Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulinaaa Pro mě k ničemu, my se snažíme o to, aby dvě čárky na testu nebyly. ![]()
@lulinaaa o tom, jak 20-ti letá slečna touží po dítku a už jí nestačí stávající diskuze o snažení?! ![]()
@lulinaaa píše:
Mně to přišlo spíš jako konstatování, než námět k diskuzi
To máš pravdu
a tak třeba chce podporu? Nebo prudit ženy, které se o dítě snaží několik let? Nevím, a upřímně zakladatelku nechápu…
@kessi22 píše:
To máš pravdua tak třeba chce podporu? Nebo prudit ženy, které se o dítě snaží několik let? Nevím, a upřímně zakladatelku nechápu…
Kdyby chtěla poradit, nebo podobně, tak to chápu. Tady mi to ale přijde jen jako honba za objímajícími smajlíky… ![]()
Jinak tedy ale samozřejmě přeji hodně štěstí ![]()
Ahoj holky s peitelem se snazime o miminko jenze. ja jsem natekla vevnit mnela jsem plodne dny tak sme nato. s pritelem vlitly on si dava zalezet a uzivame si to vse je hezky az na den kdyz jsem zjistila ze sem tam otekla. nevim cim to je prsa mne boli a zada taky jen se bojim jit na gindu co my tam zjisti poradte my
@MmOoNnIiKkAa kdyz na te ginde nebudes muset psat, muzes smele vykrocit ![]()
@MmOoNnIiKkAa a jeste bych chtela vedet, jestli tvuj pritel je kluk nebo holka ![]()
Tady člověk nemůže už ani založit téma.. aniž by nikdo nezačal útočit, né opravdu toto téma není na výsměch žen co se snaží dlouho!!! Chtěla sem jen najít snažilky, který touží po prckovi a furt se nedaří..
![]()
@AniNevim píše:
@MmOoNnIiKkAa a jeste bych chtela vedet, jestli tvuj pritel je kluk nebo holka
samozrejme ze klu
@MmOoNnIiKkAa píše:
samozrejme ze klu
aha, tak to jo. To bych na gyndu urcite sla ji ukazat. Otekla muze byt i kvuli mykoze.
@AniNevim píše:
aha, tak to jo. To bych na gyndu urcite sla ji ukazat. Otekla muze byt i kvuli mykoze.
a kde bych ji vzala???
Furt nevidíme // na těhu testu
,tenhle měsíc to prostě musí vyjít