Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bývám taková nafouklá, často se stává že když se manžel večer činí, tak to ze mě teče ven třeba během noci. A druhý nebo třetí den cítím to mravenčení.
Při ovulaci to mravenčení cítím taky, ale většinou i po pohlavním styku. Občas je mě divně od žaludku a bolí mě hlava. Tak přemýšlím zda to třeba nemůže mít něco společného s pronikajícími spermiemi, nebo jak bych to napsala - snaha njaké spermie o otěhotnění? Vždy jsem dostala menstruaci, takže nevím ![]()
Kamarádka povídala že to mravenčení klidně můžou být pohybující se spermie..
Tak spermie jsou mensi nez bile krvinky, takze mi nepripada pravdepodobne, ze bys mohla citit, jak se pohybuji ![]()
@Anonymní píše:
Delas si prd.el ze jo?
@Anonymní píše:
Tak to je pekne b..a.
Jo jo, to si spermie prokousávají cestu. Z těch vtípků si nic nedělej. Gratuluju mamko, přestaň hulit a chlastat a šetři na výbavičku ![]()
Tak bez srandy. I při ovulaci může někdo cítit jak to tam pracuje. Tak proč ne po pohl. styku kde se v organismu taky něco odehrává?
@Anonymní píše:
Kamarádka bude vyloženě znalec ![]()
@jája428 píše:
to bylo co, ten vetrelec, co jednu sezral?
CO??? KDO CO SEŽRAL?
@chipsa protoze to neni mozne. Opravdu nemuzeme fyzicky citit cestu spermie za vejcem nebo dokonce prunik spermie do vejce.
Ahoj, také se vám stává že krátce po pohlavním styku cítíte u vaječnníků, nebo někde v děloze takové divné pocity? Je to něco jako mravenčení, píchání..