Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
12.11.09 05:12
te.ss píše:
Ještě z boku… :mrgreen:

lehátko pěkný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.11.09 05:18

Tak jsme byly včera u Dr. a přibraly jsme 243 g,tak jsem spokojená oproti minulýmu týdnu.Na prdíky nám doporučila Baby calm.A ještě,prej máme koupit fenyklovej čajíček pro mimi.Jinak je všechno OK.
S tím kojením jsme na tom stejně.
A spaní v noci:dávám většinou kolem desáte napít.Pobrečí si a pak to chvilku trvá než usne.Potom spí asi do tří.
Akorát včera dvakrát odmítala pít z jednoho prsu,pořád se odtahovala(a to je zrovna to bolavější).Dneska ráno už v poho.Tak nevím,co to mělo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
12.11.09 07:59

JUDIT,ahoj..to je dobře,že už přibýráte..jen tak dál :wink: Jak se má Deniska? Všechno v pořádku? a co ty? Jen hezky papejte,at jste velký holky :lol: :palec:

nás v noci taky trošku trápily prdíky,ale zacvičila jsem mu s nožičkama a to byla palba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.11.09 10:32

ahojte holky,
trochu vas nestiham.
moc prace.
holcicky jsou hodne, teda joldik ma porad „řádivou“ v noci.. prsote je otocena.. i kdyz lepsi se to :)
a terka ma obcas takove zlobive naladky.. rekla bych spis naschvaly.
Trochu jsem z toho enstastna, pac ona vetsinu veci zacla delat az po narozeni JOlanky - jako ze vidi ze kojim a maminko prosim pomoc, nezvladnu (veci ktere zvladala v pohode - jako obslouzuit se na zachode, oblect se..). Takze co se tyce zachoda, uz 2× se mi vycurala na prostred mistnosti. Ale ne ze nechtic, ale proste ona se u toho jeste smeje..
No a dalsi vec ktera mne mrzi, jak ted hodne travi s manzelem, jako z ejdou spolu ven, nakoupit atd. tak se porad cghce mazlit s nim a se mnou vubec. Jako ze „ty mas Jolanku“. Nedokazu ji vysvetlit ze jsem tu take pro ni. NO je to takovy zacarovany kruh.. pac kdyz potrebuje ona, tak vetsinou nemuzu, kdyz chci ja tak ona nechce.. asi je to pro jeji mozek logicke, ale ja se s ti nejako peru, pac je mi to strasne lito.

Jinak mam hodne prace, takze tak enjak nic nestiham, hlavne zavislacit na emiminu :zed: :zed:

Luc: co to mas za kocarek??? mam dojem ze je to ten co o nem permyslim :D

Jinak jste resily vahu, tak joldik mela min tyden (vlastne az na par dnu temer v mesici) 3,75Kg.. kapku žroutík no :D

JInak jsem se divala kolik cizich lidi nam tu nakukuje.. fiha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.11.09 11:18

Holky jak má vypadat ten vpich proti TBC? Malá to měla jen zarudlé a teď se jí to zanítilo, má tam bílý hnis a červené kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
12.11.09 11:27

Ahoj holky,
kukám, že to je všude plus mínus stejné.

Tess, určo si zajdi na tu gyndu, moc bych tomu nedala, že to je příčina. Pokud tam něco nechali, je to teda binec. Je pravda, že lidí je nemocných hodně, taky jsem trnula, aby Terča neměla zápal plic, naštěstí máme virózu, měla by třetí. 8-o

Jeje, malá je v blbém věku, i normálně je to s těmi tříletými složité a když do toho přijde mimi, je to ještě složitější. Chce to trpělivost a vysvětlovat a vysvětlovat. Taky bych se domluvila s manželem, aby ti s tím trochu pomohl. Chápu, že tě to mrzí, určitě se to brzy urovná. Zkus vyzvednout to, že je velká holka, že něco může a Jolik ne, protože je mimi…Držím palečky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
12.11.09 11:40

Tess:snad antibiotika zabarou a nebude to nic vážného..držím palečky ať si brzo ok

Chuanitko: U nás to samé, nejdřív jen tečka, teď zarudlé s hnisem…se v pondělí zeptám dr. jdeme na převážení a kvůli tomu jak je malá bílá jak jsem psala…

Jeje: ad kočár - je to polský výrobek, zn. Maxim, koupila jsem ho tu: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a na to za jakou byl cenu, tak musím říct, že jsem velice spokojená

doufám,že se ti to s malou brzy srovná ale nejsi sama…kamarádka má dva kluky - jeden má měsíc a ten druhý 3,5roku a situace tatáž ale den ode dne se to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
12.11.09 11:45

Chuanit, ono to reaguje až později, do třech měsíců se to má zhojit, pokud ne, odsouvá se první Hexa až do zhojení. Neboj, je to úplně normální, hlavně to nemačkej, nebo tak něco. Pokud by se ti to zdálo hodně škaredé dává se na to Framykoin a střídá se to s Řepíkem nebo Hypermanganem. Ale většinou se nemusí dávat nic, hnisání je normální reakce. :wink: Máme to úplně stejné. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luc
466
12.11.09 11:55

Tichu: Ještě že tě tu máme!!!!! Děkuji :-) hnedle je o starost míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.11.09 12:28
Simiki píše:
JUDIT,ahoj..to je dobře,že už přibýráte..jen tak dál :wink: Jak se má Deniska? Všechno v pořádku? a co ty? Jen hezky papejte,at jste velký holky :lol: :palec:nás v noci taky trošku trápily prdíky,ale zacvičila jsem mu s nožičkama a to byla palba :lol:

Simi dík,jinak se máme fajn všechno v poho,vlastně si na sebe pořád zvykáme.Ale to je asi normál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8049
12.11.09 13:49

Jeje, malá hold žárlí, že je teď na „prvním místě“ někdo jiný. Myslím, že se to časem srovná. Ale věím, že to příjde líto.

Jinak my po očkování máme zatím jen zarudlé kolečko, takže se mám těšit na víc jo?
Když jsme byly v úterý na kontrole, tak nám bylo řečeno, že ve 3 měsících máme jít na plícní, a tam to mimo jiné budou i kontrolovat, tak uvidíme? :nevim:

Jinak dneska jsme byly s nožičkama a já se sebou po šestinedělí a obě jsme OK. Malé už nemusím dávat široké balení jak nám dopručili v porodnici :-) . To jsem ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.11.09 14:03

tichule: TBC - Děkuju, přesně tak, ještě že tě máme :) Já s tím nic nedělala, nějak moc ošklivě to nevypadá, ale zneklidnilo mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.11.09 14:05

očkování je ok. to je dobře, že tam je nějaká reakce, kdyby nebyla je to blbé.

jeje**** držím palce, aby se to zlepšilo. Robik obvykle když kojím tak kolem skáče jak postřelenej a taky dělá schválnosti, ale jinak mi to přijde že je to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.11.09 16:04

Ahoj holky,
dnes jsme byli na Ko s malou.Přibrala za týden 300g :mrgreen: .Na cestu jsem ji oblékla rifličky,byla k nakousnutí :-P :srdce: Takovej záprdek a v riflích.Já už jsem vlezla do svých věcí,hned jsem si připadala jako jinej člověk.Jeli jsme pak ještě do práce ukázat malou,kolehgyně se mohly poprdět blahem a postiženky-holky byly nějaký zaskočený…moc k ní nešly,což jsem ráda,kdyby něco,ale nic teď v ústavu neřádí.Jinak co se týká teploty,ATB zabírají,na UZ jsem nešla,mám na 99% zánět prsu,protože včera jsem si objevila dost velkou zatvrdlinu na prvém prsu a to prso je i 2-krát takové než to druhé.Myslím že se tam mohla dostat infekce tou rankou,která tam je od porodnice.
Ptala jsem se dnes doktorky kdy může dát Aničce náušničky-tak je píchne příští týden.Prý je to lepší,že na to malá rychle zapomene.Tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
12.11.09 17:47

Zánět v prsu?To máš jako s kojením konec nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí