Poradna duly
Jana Čurdová
ted jsem se jeset divala na tu uctenku.. tak slevicku v DM jsem dostala ale ti mze nemam tu kartu jsem prisla o nejake body.. tak to mne az tak netrapi ![]()
ale musim vyridit ty knizecky no..
Tak jsme holky vyzkoušely ten odvar z kmínu a vypadá to,že nám pomáhá.Denísek je o hodně klidnější.Včera jsme ho dávaly a dneska taky ![]()
http://www.herbar-byliny.tavlisa.cz/…-korenny.php
Judit, tak to je dobra zprava..
mne se Jolda zacina kroutit, padam rychle do sprchy, nez se probudi…
Ahoj holky,
dneska bude zase krásně,vyrazím s malou na vycházku.Holky jdou k tátovi na celý den.Já se cítím dobře,včera jsem si všimla že mám v prsu tom ve kterým si myslím že byl ten zánět,zatvrdlinku,musím to rozmasírovávat.Malá má ze mě tedy z antibiotik jak ji to jde do mlíka,vyrážku na čelíčku a má průjmík.V neděli to svinstvo doberu,tak doufám že se to rychle spraví.
tichule píše:Kitty, přišli ti už slevové kupony z DM na prcka? Mě pořád chodí časáky a nějaké kraviny, ale knížečku ještě neposlali, tak nevím, jestli to nemám nějak popohnat, jelikož tu těhu mi dali na prodejně, tak nevím, jestli je vše ok.![]()
ne, ale já poslala rodný list teprve minulý týden
Jeje píše:
Tichul, v jine diskuzi mi odeslat prispevek jde, zkusenost s tim nemam.Co se tyce te knizecky z DM. tak tu jsem take nedostala.. ale patrne z duvodu toho ze jsem neposlala jeste rodny list .. pamatuji ze jsem ho s terkou odesilala.
jdu si na chvili lehnout… dokad mala spi.
dneska sem zrovna byla v dm, ze nakoupim na ty kupony a pani mi sdeila ze na to musim mit nejakou kartu jeste..
zřejmě myslela tu fialovou jejich kartičku, ale tu máš, když máš kuponky ne?
te.ss držím palce, aby to brzy přešlo.
očkování - moje dr. mi Robika neočkovala hexou, dokud neměl tbc dobře zahojené, odložila to jednou.
uspávání - no my někdy bojujeme. Robik vyžaduje mě, zkoušíme teď že odcházím, ovšem on vylézá, ale snad vytrvám, někdy už se to naučit musí, že tam bude ležet i sám. druhého si většinou vezme na hlídání manžel, zatím nebyl doma jen 2×, což jde.
antiko - já si nechám dát mirenu hned po šestinedělí, neboť antikoncepci jinak řešit už nehodlám a prášky už nechci.
ahojky, můžu vás poprosit o radu???Když nakojim Honzíka tak on si prostě neodříhne, je uplně jedno, jestli ho pak držim pár minut nebo půl hodiny, prostě nic, musim teda čekat nějakou dobu??nebo ho můžu po kojení dát do postýlky???Třeba v noci mě to docela štve, že po kojení čekám takovou dobu, jestli si odříhne..díky moc.
a ještě bych se vás zeptala, jak dlouho po císaři jste se přestaly nějak šetřit??
Kitty: nene karticku nemam.
kuponky mam na zaklade toho ze jsem tam poslala tehu prukazku.
Terko: a zkousis polohovat.
Jolisek si take sem tam neodrihne..tak ji dam do postylky.. vetsinou behem peti min se zacne mrvit tak ji zvednu do „svisla“ a rihne si. pak zase dam do postylky.
Teerka: My v noci neodříháváme, to bychom se nevyspali. dám na bok a spíme dál.
Zdravím všechny ![]()
Ad kmín - já ho pila asi litr denně a nepomáhal, dneska jsem ho vynechala. Tak uvidím.
Říhání - taky v noci nenechávám odříhnout. Ale malá leží tak, že má hlavičku výš a někdy brkne sama.
Dnes jsme dostaly houpátko Chicco spring a malé se v něm líbí. A mně se líbí, že ji nemusím neustále nosit a houpat v náručí ![]()
Taky to u vás vypadá takto, když se chystáte na procházku? ![]()
V noci take neodrihavame..
CHuanitko.. kdyz si k tomu jeste domyslis jeste druhe urvane dite
k tomu urvanou zpocenou matku, pac to starsi nedela to co matka chce.. tak to vypada stejne ![]()
chuanit u nás to taky taky vypadá ![]()
Dneska jsme byly na návštěvě u bábičky a Denísek celou návštěvu prořvala a potom ke konci se pokadila a pak jsme jely dom.V autě byla jako andílek
.Babička si fakt užila! ![]()
Ahoj holky,
moc se neozývám, nemám moc čas, řeším taky nějakou laktační krizi, dokonce i Nutrilon jsem zakoupila, ale doufám, že se ještě plně rozkojím!
Fotky dětí jsou krásné ![]()
Terkoo, no, nevím, jak přesně „šetřit“ myslíš, prvních pár týdnů, ale už nevím přesně, mi dělalo problém dojít na procházku delší než kratičkou, tak jsem nechodila, snažila jsem se moc nezvedat staršího nebo těžší věci..
S krknutím bych tak dlouho nečekala, pokud si nekrkne do 3 minut, tak to nechávám být, v noci i úplně bez krkance, maximálně si ho dávám na svoje břicho bříškem na chvíli..
Judit, fajn, že Vám kmín pomáhá - hlavně, ať to vydrží!
My zakoupili probiotické kapičky, nevím, zázrak to není, ale hrůza zas taky ne..
Chtěla jsem toho moc, jak dočítám, ale když si to nenapíšu, mám to hned z hlavy pryč ![]()
Jdeme do hajan, ať Vám mimča hezky spí! ![]()