Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucrezia jestli nevidíš ty vpichy tak uz nevim jsk ti to dokazat. Mela sem to vyfotit kdyt se si tu krev strikala na zapesti
Tak si hlavně uvědom, že jestli tvýmu muži s tebou jednou dojde trpělivost, tak tohle jsou věci, který může dost dobře použít proti tobě, až se budete soudit o dceru, která tě tak strašně drží nad vodou.
Jako co? Si tím připadáš nějak zajímavě nebo důležitě? Nebo ti to v něčem pomohlo? Ty se chováš tak, že za chvíli už ani nebudeš mít na výběr, jestli dáš někomu holku na hlídání a na nějakou terapii, ty půjdeš rovnou do blázince na léčení a ještě k tomu se sociálkou za pr. delí
No užívej si to, ohromná zábava s stříkačkou. Fakt peckaaa ![]()
A jen tak mimochodem je úplně jedno, jestli je to pravda nebo si to vymýšlíš, máš dost velkej problém v obou případech.
@Mišičta píše:
@Lucrezia jestli nevidíš ty vpichy tak uz nevim jsk ti to dokazat. Mela sem to vyfotit kdyt se si tu krev strikala na zapesti
Zajímala by mě motivace, proč to tu vlastně píšeš. Potřebuješ pošťuchnout, aby ses šla léčit? Ta potřeba dávat to vědět světu, jak si ubližuješ a trpíš…proč už dávno nejsi v péči psychoterapeuta?
Podívej, já si taky kdysi dost ubližovala, abych si ulevila, taky jsem byla tak šílená, že jsem si to fotila a nějak zvráceně jsem se těmi obrázky „kochala“. Čím víc krve tím líp.
.
Ale fakt by mě nenapadlo dát to na veřejný web. Je to volání o pomoc? Nebo co tě nutí dělat takové kraviny a pak o tom psát?
Ví to ještě někdo?
Mít tě ve své blízkosti, tak tě vezmu a doprovodím na psychiatrii, a dohlédnu na to, aby se něco dělo, tohle nejde nechat tak.
Příště se můžeš „v přímém přenosu“ trávit léky, nebo podřezávat, nebo nafotit místo, kde se chceš oběsit či skočit pod vlak.
Pokud je to všechno pravda, pak potřebuješ okamžitou pomoc. Kdo ti píše ten Rivotril? Psychiatr?
Můžeš mu to říct? Může jít někdo s tebou, podpořit tě?
@RadkaCh ja to nedelam abych byla zajimava. Trapim se stim ze nedokazu nikomu pomoct, akdyz pomuzu tak mě kazdy z neuhiva. Pred 5,lety me znasilnil chlap po mi bylo 17 a resilo se to s policii twgda sem se zbavovala bolesti palenim cigarez za zapesti ale ne tam kde mas tepny. Nevim pripadam si jako človek co nic nedokaže, nedokazu otehotnet, kazdemu ublizuju nevychazim ani z baraku jen aby se na me nedivali lidi divne. Pokud tak s malou chodi manzel ktery me miluje a neudelal by mi to zvlast kdyz se moke segra kur… S jinym chlapem pritom je vdana a ma dve decka. Resim to bo ji mam rada ale kdyz sem zjistila co dela chtelo se mi zemrit. To je problem me rodiny…
@Lucrezia neni to proto aby se zviditelnila. Prakticky tento veb mi pomaha se z toho dostat vykecat se rict to manzelovi tak mi vynada ale ja tohle nepotrebuju potrebuju potporu a obejmuti a vedet ze to bide vse Ok z celou mou rodinou ale to se asi nikdy nestane. ![]()
@Mišičta
Tohle máš dávno řešit, a ne až v době kdy máš dítě a muže.
Vyhledej pomoc dřív, než ti bude nařízena násilím.
Proč dávno nejsi v péči psychologa? Kdo s tebou rozebral trauma ze znásilnění?
Kurňa děvucho neštvi mě, přece ses teď nevzbudila a nezjistila že máš problém.
Omluva za pravopis pišu na mobilu a chci to napsat rychle myšlenky tečou vic jak psani…
@Lucrezia kdyz sem se zminila u psychiatra to znasilněni tak o tom nechtěl nic slyšet. To ze se moje segra kur.. sem se dověděla včera proto sem si ubližovala s tema tepnama. Ona je svin moje segra. Od mych rodicu si pijcili 53 tis a nechcou to splacet tak vcera podepsali smenku tak uvidime. Pri nejhorsim to budou muset vymahat soudne z nich. Jeji manzel sazi a doatali se kvuli tomu do dluhu
@Lucrezia do te doby jsem to zvladala ale nakupilo se to. A ja mam pocit ze musim trpět misto nich! Nevim vim ze sem divna
@Mišičta píše:
@Lucrezia kdyz sem se zminila u psychiatra to znasilněni tak o tom nechtěl nic slyšet.
Cože???
Nechtěl nic slyšet?
Prosím tě, vyhledej si psychoterapeuta, na pojišťovnu a začni to řešit. Někoho, kdo tě vyslechne a nemávne nad tím rukou. Třeba ve „www.znamylekar.cz“ nebo na doporučení někoho kdo má dobrou zkušenost s někým. Můžeš napsat kraj, odkud jsi? Třeba bychom tu mohli dát dohromady nějaké řešení…
@Mišičta
ty nepotřebuješ léčit, zachranovat rodinu, Ty sama se potřebuješ léčit. Zariď si tu hospitalizaci a jako překážku neuváděj, že dítko bude od babičky rozmazlené, to je prkotina. Víš o tom, že některé tvoje pokusy o sebepoškozování se mohou zvrtnout a ty umřeš a dítko s Tebou zůstane samo doma, s mrtvou mámou, která ho měla v péči. Jdi se léčit do nemocnice, jestli na to teď nemáš kvůli sobě, tak jdi kvůli dcerce. Tu máš hodně ráda, nechceš jí ublížit, že jo?