Poradna duly
Jana Čurdová
kitty25 píše:u císaře se nesmí
Aha, vidíš. Jak jsem stará, tak jsem blbá, to mě nenapadlo ![]()
Simiki píše:
holky vy se ještě nevejdete do svého oblečeníjá se do něj vešla už 14 dnů po porodu
![]()
No jo, ty jsi mladinká a tělo reaguje úplně jinak než u nás starších kousků
A taky jsi sem tuším psala, že ses nestíhala najíst… to já si čas na jídlo teda udělám ![]()
Barulátko píše:
Chuanit - ty seš teda provokatérka. No asi začnu cvičit a přestanu jíst tu čokoládu, kterou si dobýjím energii.
Hihi, taky občas dobíjím, ale je fakt, že já obecně moc nejím, prostě jeden kousek buchty mi stačí a k omáčce jedna knedla a hotovo. A cvičím jen tak rekreačně, abych nebyla jak stará bába ![]()
Jinak se musím pochválit (jak jinak
), protože včera jsem po dvou měsících zase řídila. Shodou okolností úplně cizí auto ![]()
Na začátku jsem měla strach jak blázen, byl to po takové době nezvyk a navíc jsem si vezla dítě, že jo. Ale po chvíli se to srovnalo a bylo to v pohodě
Jen teda kdybych jela sama, tak tomu autu proženu koníky (a že jich má), s Markét jsem jela fakt opatrně.
Kitty, však to je to nejlepší, dobít se čokoškou ![]()
A ještě k té váze. U mě to bylo fakt potřeba, jít s těmi kg dolů,ale ať jsem dělala co chtěla, tak to prostě nešlo. Takže jsem teď fakt té mojí malé prďolce vděčná, že mi v tom trošku pomohla
A doufám, že se mi podaří ještě aspoň pár dalších kilíček, až se budu moct po tom císaři trochu víc začít pohybovat a cvičit (jsem si vždycky říkala, že v těhu přiberu co nejvíc a neshodím nic, jak se znám, tak naštěstí se to nestalo).
Chuanit, jasně, žes musela to autíčko trošku šetřit, vezla jsi přece poklad ![]()
S tou váhou má teda někdo štěstí. Ono se říká, že kojením se hubne, ale můj případ to teda není ![]()
Já díky Hani jím pravidelně - když chystám ji, tak rovnou nachystám i sobě. Když byla Hani miminko, tak jsem taky občas odpoledne zjistila, že jsem vlastně ještě nesnídala.
řízení - jo já se taky bála, ale s druhým je to ok.
přibírání - já nechala v porodnici jen sedm kg. jako s Robikem. zatím jsem připravená, že po šestin. začnu s dietkou lehkou. teda pokud nezhubnu, ale to asi samo nepůjde.
Ahojky při pondělku.
Jsem dnes grogy. Malá celou noc sosala a prostřední dcera měla čtyřicítky teploty, tak jsem střídavě kojila, vařila čaj, dávala Paraleny a Brufeny..... ![]()
Ad stolice a kojení, jak už někdo psal, může být i několik stolic denně, ale taky týden nic. ![]()
Ad váha, do kalhot se vejdu, ale ještě mám trochu špeky nad nima, tak se taky chystám cvičit. Měla jsem v plánu už zítra, ale když je malá nemocná, to budu muset odsunout
Jinak v předchozích těhu mi stačilo kojit, abych byla hubená, tak jsem zvědavá, jak to bude v pokročilém věku. ![]()
Ad řízení, půjdu za volant ve čtvrtek, taky po dvou měsících, tak jsem zvědavá. S malou asi budu mít strach.
Ani ne ze sebe, jako z druhých.
Ahoj holky,
v pátek jsem také řídila,asi po 3.týdnech…jela jsem k doktorce s malou na prohlídku.Byla sjem strašně nervozní,když jsem přijela domů,tak jsem se rozbrečela dojetím že jsem to zvládla…hold hormony
,Milda na mě koukal jako na blázna.
Simi,
je to asi i tím,že jsi maminkou poprvé a asi i dispozice,já oblíknu jen ty svý sportovní kalhoty,u riflí mi ještě pár centimentrů chybí.Na kila to mám všechno dole,jen se tam plete ta cejcha.
Jinak já nevím kdo už to psal…já můžu cvičit,spíš bych měla,ale dost mě ještě pobolívá podbřišek,tak se nemůžu dokopat.Zatím jen chodíme na dlouhé procházky.
Tichu,
chudák dcerka,ať se brzy dá do pořádku a je zdravá.Já jsem také trvale nevyspalá,protože Aňulku nad ránem pravidelně chytají prdící ataky a teprve když se vykadí,tak to už jde.Je mi ji tak líto.Saab simplex prý ještě nemůžeme,tak piju 3-krát denně feniklový čaj,třeba ji to jde do mého mlíka…nevím.Teď hajá jak andílek.
Tess, Sab je od třech týdnů, ale dáváme ho i dříve, pokud prcky bříško bolí.
Babycalm je tuším od měsíce a probiotické kapky jsou asi hned od narození. Nemyslím, že by se mohlo něco stát, spíše se firmy chrání.
Tak to jsem si ani nevšimla, že se neozvala Vanes, snad se nic zlého nestalo a jen nestíhá. ![]()
Ještě k těm probiotickým kapkám, je to opravdu tak, u nás jsou snad nejdražší. Většina lidí si je vozí z ciziny. Nechápu, jak můžou být takové obrovské rozdíly v cenách. ![]()
Ahojky holky,
no tak smekám těm z vás, co zhubly úpně všechno co nabraly v těhu či ještě více.
Já sem teda taky mladice ale z mých 14 kg mi nahoře zůstalo ještě 7
takže jsem to vyřešila tak, že jsem si dnes koupila nové rifle o 2 čísla větší a mám klid
do těch starých se začnu zase rvát až se budu schopná opět postavit realitě, že je fakt nezapnu a že ten zadek fakt tak veliký před těhu nebyl ![]()
Holky si říkám, že do sezóny času dost, jsme to s tím termínem vymákly. Do jara máme figury jako modelky.
![]()
probiotické kapky mají tady za trochu rozumnější cenu:
http://www.raj-plinek.cz/index.php?…-
Ahoj všem,
tedy co se týče řízení, já řídím pořád. Ještě den před porodem jsem řídila a po návratu z porodnice snad taky ten stejnej den. Už jsem byla i nakupovat ve velkoobchodech a pustila se s plnou vervou do podnikání, nehledě na to, že vozím každý den Šárku do školky a ze školky. Atdatd… ![]()
chuanit: já jsem po porodu se Šárkou naprosto změnila styl jízdy. Teď je ze mě bezpečná řidička rodinného auta. Předtím jsem byla ehm… no trochu.. spíš více… jiná ![]()
Jo, taky jsme dneska byli na kontrole u Dr. Adámek krásně přibírá, teď má 3580g (jsem chtěla napsat kg
). Měl hrozně nafouknuté bříško, takže mi dr. poradila pít fenyklový čaj. Pro Adámka zatím nic. Je pravda, že poslední dobou brečí víc než dřív, ale prdí pořád, tak mi to přijde divný, že by ho ještě k tomu trápily prdíky.
A večer jsme si udělaly se Šárkou malou procházku s pejskama a Šárka chtěla jet na kole. Jelikož po obědě nespala, tak mi na zpáteční cestě fňukala, že už jí bolej nožičky, tak jsem jí tlačila a ona na tom kole usnula!!!
Jsem se bála, že jí budu tlačit a ona spadne. Naštěstí nespadla, ale pořád se klátila dopředu ![]()
Tádydádydááá.. a to je konec…
Kači, jsi šikula, jak vše zvládáš.
Dva prcky a ještě podnikání. ![]()
tichule píše:
Holky si říkám, že do sezóny času dost, jsme to s tím termínem vymákly. Do jara máme figury jako modelky.![]()
![]()
Jojo, na jaře už budeme všechny super kočky ![]()
kacenka: Já jsem taky mívala živější styl jízdy, tak mě to mondeo dva a půl litr poněkud dráždilo
Jinak před porodem jsem už nedosáhla na volant a po porodu jsem zas byla mimo sebe…
Fenyklový čaj - vypiju za den asi litr fenyklového a litr kmínového a prdy má malá pořád
No třeba by to bez čajů bylo ještě horší ![]()
Šárka spící na kole …
Musím se smát, ale jinak před tebou taky hluboce smekám, že to zvládáš ![]()