Rivotril tablety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5864
24.1.16 20:34

Pardon nechci být tvrdá, ale prožila jsem si s tím hodně, jak předávkování, tak naráz vysazení i odvykačku… buď opatrná:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.1.16 20:35

předávkování

Noo, to budeš hezky dlouho spinkat. Troufnu si říct, že na toho holtra zítra asi nedorazíš. Divím se, že s tou dávkou píšeš ještě srozumitelně. :) Nic se ti nestane, jen budeš šíleně ospalá i dva dny. Jestli dobře počítám, tak jsi snědla 19 mg Rivotrilu, to už je dost slušné na to, aby to uspalo i slona. A upřímně, celkem zvláštní je, že máš takový přehled, kolik jsi čeho brala. To já bych se v tom po takové dávce už ztrácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.1.16 20:28
@Lucrezia píše:
Na GAD je to běžná a správná medikace.
Na úzkost fakt nejsou lepší léky, než BZD, kam patří i Rivotril. Ne že by to vyléčil, ale účinně působí na příznaky, což nic tak rychle a účinně nezabere.
Svého času jsem ho v tomhle dost ocenila. Pomohl mi překonat těžké období.Ale léčba je hlavně v psychoterapii.

dekuji moc! a mohu se zeptat jak dlouho si ho brala a kolik? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
25.1.16 21:21

@Pštrosice Intenzivně jsem Rivotril brala asi dva roky, pak jsem ho něco přes rok nebrala vůbec, a pak od už jen nárazově. Nosím ho jen pro jistotu v kabelce, ale úzkosti skoro nemám. Takže ho beru spíše při nespavosti, nárazově, výjimečně.
Ale samo to nezmizelo, bez psychoterapie já bych se k vysazení vůbec nedostala. Pokud se nezmění něco v životě, tak léky nic samy o sobě nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
26.1.16 15:19
Diky
@Lucrezia píše:
@Pštrosice Intenzivně jsem Rivotril brala asi dva roky, pak jsem ho něco přes rok nebrala vůbec, a pak od už jen nárazově. Nosím ho jen pro jistotu v kabelce, ale úzkosti skoro nemám. Takže ho beru spíše při nespavosti, nárazově, výjimečně.
Ale samo to nezmizelo, bez psychoterapie já bych se k vysazení vůbec nedostala. Pokud se nezmění něco v životě, tak léky nic samy o sobě nezmění…

diky moc a typ brala i jiny antidepresiv k tomu rivotrilu?
A s čím se lecis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
26.1.16 22:19

@Pštrosice
AD jsem brala moc za ty roky. Léčím se s depresí a dříve hlavně úzkosti, PPP, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
28.1.16 14:07
@Lucrezia píše:
@Pštrosice
AD jsem brala moc za ty roky. Léčím se s depresí a dříve hlavně úzkosti, PPP, apod.

Diky za odpoved. a ted mas nějaké A. D?jak to zvládas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
28.1.16 14:30
@Pštrosice píše:
Diky za odpoved. a ted mas nějaké A. D?jak to zvládas?

Beru Venlafaxin, někdy Rivotril. Jsem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
8.2.16 12:05
@Lucrezia píše:
Beru Venlafaxin, někdy Rivotril. Jsem v pohodě.

Ahoj diky za zprávu Jo ten jsem mela taky nebo spis v podobě olwexyi která mi pomáhala dlouho ted uz bohužel ne:(a ten rivotril pomůže? ja mam radši neurol
Mužů se zeptat kolik ti je? mas deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
8.2.16 13:19

@Pštrosice
Rivotril beru jen při těžkých stavech, hlavně abych to mohla nějak přežít a zaspat. Na to funguje. Beru ho většinou málo, poslední půlrok trochu častěji.
Mám dvě děti, už velké. Ty máš malé děti, musíš při nich fungovat, co? To by mi při BZD moc nešlo. To bych totiž furt spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.2.16 12:18
@Lucrezia píše:
@Pštrosice
Rivotril beru jen při těžkých stavech, hlavně abych to mohla nějak přežít a zaspat. Na to funguje. Beru ho většinou málo, poslední půlrok trochu častěji.
Mám dvě děti, už velké. Ty máš malé děti, musíš při nich fungovat, co? To by mi při BZD moc nešlo. To bych totiž furt spala.

Ahoj jasny taky jsem to takto mela ale s neurolem.jak dlouho jste hledali leky co pomáhali? a chodit na psychoterapii? funguji normálně jako kdybych žádné úzkosti neměla jen to mam v sobě a je to boj jak kdy.me naopak pomáhá se starat o deti. a jak dlouho se lecis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
15.2.16 20:52

@Pštrosice Jak dlouho se léčím? Dlouho. Nejdříve jsem začala s přírodními preparáty, to už je možná více než deset let. K psychiatrovi chodím od r. 2008. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.5.16 23:44

Nebrat! Nejen, že to nevyřeší problémy, ale problémy se mohou zhoršit. Mě tento lék v kombinaci s Olanzapinem hodně poškodil život. Nejen, že jsem začala mít dost šílený bludy a halucinace, ale navíc málem kvůli tomu došlo úplně na nejhorší. Skončila jsem v nemocnici a ještě tak tři týdny po vysazení jsem měla strach vůbec v noci usnout (to bylo hrozný období kvůli těm bludům a halucinacím), potom jsem vysadila a postupně se to začalo zlepšovat. Radila bych doktorům nejdříve vyzkoušet sami na sobě, než je začnou ordinovat jiným. Já radím: nebrat! To je jen mé doporučení na základě vlastních zkušeností, ale nejsem lékař :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.16 12:57

Rivotril a padání vlasů

Začaly někomu po Rivotrilu padat vlasy? Já ho beru 3 měsíce a začaly mi hodně padat vlasy. Když ho přestanu brát, pomůže to? :(

• Citovat
  • Upravit
275
25.7.16 14:41

vlasy

@Anonymní píše:
Začaly někomu po Rivotrilu padat vlasy? Já ho beru 3 měsíce a začaly mi hodně padat vlasy. Když ho přestanu brát, pomůže to? :(

Obávám se, že tohle nemá souvislost s Rivotrilem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí