Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
18.11.09 19:37

Alinko: Tři děti a obchůdek, to musí být k zbláznění. Já mám co dělat s jedním dítkem :mrgreen:
Popis porodu je moc krásný :wink: Zavzpomínala jsem na ten svůj, zdá se mi to tak dávno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.11.09 19:44

Judita: já jsem dva týdny po porodu a pořád bída, teda vždy tak dva dny vůbec nic a pak třeba zase den,dva dost :-(..už se mi to zdá nějaký divný..já jsem teda po císaři, tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.11.09 19:57

Já jsem dávala dudlíka už v porodce,Denísek se vždycky uklidní.Když jí vypadne,tak začne poplakávat.Tak jí ho dám zpátky a zase dudlá.Je to roztomilý.Manža ju vždycky napodobuje a já se tomu směju.
Co se týče spaní,tak spíme pohromadě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
18.11.09 20:03

Alinko, krásný popis porodu, i slzička mi ukápla :potlesk:

My dudlíka taky využíváme a funguje. Jen jsme teda z připravených několika silikonových museli přejít na obyčejný gumový (pryžový). Silikon prostě plivala a neudržela…A to jsme ty dudlíky vyzkoušeli asi 4. Až ten gumák chytla v pohodě hned!

A spíme taky pohromadě. Ale malá je naštěstí zlatíčko (zatím klepu na dřevo). Vydrží minimálně 6 hodin v kuse, teď poslední dobou si dává i sedmihodinovky :lol: . Za to jsem fakt ráda, manžel totiž vstává ve 4.30hod. A i já z dřívějška takový spáč ji jsem za to vděčná :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
18.11.09 20:34

já jsem taky ráda,že se Tom konečně rozhodl se mě jednou zastat..a vážím si toho :potlesk:
Přesně je to každého věc jak si to v rodině zařídí a nikdo nemá právo na to aby nás komandoval a říkal co děláme špatně…mě vážně bude jedno i kdyby mi lezl do postele ještě v deseti letech,aspon budu vědět že mě má pořád rád a to bude to nejkrásnější :wink:

my už dudlík moc nepoužíváme..tak jednou denně na půl hodky,max hodinu.

holky dneska Tomíkovi přišel dopis..příští sobotu jdem na VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ..jsem si myslela,že půjdem až někd v prosinci,začátkem ledna a ne za týden 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.11.09 20:40
Judita74 píše:
ahojky,dneska je moc hezky u nás,takže jsme byly na procházce.A chodíme každej den,někdy i dvakrát.Malá se tam vždycky uklidní.
Začala si ze mě dělat „živej dudlík“!Dlouho papala,usínala u toho a pak když jsem ju odstavila,tak začal brekot.Kamarádka mi poradila,že pokud to takhle dělá,mám ju pořád budit a po odstavení ju hlavně nemám chovat.Dát ju třeba do kočáru vyplakat,že ju to přejde.Tak jsem zkusila ju šupnout do kočáru ven a zatím to funguje.Byla jsem z toho na nervy a bradavky mě bolely.Obě se provětráme,a je klid :lol:
Holky,za jak dlouho jste přestaly krvácet?Mě zbývají ještě dva týdny do konce šestinedělí.Už mě ty vložky nebaví :-?

vložky mě taky nebaví. zatím to vypadá, že výtok slábne, ale nevím, někdy se krvácení znovu vrací. tak uvidíme co zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.11.09 20:42
chuanitka píše:
Dneska jsem malé doslova vnutila dudel. Za chvilku pochopila a je klidnější a já taky. Snad už se to nekonečné řvaní zmírní… Původně jsem jí dudel dávat nechtěla, ale nervy mám jen jedny a taky proč by měla řvát zbytečně :-( Sát umí bez problémů, tak snad už se to teď dudlem nepokazí.Je tu někdo, kdo to zvládá bez dudlíku?

my zatím zvládáme, ale já bych ho dala, malý ale nechce, má obden max. 3 minuty s dudlíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.11.09 20:46
chuanitka píše:
Alinko: Tři děti a obchůdek, to musí být k zbláznění. Já mám co dělat s jedním dítkem :mrgreen:
Popis porodu je moc krásný :wink: Zavzpomínala jsem na ten svůj, zdá se mi to tak dávno…

Chuanitko, měla jsem možnost si jeden den vyzkoušet, jaké je to mít jen jedno dítě - kluci byli u mamky a byl to luxus! 8-) Najednou jsem měla tolik času…

Ad porod - mně se zase pořád zdá, že to bylo před pár dny…pořád tím žiju…

A co se týče dudlíku, tak máme ho taky už od porodnice a děkuju za něj. Naty se aspoň uklidní, dudlá a je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
18.11.09 20:48

Ad očistky - taky je mám, je to slabší, ale pořád jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.11.09 20:49

Ali krásný popis.

holky tabulku dodělám zítra. budu doma bez Robika.

jinak já teda na porod vesele nevzpomínám a Terkoo dva týdny jsou sakra málo, spíš počítej s krvácením a výtokem celé šestinedělí.
já jsem ráda, že porod mám za sebou a rozhodně vím, že už rodit nebudu. pořád mě břicho pobolívá a už dneska se bojím prohlídky. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.11.09 21:08

Ali,
také jsem zatlačila slzičku,když jsem četla tvůj popis porodu…navíc se narodil v den kdy nás zrovna propuštěli :mrgreen:
ad očistky…:když jsem šla z porodnice,byl to takovej ten humus..zelenej hnus :evil: .Trvalo to necelé 3 týdny,pár dní bez vložky a teď jen slipovka,protože je to :poblion: žlutavý výtok :poblion:
ad dudlík…:jak kdy,ale někdy zabere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.11.09 21:13

ještě ke spaní…

já zatím spím na gauči dole a Milin spí buď se mnou nebo nahoře na manželské posteli v patře pod stropem.Jak kdy.Ale já bych se ulítala nahoru a dolů.A mám svítit celou noc malé světýlko,abych se dokázala zorientovat v prostoru :mrgreen: .A vyspím se skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.11.09 21:33

Kitty:já taky na porod nevzpomínám vesele a nevim, zda nejsem jediná, přijde mi, že snad jo, ale císař v epiduralu neni teda rozhodně nic příjemnýho (určitě teda lepší než tomu předcházející kontrakce), ale mě i to hodně vadilo..ten tlak jako když vám něco rvou v břiše..:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
18.11.09 21:54

Ad očistky - u mě o pár dní déle než celé šestinedělí - už jsem z toho byla špatná, že po CS by to mělo jít rychleji a nakonec jsem měla výtok déle než po normálním porodu.

Ad porod - takové to největší dumání nad ním už pominulo, občas si vzpomenu, ale vyrovnat se s tím, že bych ráda zažila rychlý, přirozený porod, vytlačila si dítě sama a nikdy se mi to nepodařilo ani nepodaří, není až tak lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
18.11.09 22:25

Ahojky maminky a miminka!

ad očistky - mně se naopak zdá, že po CS mi skončily dřív než teď. Kitty - taky se celkem bojím KO po šestinedělí. Malej mě dost potrhal (bylo to tak rychlý,že nestihli nástřih) a poslední dva dny mám spodek nějak moc citlivý a občas je to dost nepříjemné - přemýšlím, jestli mám jít ke Gyndr raději dřív nebo to vydržet do 4.12.

Ali - krásnej popis porodu.A malej je teda kus chlapáka - už jste byli u dětské Mudr, jak špuntík přibírá?

A víc ted nestihnu - malej se hlásí o papání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital