych si chtěla nechat napsat ňákou antikoncepci.Vůbec nevím,jaké jsou možnosti prášků.Nechám to na doktorovi,ale taky bych chtěla nějaké nízkohormonální :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
18.11.09 12:32

Ahojte holky,
Třikrát huráááá, malá se už zklidnila a vypadá to, že vše bude zase ve starých kolejích…včera po koupání a papání zase do 10 minut chupkala - slááááááááva.

Peťu:ad babyvak- objednala jsem si ho už přišel ale nejdřív jsem ho dala prát odzkouším zítra ráno na procházce se psem, pak dám vědět.

Simi: no tě teda upřímně lituju.Bych nadávala jak špaček.

Chuanitko:super fotka.Malá si v šátečku lebedí co? :-D

ad procházky: Taky chodíme každý den, občas vyženu manžu ať mám chvíli klid, ale se mu moc nechce chudákovi když je utahaný z práce. Holky, spí chlapi s váma a mimískama nebo hajají jinde?My spíme všichni pohromadě a docela nechápu jakto,že můj se v noci neprobudí když malá mňaučí,že chce papat.Zato když on jde ve 4 do práce,tak nás vzbudí vždy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.11.09 13:29
te.ss píše:
Chuanitko,pěkná fotka s malou na bříšku :mrgreen:
Kitty,má průhlednou tekoucí rýmu,takže by to asi šlo.Zítra jdeme do poradny,tak mě doktorka řekne.

určitě ti poradí. tak uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.11.09 13:30
te.ss píše:
Tichu,
už jsi přemýšlela jako zvolíš antikoncepci?Dřív se HA dávala ženským jen do 35 let,ale teď jsou i jiné nízkohormonální prášky,že?Ráda bych brala HA.

já jdu do tělíska, ale jinak jsem předtím brala tu těhotenskou atk a docela dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí