Rivotril tablety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
275
5.8.15 19:32
@Mišičta píše:
@Lucrezia jak to mysliš

Tak jak to píšu. Podle toho, co tu píšeš, z toho zdaleka nejsi venku. To není záležitost jednoho dne. Že se ráno probudíš a jsi uzdravená.

Prostě jsem tím prošla a vím, jak ti je, i že si to opravdu můžeš chvíli myslet, že už jsi O. K.
Ale jen do dalšího průseru.
Vím, že se na mě můžeš zlobit, ale tvoje reakce bohužel přesně vypovídají o tom, že jsi na tom pořád zle a navíc nemáš náhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
5.8.15 20:04

@Lucrezia nezlobím se spíše děkuji za tenhle koment je hezky a rozbrečel mně. Snad už žádný průser nebude. moc děkuji za to… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.8.15 20:10

Mě teda nepřestává uchvacovat, že už byla dvakrát na pohotovosti, jednou rozpíchaná, podruhý už skoro podřezaná, a stejně to nikdo neřeší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5.8.15 20:46

@RadkaCh přesně nad tím jsem přemyšlela :think: ihned hospitalizace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
5.8.15 21:25
@RadkaCh píše:
Mě teda nepřestává uchvacovat, že už byla dvakrát na pohotovosti, jednou rozpíchaná, podruhý už skoro podřezaná, a stejně to nikdo neřeší :nevim:

To je těžký. Když nedá souhlas, je zletilá, svéprávná…a přímo to nejsou pokusy o sebevraždu.
Kdyby někdo moc chtěl, jistě by ji do té léčebny dostal, ale léčba proti vůli pacienta nemívá moc účinku.
Pokud není tedy psychotická a nedělá to pod vlivem nějakých bludů, tak jí stejně zařadí do škatulky „další hraničářky“ a tyhle poruchy se dají léčit jedině psychoterapií, dlouhodobou, a klient musí být motivovaný, jinak je to naprd.
Takhle mohou jen mírnit symptomy, ale léčba je v tomhle fakt složitá.

Každopádně se divím manželovi (nebo příteli), že má takovou trpělivost, a že ho to neděsí.

Navíc si myslím, že tady Mišičta nepíše zdaleka všechno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.8.15 21:33

@Lucrezia A copak se nikdo nezajímá o to, že je tam s nimi ještě taky malý dítě, který to všechno vidí?

• Citovat
  • Upravit
275
5.8.15 21:38

@RadkaCh Čert ví, jak to tam vše probíhalo… Já nedokážu věřit úplně všemu, co píše, nesedí mi tam pár věcí. Něco je jinak. Nejsem věštec, abych dokázala říct co tají, každopádně neříká celou pravdu.
Což samozřejmě nemá povinnost tady vše vybalit, je to na ní. Ale je třeba s tím počítat, že nevidíme celý obraz situace. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.8.15 00:06

@Lucrezia ono jde o mou mámu ji už mám taky plné zuby! :zed:.

Příspěvek upraven 26.08.15 v 00:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.8.15 10:09

Snad sem to neak objasnila a pochopili jste to neak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.8.15 21:58

Je to vsechno na houby ta bezmoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
6.8.15 22:08

@Mišičta
A co s tim budes delat? Vypada to, ze nikdo jiny, nez ty to zmenit nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.8.15 22:33

@Lucrezia asi jo… Nevim co vic udelat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
6.8.15 22:34

Ale hoji se ta rána hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
7.8.15 01:14
@Mišičta píše:
Ale hoji se ta rána hezky

Co myslis, ze ti na tu fotku reknu.? Proc si to fotis a posilas do verejne diskuze? To opravdu neni chovani zdraveho cloveka, ktery by mel vychovavat dite. Priste tady posles fotky koleji na kterych sedis a cekas az pojede vlak? Nebo zakrvaceny nuz po „akci“? :dance: devce nestastny, kez to konecne zacnes resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
7.8.15 10:03

@Lucrezia ja to myslela optymisticky ze se to hoji a ze je to fajn. Male se nic nedeje. Ta je s nami stastna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí