Poradna duly
Jana Čurdová
Tess - to je hrozný, ach jo
u nás asi spurtík - mladej dnes tlačí co dvě hodinky po 140…
a to mi řekla mudra, ať ho krotím ![]()
vínko si nedávám, pivko občas jo…tak snad to moc neva
LUC,vědět jakou kontrolu mi měli udělat při propouštění z nemocnice,tak bych se bránila,že chci vyšetřit…ale fakt jsem ráda,že mi nic není
mě na prdíky doktorka poradila jen fenylový čajík a to mezi kojením (u mě teda krmením),že prý to zabírá a kdyby náhodou trpěl na prdíky tak máme přijít a poradí nám něco nového..ale nám stačí ten čajík a kdyžtak troškuzacvičit s nožičkami či změnit polohu a „lítá to samo“ ![]()
Tess, to je strašné!! Držte se, pro holky to asi bude těžké.
Mi se v dubnu oběsila kolegyně z práce (kamarádka) a nechala tady 2 děti. Ale tam to bylo trošku o něčem jiném. Ale nikdy to nepochopím proč to udělala, ona, pro kterou byla rodina vždycky všechno!!! ![]()
Tess: No nazdar, chudinky holky
I pro tebe to musí být divný pocit, přestože jste mezi sebou měli tolik problémů ![]()
Simi: Zase jsem začala pít fenykl a kmín, průběžně celý den. Uvidíme, jestli se to zlepší. Dnes ráno jsem s Markét cvičila asi 40 minut s nahřátým polštářkem, teprve pak to polevilo
Teď ji mám v šátku, má bříško na mém a jak chodím nebo se pohupuju, tak se jí masíruje a prdíky jdou pryč.
Včera jsem s ní byla u kámošky, sešly jsme se tam 4 a protože to bylo odpoledne, tak skoro celou návštěvu proplakala a já ji nosila na ruce. Pěkně mě bolí biceps
Než ji to bříško chytlo, byla zlatá. Koukala, žvanila, nechala se od kámošek nosit ![]()
CHUANITKO,já pořád přemýšlím jak ten fenyklový čaj chutná a ne a ne ho pořád ochutnat
a přitom bych měla vědět co dávám svému dítěti,vid..jé tak to seMarkétka má,takhle se nechat nosit
tak at je jí co brzy líp a nebolí jí bříško,ju
Tom se staral ráno o Tomíska..na mě už druh ýden něco leze,tak jsem si ještě v 5 ráno brala brufen a kluci mě nechala spát až do půl jedenácté..pak se už Tomík dožadoval maminky a stejěn mi usnul na klíně ![]()
tak holky, už máme založenou uzavřenou diskusi. zřejmě ale přijdeme o tyto příspěvky, jako my v prosinci. až to bude odsouhlasené adminem, dám vědět a udělím přístup všem, které mám v tabulce. případně kdo tam není, musí se ozvat mě SZ.
o dalších přístupech se bude dycky hlasovat.
udělám tam taky meníčko na fotky, recepty, recepty na neduhy - matičky, léky atd. a co budete chtít.
Ahojky,tak dneska jsme měly zase prdíky,udělala jsem fenyklovej čaj Denískovi a sobě kmínovej.Tak se obě prolíváme čajem.Dofám,že to zabere.Dopoledne malá plakala s přestávkama asi tři hodiny.Byla k neutišení,tak jsem ju nakonec dala do kočáru a šly jsme ven,Tam se teprve uklidnila.Pak přijela návštěva a malá spala jako andílek.Pak se vzbudila na jídlo.Napapala se a ukázkově si brkla jako starej chlap.Což je málokdy.Kdyby si tak brkala pokaždé,tak bysme se vyhnuly bolení bříška
chjooo
tak holky, už jsem všem poslala pozvánečku, můžete do uzavřené diskuse, je tam vše připravené ![]()
kdo nedostal, písněte si
holky kde vidíte tu pozvánku do diskuse? přijde do SZ nebo jak?
Ahoj,
Kitty, pošli mi, prosím, taky pozvánku
![]()
tess, je mi to moc líto, že to musíš prožívat teď, v takovém citlivém období, drž se!
Hlavně, že u toho nebyly holky…
Simiki, to je šílený, ještě, že se Ti do toho nedostala infekce ![]()
Jinak u mě u prvního porodu prohlíželi dělohu ultrazvukem, a pořádně, naštěstí do mě nešahali, to bych nepřežila ![]()
U druhého porodu - CS - mi jen zkontrolovala vnitřně čípek a vnější jizvu, což mě taky překvapilo, že bez ultrazvuku ![]()
Já trávím víkend částečně v posteli, kojením, vážením a odsáváním, taky na stránkách kojení.net, ale dokrmování se nevyhneme, to už by byl zázrak ![]()
Jůů, ahoj v novém ![]()
Psala jsem příspěvek ještě na starý Říjen, tak kopíruju
:
Ahoj,
Kitty, pošli mi, prosím, taky pozvánku
tess, je mi to moc líto, že to musíš prožívat teď, v takovém citlivém období, drž se! Hlavně, že u toho nebyly holky…
Simiki, to je šílený, ještě, že se Ti do toho nedostala infekce
Jinak u mě u prvního porodu prohlíželi dělohu ultrazvukem, a pořádně, naštěstí do mě nešahali, to bych nepřežila
U druhého porodu – CS – mi jen zkontrolovala vnitřně čípek a vnější jizvu, což mě taky překvapilo, že bez ultrazvuku
Já trávím víkend částečně v posteli, kojením, vážením a odsáváním, taky na stránkách kojení.net, ale dokrmování se nevyhneme, to už by byl zázrak