Poradna duly
Jana Čurdová
ohledně toho chození ven..my chodíme skoro pořád,teda jen když neprší,když prší tak nemůžem,to max tak vletíme do auta a pak zas rychle něj..my ještě nekoupily pláštěnku
..ale zítra jí máme v plánu sehnat
dobré ráno ![]()
te mě rozesmál Tom..se divil,že jsem u vzhůru..a já přitom ještě nešla ani spát a utahaná zatím nejsem,se kdyžtak nadopuji čokoládu a uvidí jak jsem akční
![]()
Dobré ranko,
chodím s malou také každý den.Snažím se i když prší.Sab simlex dávám jen 2-krát denně,před kojením.Ještě pořád malá dokakává po těch mých prášcích,ale lepší se to.
V pondělí máme jít na očkování na tuberu,ale když má malá od pondělí rýmičku,mám se přeobjednat?Tichu,nevíš?
Jinak si užíváme
.Malou jsem dala teď spinkat,vstávala o půl sedmé,abych vypravila holky do školy…a pak hurá ven.
Simi,
hlavně že jsi přežila ten víkend,i tak to muselo být náročné ![]()
Dobré ráno všem.
CHUANIT-ten SAB Simplex dávám do každého jídla tak kolem 10 kapek jak se mi to povede(jak psala TICHUL).A fakt nemám s malym problém.
My chodíme ven taky každý den(pokud neprší) ![]()
SIMI-moc tě lituji,že jsi se vrátila domů do bordelu.To musí být chuťovčička,vrátit se a začít gruntovat
Máš můj obdiv,že jsi se nechala přemluvit k tomu,abys půjčila někomu svou domácnost.Já bych takhle vstřícná asi nebyla. ![]()
tichule píše:
Tak už to snad funguje.Kitty, díky za info o DM, jsem si myslela, že to pošlou automaticky, když jsem se registrovala už v těhu a dostala ty těhu slevové kupony.
Tak teda RL asi ofotit a poslat, že?
já ho nascanovala aposlala mailem
te.ss záleží jakou rýmu, pokud jen bílou tekoucí, na očkování bych šla, pokud zelenou, nešla bych.
Taky se snažíme chodit ven každý den, pokud je rozumné počasí. Malá je na čerstvém vzduchu strašně spokojená a když třeba jeden den nejdeme, tak vidím, že jí to chybí…
Simi, supr videjka
. Koukala jsem na to s malou v náručí a ta valila kukadla, co se to tam děje. Už je to sranda, když začíná vidět a pozorovat věci kolem sebe! ![]()
Tichul, tak snaduž ti to pofrčí!!!
Simiki: prosim tě a co dělala ségra manžela v tvym bytě???..to bych byla fakt nasxxxx kdyby mi někdo hrabal ve skříních…
tichu: Díky za info o Sabu.
Ad šátek - já ho používám, když je malá neklidná a potřebuju něco udělat. Ukázka: http://www.chuanitka.wz.cz/DSCF0018.jpg
Ona se krásně sklidní a většinou i usne. Jednou denně určitě.
Taky s ním chodím na procházky, kvůli kondici
A taky u nás to na kočárek moc není, samý kopec a lesní cesta. Navíc je to krásný zážitek, když ti mimčo chrupká na břiše
![]()
Simi:Mně by asi ranilo, kdybych někomu půjčila byt a takhle to dopadlo ![]()
Ven chodíme taky každý den. Třeba včera na zahradu udrndat a pak hrabat listí ![]()
Chuanitko,pěkná fotka s malou na bříšku ![]()
Kitty,má průhlednou tekoucí rýmu,takže by to asi šlo.Zítra jdeme do poradny,tak mě doktorka řekne.
Tichu,
už jsi přemýšlela jako zvolíš antikoncepci?Dřív se HA dávala ženským jen do 35 let,ale teď jsou i jiné nízkohormonální prášky,že?Ráda bych brala HA.
Já jdu příští týden ke svému doktorovi na prohlídku po šestinedělí a taky bych si chtěla nechat napsat ňákou antikoncepci.Vůbec nevím,jaké jsou možnosti prášků.Nechám to na doktorovi,ale taky bych chtěla nějaké nízkohormonální
.
Ahojte holky,
Třikrát huráááá, malá se už zklidnila a vypadá to, že vše bude zase ve starých kolejích…včera po koupání a papání zase do 10 minut chupkala - slááááááááva.
Peťu:ad babyvak- objednala jsem si ho už přišel ale nejdřív jsem ho dala prát odzkouším zítra ráno na procházce se psem, pak dám vědět.
Simi: no tě teda upřímně lituju.Bych nadávala jak špaček.
Chuanitko:super fotka.Malá si v šátečku lebedí co? ![]()
ad procházky: Taky chodíme každý den, občas vyženu manžu ať mám chvíli klid, ale se mu moc nechce chudákovi když je utahaný z práce. Holky, spí chlapi s váma a mimískama nebo hajají jinde?My spíme všichni pohromadě a docela nechápu jakto,že můj se v noci neprobudí když malá mňaučí,že chce papat.Zato když on jde ve 4 do práce,tak nás vzbudí vždy ![]()
te.ss píše:
Chuanitko,pěkná fotka s malou na bříšku
Kitty,má průhlednou tekoucí rýmu,takže by to asi šlo.Zítra jdeme do poradny,tak mě doktorka řekne.
určitě ti poradí. tak uvidíš
te.ss píše:
Tichu,
už jsi přemýšlela jako zvolíš antikoncepci?Dřív se HA dávala ženským jen do 35 let,ale teď jsou i jiné nízkohormonální prášky,že?Ráda bych brala HA.
já jdu do tělíska, ale jinak jsem předtím brala tu těhotenskou atk a docela dobrý