RITUÁL LÁSKY, Čarodějka Katarína – zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
RITUÁL LÁSKY – Čarodějka Katarína
Máte někdo zkušenosti s touto paní?
kartářka Katarína
Co vím já, tak cenzuruje komentáře lidí a zveřejňuje jen to kde se jí dařilo.
tip: napište svoje zkušenosti sem do diskuze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@HanzH píše: Více
Neznám, ale každá kartářka je podfukářka. Pravdivost věštění z karet nikdy nebylo vědecky ověřeno. Ale jestli chcete vyhodit peníze, tak je spíš pošlete nějaké nadaci a já vám zdarma řeknu to, co chcete slyšet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HanzH píše: Více
Každý podvodník cenzuruje příspěvky, které se mu nehodí do krámu a vytváří si sám kladné z různých emailových adres… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka Katarina
Dobrý večer,
zrovna si nechávám dělat rituál. Tak vám pak můžu napsat jak to dopadlo, ale paní Katarina velice dobře komunikuje každý den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počkej si na úplněk a přesně o půlnoci si “něco” přej. ![]()
PS: podmínkou je, že u toho budeš mít sepnuté ruce a zavřené oči a samozřejmě, své tajné přání vyslovíš jen v duchu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Market1980 ..ano komunikuje do doby kdy se ukáže že rituál nezafungoval, potom komunikace skončí…
se vůbec nic neprojevilo… tak nemohu doporučit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Škoda peňazí a času. Tvoj život za teba nikto nevyrieši a už rozhodne nie vzťahy. Ak aj pôsobením tretej osoby dôjde k ovplyvneniu vzťahu, rozhodne to nie je čisté a raz sa na to doplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
naštěstí jsou u nás funkční řešení, ale stojí to více peněz i času 2 lidi z počátku ke konci 3 lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dejte prosím vědět jak jste dopadli u paní kartářky Katariny ohledně rituálů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Randysek75 píše: Více
já ji nemohu doporučit, žádný efekt ani po 6-ti měsících
pravdivou recenzi, odmítla zveřejnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No konečně jste na to došli, že to jsou všechno jen plané kecy… a hlavně, jak z lidí, kteří věří na takové kraviny, bez žádné práce a námahy, tak úplně snadno vyloudit jejich peníze.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit