Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A ty mas ake priznaky pri tej panickej poruche? ja sa este nejak bojim vychadzat aj z domu… ani do roboty sa mi nechce chodit…
Tak jsem tady po dlouhé době a mám spoustu novinek…vdala jsem se a chceme s manželem miminko jenže ejhle…rivotril jsem vysadila suprově ze dne na den…spát spím jako nikdy jindy ALE!!! začal mi dělat problémy coaxil už 3 měsíce nemám menzes a začala mi laktace…byla jsem na všemožné vyšetření a zjistili mi zvášenou produkci hormonu prolaktinu je to tím coaxilem…takže od září vysazuji a dávám se do kupy jinak tohle tak nejde a mimi chceme..uplne me to rozhodilo…:( tak snad to klapne a už prášky nebudu muset brát…zakladatelka
To jsem mela zezacatku ted se mi spíš nechce nikam mezi lidi
Chci obnovit diskusi. Šlo by to? Dr mi nasadíl ryvotril jaky mate na něj názor?
Příspěvek upraven 26.08.15 v 00:52
@Mišičta píše:
Chci obnovit diskusi. Mam asi problem. Dostala sem u doktora rivotril. Dnes se chytla nwrvy tak sem převařila vodu dala do ni prašek 0,5mg rozpustila natahla do střikačky a pichla si to podkožně. v miste vpichu nic nemam jen tu klasickou bulku jako po injekci. Nemate s timto zkusenost?
Promiň, ale jsi normální? Převařit vodu rozpustit prášek a píchnout si to, to myslíš vážně? Kdo ti poradil takovou pitomost? Ta voda by se mela vztřebat, ale už to nedělej… Prášky jsou na polykání, ne rozpouštění a pichání! Kdyby sis to napíchla do žíly, tak můžeš i umřít… ![]()
@Mišičta
panebože a na tenhle způsob aplikace jsi přišla jak??? Pokud potřebuješ rychlý účinek, dej si příště tabletu pod jazyk, nech rozpustit, co půjde zbytek polkni.
Rivotril je substituční látka pro pervitin. Mišičto, hrabe ti? Problém určitě máš. Doufám, že dítě na obrázku není tvoje.
Tvl jak tohle někoho dokáže napadnout?
Tos jako nevěděla, že se to polyká? Nebo proč jsi to udělala? Tys někdy v něčem jela, že si takhle lážo plážo pícháš injekce?
@Mišičta jsi zralá na hospitalizaci. Tohle normální člověk neudělá a dokonce by ho to ani nenapadlo. ![]()
Voda se vstřebá a snad ti látka nezpůsobí v kůži nějakou reakci. ![]()
@Lucrezia vtip to není. tak myslím že se lék vstřebá tak či tak ne,? nevím. vždyt i feťáci si vaří dávku z codeinu a to je taky prášek. nevím…
Ta holčička je moje… Mám psychické problémy jen se chytla záchvat a tak sem myslela že to bude mít rychlejší účinek. píchla sem ho do břicha tak jako pregnyl. Nevěděla jsem že to je základ Pervitinu a v ničem se nikdy v životě nejela!!! Jen sem chtěla radu. Když chytnu záchvat většinou to odnesou věci jako koště a tak. dr. mě chtěl dvakrát hospitalizovat ale nemám kam dát malou a manžel by měl jen 60% příjmu kdyby šel na paragraf. tudíž by jsme nepokryli náklady, mrzí mě že vás s tím zatěžuju ![]()
@RadkaCh nejela a ani v ničem nejedu měla sem záchvat ůzkosti… a nevěděla co mám dělat. vím že potřebuji pomoct ale nevím jak to mám udělat