Rivotril tablety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
992
30.7.15 13:05

@lamicina ja beru lamictal, zoloft a rovotril 2×2×4 0.5 mg. Mam to tak od dr.. Asi tu presganu psat nema to smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.7.15 13:08

@RadkaCh děkuji za snižovani sebedůvěry, jo sem blba, trapna, idiotka co nic nevi a nevi jak se ma postavit k životu…dekuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.7.15 13:18

Nečekáš doufám, že ti tady popřejeme, ať se vám brzy zadaří, když tady každý den vypisuješ, jak se propichuješ, řežeš atp., že ne?

• Citovat
  • Upravit
6569
30.7.15 13:26
@Mišičta píše:
@lamicina ja beru lamictal, zoloft a rovotril 2×2×4 0.5 mg. Mam to tak od dr.. Asi tu presganu psat nema to smysl…

Tak vidíš, stejně léky bereš, takže to není důvod rušit hospitalizaci. S Tvými problémy bys měla být hospitalizována hned. Neznamená to, že Tě v léčebně nadopují víc. Jen mne zaráží, že máš léky na depresi, stabilizátory, anxiolytika a žádná antipsychotika. Nevysadila jsi nějaký Seroqel, Derin či něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.7.15 13:29

Jak dlouho máš takhle nastavený Rivotril? Zdá se mi to moc na to, jak je návykový a s poruchou osobnosti, nepíšeš, jakou máš. ale asi si umím představit, to není zrovna šťastný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.7.15 13:32

Holky, jinak trochu mírněte svá slova. Chápu, že vás její příspěvky iritují, ale porucha osobnosti mívá takovýto obraz dost často. Spíš nechápu manžela. Mišičto, on je zdravý? (neber to zle, jen se mi zdá, že jeho podpora bz měla směřovat jiným směrem).

Hospitalizace by Ti aktuálně velmi pomohla. Nemáš důvod se jí bát.

Příspěvek upraven 30.07.15 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.7.15 13:39

@Ester13 Jedním z důvodů, proč tady píšeme, nejspíš bude ten, že samy s těmito léky stavy zkušenosti máme. To ale nemění nic na tom, že v tomhle se snažit o dítě je naprostá nezodpovědnost. V těhotenství se do toho přidají ještě hormony a výsledky můžou být klidně i fatální. A co potom? Ale jak říkám, taky mě nejvíc podivuje postoj jejího manžela. Tak on by snad tu zodpovědnost mít měl, ne?

Jo a přepni si klávesnici :D

• Citovat
  • Upravit
3998
30.7.15 13:40
@Mišičta píše:
@lamicina ja beru lamictal, zoloft a rovotril 2×2×4 0.5 mg. Mam to tak od dr.. Asi tu presganu psat nema to smysl…

upřímně taky si nemyslím, že psaní sem ti zrovna pomáhá, mám z toho dojem, že tě to spíš odvádí od podstaty potíží. Pomohla by ti léčba. Asi je zbytečný ti psát, že není úplně vhodná doba a konstelace k početí. Pořád je to tvoje zodpovědnost, tvoje rozhodnutí, tvoje tělo.

Jen bych ti doporučila smazat i ostatní fotky z galerie, máš je tam pod svým nickem a profilovkou, kde je to fotka tvého dítěte, to fakt není dobrý. Pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
30.7.15 13:48
@RadkaCh píše:
@Ester13 Jedním z důvodů, proč tady píšeme, nejspíš bude ten, že samy s těmito léky stavy zkušenosti máme. To ale nemění nic na tom, že v tomhle se snažit o dítě je naprostá nezodpovědnost. V těhotenství se do toho přidají ještě hormony a výsledky můžou být klidně i fatální. A co potom? Ale jak říkám, taky mě nejvíc podivuje postoj jejího manžela. Tak on by snad tu zodpovědnost mít měl, ne?Jo a přepni si klávesnici :D

Omlouvám se!!! :zed: :oops:
Jo, chápu, ale ono opravdu u lidí s poruchou osobnosti je to těžké. Snažit se o dítě v tomto stavu je samozřejmě nesmyl. Jediná cesta je hospitalizace, byť jen krátkodobá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.15 13:49

[ citace] @RadkaCh píše:
@Ester13 Jedním z důvodů, proč tady píšeme, nejspíš bude ten, že samy s těmito léky stavy zkušenosti máme. To ale nemění nic na tom, že v tomhle se snažit o dítě je naprostá nezodpovědnost. V těhotenství se do toho přidají ještě hormony a výsledky můžou být klidně i fatální. A co potom? Ale jak říkám, taky mě nejvíc podivuje postoj jejího manžela. Tak on by snad tu zodpovědnost mít měl, ne?

Jo a přepni si klávesnici :D
:-D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.15 13:53

@Ester13 Jak psala Radka mnohé víme co za nemoc to je a už se sní setkali. Boužel zakladatelka se nikam, léčit sama nepůjde, myslím, že ani nemá zájem. Jenže by měla mít, už kvůli té malé. Připadá mě to jako, poutání pozornosti, provokovaní.
Pokud jsem nemocná a píchám se tedy několikrát za den, tak, s tím budu něco dělat.
Nechápu manžela a rodinu teda a jejich chovaní když to vidí, zejména pak manžel, který vedle ní žije.
Jak jsem psala : včera, už bylo pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.7.15 21:00

@RadkaCh ja se neřežu jen sem se pichala a uz toho nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.7.15 21:02

@Ester13 nee antipsychotika nemam jen ten lamictal zoloft a rivotril

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
30.7.15 21:12

Prebyrala sem cizi problemy na sebe a byla sem v tomhle stavu. S hospicem jsme jen na vazkach nevime jak to vsrchno bude. Manzel me podporuje ale ja na to kašlu a delam to tajne. Kdyz nate ruku modrou tak uz nemuze vedet kolikrat jste si tam pichly. Co sem to pocitala dnes tak na leve 20 vpichu a na prave 18. Jehly sem vyhodila a uz cizi roblemy resit nehodlam. Muj manzel je vesnes chudak bo se z toho vseho sesypal. Vzpomel si jak jsne bydleli u me mamy po svadbe jak ho mlatila a me rikala kez bys potratila. Proste pretekl hrnec. Nekteri ho maji 20litrovy ale ja asi jen 5l. Mam socialni fobii, porucha osobnosti nwm kteeeho typu, bipolarni poruchu, cyklotimii. Myslim si ze oni sami nevi co semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.7.15 21:18

@Mišičta Jo? A kolikrát za poslední týden? :nevim: Naposledy včera, jestli se nepletu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex