Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja se naposled pichla dnes rano a vyhodila sem vsechno vim ze se to takhle neda resit. Ale psychickou bolest sem resila fizickou. To je jedno a jak to zvladate vy holky psali jste ze mate s tim skusenosti… Jak se mate? ![]()
@RadkaCh promin asi vas tu tim vytacim. Moc se omlouvam za to… ![]()
Mišičto,
zdá se mi, že se za své diagnozy tak trochu schováváš. Ty víš co děláš, jsi svéprávná a zodpovědná. Tomu nutkání rozumím, ale způsob, jakým to prezentuješ, tomu už méně. Jakou že ti to přišili za poruchu osobnosti? Hraniční? Histrionskou? Narcistní?
Píšeš tak, že mám problém ti někdy uvěřit, protože informace do sebe nezapadají. Navíc slibovat po stopadesáté, že už to dělat nebudeš, když to děláš x let, je mírně řečeno nevěrohodné.
Tvůj muž musí být fakr chuděra, když ho mlátila tvá matka. Netušila jsem, že je něco takového vůbec možné. ![]()
@Lucrezia ja to nedělala několik let ty vogo. Jen posledni 3,4, dny. Nekolik let? To uz bych tu nebyla. Je jen tva vec cemu veris. Klidne bych ti to odvylkadala do oci kdybys byla nekde pobliz
@Lucrezia to snad ani nelze se za neco schovavat takhle se proste citim… Nemam sebeduveru, nejsem nic! Akorad kahdeho obtetuju svyni problemy. Uz sem psat nebudu radeji
@Mišičta já bojovala, jak nastal problém a já ho nechala zajít až tak daleko, že si sáhla na dno začla to řešit za pomoci rodiny, která mě pomohla.
@Slunicko.Chlad to je hezky ze ti pomohla rodina je to fajn se spolehnout na nekoho… ![]()
@Mišičta není to o tom se spolehnou na někoho. V tomhle se musíš spolehnout sama na sebe, ty musiš chtít jen ty nikdo jiný. Rodina pomohla třeba, že mě mamka sehnala dobrou Mudr, tatka mě vozil na terapie. Doma jsem si vykládali atd, tak jsem to, myslela. Ale musela jsem chtít především sama, říct si jo mám problém.
@Slunicko.Chlad v te době co to tak ctu jsi nemela deti a mámu ktera by postvavala tve dite proti tobe. To je jeeno jdu spat. Uz to tu pisu s jednim okem zavrenym. donoi noc vsem
@Mišičta Ne v té době sem dítě neměla, ale cca po 2 letech lečení jsem nečekaně otěhotněla a ještě jako těhu jsem chodila k mudr. Malej mě dal novej nadhled na život, naplnil ho, stejně jako můj budoucí manžel.
Nechápu co to má společného s tím, aby má matka poštvala dítě, proti mě. Pokud se tobě tohle stalo, tak si myslí, že tvá malá je na to moc malá, aby něco chápala.
Myslim si ze sebeposkozovani mam za sebou. V zachvatu uzkosti sem si na zapesti udelala ranu hlubokou cca 6mm a dlouhou 4,cm. Dal mi tam dva stehy. Kdyz sem se rezala nic sem necitila ale to umrtveni bylo nejhorsi i to siti sem citila. A jak povolila injekce malem sem se pocurala. Boli to jak svin. Takze sem pochopila konecne ze takhke se problemy resit nedaji. Dekuji i vam i kdyz od nekterych ty prispdvky staly za to ale dekuji za ne. Zivot je nadherny a rychle vyprcha. Zivot jsme si nedali tak si jej nemuzem brat dekuji ![]()
@Mišičta píše:
Myslim si ze sebeposkozovani mam za sebou. V zachvatu uzkosti sem si na zapesti udelala ranu hlubokou cca 6mm a dlouhou 4,cm. Dal mi tam dva stehy. Kdyz sem se rezala nic sem necitila ale to umrtveni bylo nejhorsi i to siti sem citila. A jak povolila injekce malem sem se pocurala. Boli to jak svin. Takze sem pochopila konecne ze takhke se problemy resit nedaji. Dekuji i vam i kdyz od nekterych ty prispdvky staly za to ale dekuji za ne. Zivot je nadherny a rychle vyprcha. Zivot jsme si nedali tak si jej nemuzem brat dekuji
Tak tohle fakt nevypadá na to, že bys už sebepoškozování měla za sebou. ![]()