Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
19.11.09 22:29

Tichul,my ty kontroly máme myslím taky tak, jako vy…nene žádný ATB mi nedal..řekl,že kdyby něco,tak mám přijít hned bez objednáná,ale že tam není žádný jiný náznak něčeho co by tam být nemělo, prý to vypadala dobře,i jizva..tak snad to bdue v pořádku

pap jdu dopelechu a ještě chvíli koukat na Tv než Tomísek usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
19.11.09 22:31
PeťulaK píše:
Simi, tak to je fakt mazec. Ale hlavně, že jsi v pořádku!!

Kitty, u nás bylo naměřeno v 6 týdnech 4340g a 56 cm.

Taky bych diskusi zamkla. Už jednu navštěvuji a je to fajn :wink:

Peťulko, tak míry máte stejné jako Naty, když se narodil :lol: :lol: :lol:

Chuanitko, jo, jo, to známe, taky jsem po 1.porodu říkala, že už nikdy více!!! No a vidíš - mám děti tři :-) A jsem moc šťastná a nidky bych neměnila. A poporodní problémy jsou a jsou děsné, ale ono se to všechno zapomene a přestane bolet a zas bude líp…

Ad sex po porodu a kontrola u gynekologa - taky jsem se toho pokaždé bála, ale přežila, je to nepříjemné, ale dá se to přežít. Porod je horší :twisted: :mrgreen:

A Kitty, taky hlasuju PRO uzamčení diskuze - už chodím do 3 a je to skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
20.11.09 11:06

Ahojky maminky a miminka,
jakpak se všichni máte?Co je kde nového?
Já byla včera na prohlídce u gyndr a vše ok, žádná hrůza, nic nebolelo, takže fajn.

Peťu:myslím,že ty ses ptala na ten BABYVAK, přišel,vypraly jsme ho a odzkoušely…na ranní procházku se psem je to fakt bezva - malé dám jen svetřík,čepičku a popadnu psa a jdem..akorát jediné,co je problém malou do toho vaku umístnit ale chce to asi cvik…doufám,že časem to půjde šup šup
Začala jsem ho používat aj doma když něco potřebuju udělat a malá řve,ale doma i myslím,že by byl pohodlnější šátek, takže vyzkouším ještě ten a uvidím

Chuanitko: Taky jsem řekla,že mi jedno dítě stačí ale můj už plánuje další,že prostě chce ještě kluka :lol: tak jsem zvědavá jestli mě časem zvyklá a nebo ne :lol:

Simi: Tvůj zážitek u gyndra ti fakt nezávidím,jak je to vůbec možné,že tě před propuštěním nekontrolovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
20.11.09 12:13

Ali, Naty je prostě kus chlapa, tak jak to má být! A klobouk dolů, že jsi takové mimčo zvládla odrodit :potlesk:

Luc, já právě na ten vak včera zase koukala různě na netu a taky jsem usoudila, že asi na to domácí nošení bude lepší šátek, co?? Do vaku se totiž nedá mimčo asi uložit jinak než do lehu, že? (jako když je mimi schoulené v klubíčku). A jelikož když už bych ho doma využívala, tak potřebuji dost volné ruce a to mám pocit, že u toho vaku asi moc nejde, měla bych asi tendenci mimčo pořád držet, aby nevypadlo. Nebo se pletu??)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.11.09 14:31

Holky, BABYVAK mám půjčený od kamarádky a když jsem naposledy zkoušela, Markét do něj zahučela, nešla ani vidět a hlasitě protestovala :D
Zkusím to teď a poreferuju :wink:

Každopádně mimčo v babyvaku leží a prý ho musíš přidržovat. V šátku zatím přidržuju hlavičku a když malá usne, přetáhnu jí šátek přes hlavu jako kapucku a nepřidržuju nic. Taky je šátek lepší kvůli rozložení hmotnosti miminka, není pak problém se zády. Zase jej musíš pořád vázat, to je nevýhoda.
A teď babo raď :lol:

Nejlepší by byla asi Manduca nebo jiné podobné kvalitní nosítko, ale ta cena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.11.09 14:46

A definitivně jsem diagnostikovala hysterčení mojí Markétky jako prdíky :-? (Tímto se jí omlouvám).
Takže si hlídám jídlo a zase piju kmínový utrejch :(
Zkusím, jestli to bude lepší nebo má pravdu Kitty, že to prostě neovlivním. Taky se optám na Babycalm, protože Sab Simplex sice dávám už při každém kojení, ale jen to podle mně zmírňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
20.11.09 16:09

Peťule: jj na doma si myslím,že bude lepší šátek,ten ale nejdřív musím objednat a pak odzkouším…já mám ten vak vyloženě kvůli psovi,páč když chce jít ven tak doma skáče, štěká a poletuje a já bych neměla čas šátek vázat.V babyvaku můžeš mít malinké miminko jen v klubíčku, větší dítka se pak dají nosit jinak jenže to už musí vzpřímeně sědět…takže tak mé zkušenosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
20.11.09 16:11

Chuanitko: Taky jsem Natynce křivdila…myslela jsem že řve aby mámu štvala a ona prděla jak starý chlap…ono je to holt těžké někdy poznat a odhadnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
20.11.09 16:45

ahoj, holky mám dotaz mimo mísu, fakt se u kojení nesmí ani dvojka vína??nic?..nebo je třeba možný jít někam vyjímečně večer s tim, že na druhej den si odstříkám mlíko, který dám malýmu a to svoje ten den vyliju???řikám si, že bych třeba na konci šestinedělí někam zašla na decku…tak nevim..dík za případný odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.11.09 17:12

Holky,
jsem úplně K.O.Dnes ráno mě volal bývalý švagr,že Richard-můj bývalý manžel spáchal včera večer sebevraždu.Bylo to moc těžké,museli jsem to šetrně říci holkám…strašně moc plakaly,ale už je to zase dobré.Bylo nám jich moc líto.Když jsem se to dozvěděla já,také jsem brečela…když jsem si představila jakým hrůzným činem to spáchal,bylo mě ho moc líto.A přeci jen jsme spolu byli 10 let manželé a kdyby tak blbě neonemocněl-měl paranoinní schizofrenii,to nejtěžší stadium.Milda šel vozit malou Aničku a já vzala holky do Tesca,aby přišly na jiné myšlenky…Ještě mě čeká pohřeb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
20.11.09 17:35

teda, to mě moc mrzí Te.ss :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.11.09 19:13
Terkaaa píše:
ahoj, holky mám dotaz mimo mísu, fakt se u kojení nesmí ani dvojka vína??nic?..nebo je třeba možný jít někam vyjímečně večer s tim, že na druhej den si odstříkám mlíko, který dám malýmu a to svoje ten den vyliju???řikám si, že bych třeba na konci šestinedělí někam zašla na decku…tak nevim..dík za případný odpovědi :wink:

jasně, že může, ale hned po kojení nejlépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.11.09 19:14

te.ss to mě mrzí, ale na druhou stranu, ještě,že u toho holky nebyly přímo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.11.09 19:14

kontroly se odpíchnu od Tichul. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
20.11.09 19:56

Peťulko, kdybych dopředu věděla, jak velké dítě budu rodit, tak bych to asi nedala… :oops:

Tess, to je strašné! :-( :-( :-( Drž se…

Terko, taky jsem hledala info na toto téma, ale názory jsou rozdílné…nejlíp si nedávat nic a když už, tak max.2dcl po kojení…

Chuanitko, Mateovi zabíral na prdíky pouze Baby Calm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí