Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
19.11.09 13:33

KITTY,
JSEM TAKÉ PRO ZAMČENÍ.
CHUANITKO,
TO ŘÍKÁŠ TED,ALE TŘEBA SE TI ČASEM POSTESKNE A BUDETE CHTÍT MARKÝTCE POŘÍDIT SOUROZENCE :mrgreen:

BYLA JSEM S MALOU V PORADNĚ.PĚKNĚ PĚŠKY DOHROMADY CCA 6 KM.MĚLI JSME DOKTORKU V NAŠEM MĚSTĚ,ALE REKONSTRUUJE ORDINACI,TAK JE VE VEDLEJŠÍM MĚSTĚ.MOOOC PĚKNÁ VYCHÁZKA A DNESKA JE TAK KRÁSNĚ.MĚLA JSEM KRÁTKÝ RUKÁV POD ZATEPLENÝM KABÁTEM A STEJNĚ JSEM BYLA SPLAVENÁ JAKO PRASE :wink: .MALÁ MÁ 4590G.DOKTORKA JI PÍCHLA NÁUŠNIČKY.BYLA JSEM U TOHO A CHTĚLO SE MI BREČET…ALE BYLO TO VELMI RYCHLÉ A MALÁ BYLA MOC STATEČNÁ.HNED V KOČÁRKU USLA A TEĎ JSME DÁVNO DOMA A UŽ O NIČEM NEVÍ.UFFF,TAK JSEM RÁDA ŽE TO MÁME ZA SEBOU :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
19.11.09 14:29

Ahojky!

Tess - nezapomeň sem pak hodit fotečku malé s naušničkami :-) A malá je taky pěknej jedlíček.
Pěkně nám ta miminka prospívají :potlesk:

Kitty - tak já počkám. Stejně s tím teď Gyndr moc nenadělá dokud mám očistky.

Dneska se kamarádce narodila holčička, tak jsem si zavzpomínala. Mám pocit, že už je to od porodu strašně dlouhá doba a přitom to bylo nedávno.

O antiko uvažuju taky - za pilulky se mi moc platit nechce a jestli to bude s frekvenci sexíku tak jak po malé, přijdou levněji kondomy :-P O tělísku si s Gyndr chci taky popovídat, ale my chceme ještě třetí dítko (tak za 5 let), tak nevím jestli mi ho vůbec doporučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
19.11.09 15:49

Ahojky…

holky já vám úplně zapomněla napsat rozměry Tomíska v 6. týdnech..tak měl 5390g a 57 cm…to má z toho že je nenažránek :lol: ale to je dobře..

ad gynekolog - celkm v pořádku,akorát jsem se mu tam spotila jak prase,když mi řekl,že si mám vylézt na kozu,ale pak to ze mě spadlo…a musel mi vyndat kousek placenty nebo něčeho podobného co mi tam nechaly,takže jsem zas na druhou stranu ráda,že jsem k němu šla

ad dudlík - Tomík latexové vůbec nechce, takže máme silikonové

ad antiko - nechala jsem si napsat QLAIRA - sice prý stojí na 3 měsíce okolo tisícovky,ale zas když bduu chtít druhé mimi,tak můžu prý hend po vysazení otěhotnit a těl ose čistit od ěch látek z prášků nebude,u těch minulých se čistilo přes půl roku

ad sex - jsem Tomovi trošku zalhala s tím,že máme počkat přes víkend,kvůli tomu,že mi doktor vyndal ještě ty zbytky,aby se tam nedostala nějaká infekce..no co,když to vydržel od května do dneška,tak ho těch pár dní ž nezabije,ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.11.09 16:19
Barulátko píše:
Ahojky!

Tess - nezapomeň sem pak hodit fotečku malé s naušničkami :-) A malá je taky pěknej jedlíček.
Pěkně nám ta miminka prospívají :potlesk:

Kitty - tak já počkám. Stejně s tím teď Gyndr moc nenadělá dokud mám očistky.

Dneska se kamarádce narodila holčička, tak jsem si zavzpomínala. Mám pocit, že už je to od porodu strašně dlouhá doba a přitom to bylo nedávno.

O antiko uvažuju taky - za pilulky se mi moc platit nechce a jestli to bude s frekvenci sexíku tak jak po malé, přijdou levněji kondomy :-P O tělísku si s Gyndr chci taky popovídat, ale my chceme ještě třetí dítko (tak za 5 let), tak nevím jestli mi ho vůbec doporučí.

pokud za pět let, tak podle mě není problém. já řekla za rok a něco a to mi řekla, že to je škoda peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.11.09 16:22

Simi jak nechali placentu??? jak to poznal?to je teda něco. hlavně, že jsi ok.

tu atk teda neznám, ten název slyším poprvé

napíšu teda míry v 6tt jako jednu z kontrol, snad to bude možné srovnat

ad zamčení - zjistím a dám vědět jak to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.11.09 16:27

holky valte na mě míry po šestinedělí, abych postupně doplnila tabulku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
19.11.09 17:20

KITTY,děkuji..nevím prostě tam zapomněli kousek,bylo to bílorůžové…doktor to vyndal kleštičkami a nadával,že jak je možné,že to tam nechali.. i když je fakt,že mě nidko nekontroloval když jsem opouštěla porodnici,jen povrchně,jak se hojí jizvy a toť vše. Ta antiko je nějaká nová,je na trhu teprve od května, tak jí zkusím,měla by být nejšetrnější,kyž mi nesedne tak si holt nechám napsat jinou..stejně musím počkat na mrchu,prý když nekojím,tak bych jí měla dostat do 3 týdnů a když ne tak mám naklusat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.11.09 17:35

te.ss: Mně se možná zasteskne, ale jsme s chlapem domluvení, že jedno dítko. On už dva kluky má a taky bychom asi museli komplet přestavět celý barák, aby se nám sem dvě děti vlezly :( I když nikdy neříkej nikdy, že :lol:
Taky se přimlouvám za fotku s náušničkami :)

Simi: Kousek placenty? 8-o 8-o 8-o
Mně teda v porodnici kontrolovali dělohu na UTZ a čípek (musela do mě zavést zrcátka) a přitom objevili ten zapomenutý tampon. Nebýt této kontroly, asi už bych měla otravu krve nebo tak něco 8-)
A tebe nic nebolelo, žadné zvláštní pocity?
Ad sex - jestli jsi neměla zalhat ještě delší lhůtu :lol:

Zamykání - jsem rozhodně pro, stejně už se nikdo nepřidá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
19.11.09 18:03

ahoj ahoj,
i já jsem pro zamknutí

dnešní míry z 6-týdenní kontroly 5500 g a 58 cm, mudra hlásala, že vypadá na 3-měsíční mimino, na to, že je na MM dobrý :-D
zároveń jsme zvládli i kyčle, tak je vše OK, bezpečně tam byl Honzík největší miminko :-D

add sex: byl..a dobrý..po Terce to bylo docela bolavé, takže už se nebojím ani kontroly na gyndě, tam jdu příští týden

add dudlík: máme a používám ho docela dost..nedala jsem první tři týdny kvůli kojení a stejně se nepovedlo, takže teď dávám a je nám líp

a dneska jsem zjistila proč mám uplakánka…měla jsem tu dneska mamku a dost jsem ho chovala, takže za celý den ani nepípnul..holt normálně to s Terkou nedělám, prostě není čas ho konejšit, takže proto pláče…už jsem ho dala i do manducy, ale moc se mi to nezdá, že je svisle, když nedrží hlavičku.. **
chuanit****** nikdy neříkej nikdy…Honzíček byl absolutně neplánované a nečekané miminko, i já chtěla mít jen Terezku :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
19.11.09 18:03

Simi, tak to je fakt mazec. Ale hlavně, že jsi v pořádku!!

Kitty, u nás bylo naměřeno v 6 týdnech 4340g a 56 cm.

Taky bych diskusi zamkla. Už jednu navštěvuji a je to fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
19.11.09 18:04

CHUANITKO,je pravda,že mi bylo pořád teplo a zas hend zima a motala se mi hlava,ale já myslela,že je to po porodu normální…no myslím,že kdybych řekla delší dobu,že by se šel Tom zeptat..ale jsem zvědavá kam „to“ dá,potože prášky můžu brát až po MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
19.11.09 18:41

Simi,
nebyl to spíš tampon? 8-o Něco podobného co vyndali Chuanitce?
Chuanitko,
však uvidíte,třeba se to časem nějak vyvrbí a bude ještě jedno :mrgreen:
malou jsem vyfotila,ale hlásí se o svá práva…jdeme koupat.Tak vložím až bude čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
19.11.09 18:48

TESS,nene nebyl..já si nepamatuji jestli říkal doktor že to je blána či placenta,ale tampon to fakt nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
19.11.09 21:04

ahoj holky,
omlouvam se, ze sem skoro nepisu,ale sotva mam chvilinku na cteni, natoz abych psala :(
nicmene chtela jsem jen k Mirene- ja si ji nechala dat hned po prvnim porodu, ptz druhy jsem neplanovala (no hormony ale zapracovaly poradne, takze jsem ji mela 7 mesicu cca :lol: ). velmi pozitivni na ni je, ze se po ni dobre otehotnuje :-) a ze menzes opravdu skoro neni. jinak ja s ni spokojena nebyla, ale to je hodne individualni (nejhorsi asi byla totalni nechut k sexu a bolesti zad - po vysazeni oboji zmizelo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
19.11.09 21:54

Ahojky, taky hlasuji pro zamčení.

Jinak nevím, jak to kde mají, ale my máme v kartě preventivky v šesti týdnech, 3,4,5,6,8,10,12 a 18 měsícíh, tak jestli se chceš Kitty odpíchnout od toho? Tak by to doktorům měla proplácet i pojišťovna.

Tess, jak to s náušničkama probíhalo, jsem zvědavá. Píchala, nebo nastřelovala? Taky už to asi nebudu odkládat, a´t z toho malá nemá trauma. :roll:

Šimi, tak to je zázrak, že nemáš nějakou infekci. Dal ti nějaké ATB nebo něco pro sychr?

Čmeli, tak to asi ještě zvážím, tolik peněz se mi vyhazovat nechce, abych pak zjistila, že mi nesedí. Já slyšela hodně dobrého a celkově by na trhu měla patřit k nejlepším. Problém je, že člověk dopředu neví, co mu sedne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí