Rivotril tablety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1182
14.8.13 17:45

Neboj :D blazen fakt nejsi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
okaty2
16.8.13 07:51

A ty mas ake priznaky pri tej panickej poruche? ja sa este nejak bojim vychadzat aj z domu… ani do roboty sa mi nechce chodit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.13 20:07

Tak jsem tady po dlouhé době a mám spoustu novinek…vdala jsem se a chceme s manželem miminko jenže ejhle…rivotril jsem vysadila suprově ze dne na den…spát spím jako nikdy jindy ALE!!! začal mi dělat problémy coaxil už 3 měsíce nemám menzes a začala mi laktace…byla jsem na všemožné vyšetření a zjistili mi zvášenou produkci hormonu prolaktinu je to tím coaxilem…takže od září vysazuji a dávám se do kupy jinak tohle tak nejde a mimi chceme..uplne me to rozhodilo…:( tak snad to klapne a už prášky nebudu muset brát…zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
1182
26.8.13 14:28

To jsem mela zezacatku ted se mi spíš nechce nikam mezi lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
23.7.15 17:20

PROSIM O RYCHLY NAZOR

Chci obnovit diskusi. Šlo by to? Dr mi nasadíl ryvotril jaky mate na něj názor?

Příspěvek upraven 26.08.15 v 00:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.15 17:27
@Mišičta píše:
Chci obnovit diskusi. Mam asi problem. Dostala sem u doktora rivotril. Dnes se chytla nwrvy tak sem převařila vodu dala do ni prašek 0,5mg rozpustila natahla do střikačky a pichla si to podkožně. v miste vpichu nic nemam jen tu klasickou bulku jako po injekci. Nemate s timto zkusenost?

Promiň, ale jsi normální? Převařit vodu rozpustit prášek a píchnout si to, to myslíš vážně? Kdo ti poradil takovou pitomost? Ta voda by se mela vztřebat, ale už to nedělej… Prášky jsou na polykání, ne rozpouštění a pichání! Kdyby sis to napíchla do žíly, tak můžeš i umřít… :roll:

• Citovat
  • Upravit
3998
23.7.15 17:53

@Mišičta
panebože a na tenhle způsob aplikace jsi přišla jak??? Pokud potřebuješ rychlý účinek, dej si příště tabletu pod jazyk, nech rozpustit, co půjde zbytek polkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
23.7.15 17:53

Rivotril je substituční látka pro pervitin. Mišičto, hrabe ti? Problém určitě máš. Doufám, že dítě na obrázku není tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.7.15 17:55

Tvl jak tohle někoho dokáže napadnout? 8o Tos jako nevěděla, že se to polyká? Nebo proč jsi to udělala? Tys někdy v něčem jela, že si takhle lážo plážo pícháš injekce?

• Citovat
  • Upravit
9018
23.7.15 17:59

@Mišičta jsi zralá na hospitalizaci. Tohle normální člověk neudělá a dokonce by ho to ani nenapadlo. :nevim:
Voda se vstřebá a snad ti látka nezpůsobí v kůži nějakou reakci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
23.7.15 18:02

Doufám, že je to jen divný vtip. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
23.7.15 18:41

@Lucrezia vtip to není. tak myslím že se lék vstřebá tak či tak ne,? nevím. vždyt i feťáci si vaří dávku z codeinu a to je taky prášek. nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
23.7.15 18:48

Ta holčička je moje… Mám psychické problémy jen se chytla záchvat a tak sem myslela že to bude mít rychlejší účinek. píchla sem ho do břicha tak jako pregnyl. Nevěděla jsem že to je základ Pervitinu a v ničem se nikdy v životě nejela!!! Jen sem chtěla radu. Když chytnu záchvat většinou to odnesou věci jako koště a tak. dr. mě chtěl dvakrát hospitalizovat ale nemám kam dát malou a manžel by měl jen 60% příjmu kdyby šel na paragraf. tudíž by jsme nepokryli náklady, mrzí mě že vás s tím zatěžuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
23.7.15 18:51

@RadkaCh nejela a ani v ničem nejedu měla sem záchvat ůzkosti… a nevěděla co mám dělat. vím že potřebuji pomoct ale nevím jak to mám udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
23.7.15 18:52

@lamicina děkuji za tip… pro příště no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí