Máte zkušenosti s kočárkem Roan bloom?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
28.3.20 17:49

Kočárkek mam a jsem s nim narosto spokojená:)Korba je prostorná, kocarek hezky houpe a jezdi se s ním naprosto parádně.
Barvu mam šedou s puntíky a musím říct, ze každý mi kočárek chválí :)Karu ještě vyzkoušenou nemáme, snad i s ní budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.3.20 14:11

Holky posílat skutečně foto Roan Bloom Grey dots pro info ostatním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.4.20 14:20

Ahooooj, vy co kočárek máte, STÁLE jste spokojené, nebo jste na něco už narazily? :) a můžu se zeptat na sportovní verzi? Plánujete v Roanu pokračovat, nebo přesedláte? :think: :srdce:
Děkujíííí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.4.20 16:11

@Petula03 ahoj, chci se zeptat, jestli mate ke kočárku plastenku a sitku proti hmyzu? My jsme ho teď taky pořídili a tyhle dvě věci jsem nenašla, tak nevím jestli je to nějaká chyba nebo opravdu nejsou součástí…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.4.20 16:35

@Renatazck Ahoj,ke kočárku jsem dostala pláštěnku, síťku proti hmyzu a deku ke kočárku. Vse jsem měla v přebalovací tašce. Urcite je to chyba, takže odkud jste ho pořídili, zavolat, aby vám to ke kočárku dodali. :roll: Kamarádka si ho také pořizovala a všechno ke kočárku také dostala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.4.20 16:42

@Barbuchaba Ahoj, kočárek využívám 2,5 měsíce a jsem naprosto spokojená, zatím jsem nenašla nic, co by mi vadilo. Sportovni verzi určitě využijeme dokud se mi tam dcera vejde :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.4.20 17:07

@Petula03 díky, určitě to budu s obchodem řešit. Deku jsme tam měli, ale byla jen samostatně v korbicce. Tak snad mi to dodaj 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.4.20 18:46

@Renatazck Jo a ještě jsem ke kočárku dostala clonu proti slunci, tak o tu si taky řekněte. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.4.20 13:23

Kočár

@Petula03 Dobry den, kočárek se mi hrozne libi, chceme se na nej jet podivat, at jej vidim na živo, akorat, muzu se zeptat, jezdite s nim treba nekde v prirode? Bydlim na vesnici a nase cestY na vycházky vedou bud po polnich cestách, vychozenych cestách na loukách nebi v lese. Chci aby tohle kočár zvladal ale primo tereni kocary se mi nelibi… Myslite, ze umite zhodnotit? Moc dekuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.4.20 15:04

@Teryna93 Dobrý den, zatím jsem s ním někde po terénech a v přírodě nejezdila, takže to bohužel nemohu zhodnotit.. :roll: Ale nemyslím si, že v terénu bude jezdít špatně.. Dobře peruje, kola jsou veliká, tak taky doufám že i v terénu obstojí ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.4.20 18:36

@Petula03 děkuji, jste hodná, a co mate za barvicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
21.4.20 18:42

@Teryna93 Já mám tuto barvicku.Ve skutečnosti je ještě hezčí, každý mi kočárek i barvu chválí, tak určitě doporučuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.4.20 20:11

Super, je krásný opravdu. Já chci černý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.4.20 21:34

@Teryna93 my jsme koupili černý a je taky moc krásný :srdce: není čisté černý jak vypadá na fotkách, má trochu melír ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.20 06:59

@Renatazck Jeee, a mohla byste poslat fotecky? Prosim prosim? Jste spoko? Mate vyzkouseno i nekde v prirode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí