Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Petula03 píše:
@Woodstock
Ahoj, větrací síťka ve sportovní verzi opravdu není..Nechapu, proč ji tam také rovnou neudělali.
@Petula03 a vadí to v létě? Všude píšou, ze tam je v zadní části, tak to nechápu ![]()
@Woodstock V korbičce síťka je, to jsem hodně využívala, ale v té sportovní není. Popravde mi to v té sportovní tolik nevadí..Když je velké horko, dávám dceru spat do chladku a nenechavam boudičku úplně zatahlou.
Ahoj, nemá někdo s odstupem času zkušenosti, které by chtěl ještě sdílet? Děkuji
@Gabika07 Ahoj,kočárek používám už 8 měsíců, z toho 3 měsíce karku.Jsem naprosto spokojená..Jediné co mi vadí, že u sportovní verze nejde více zatáhnout bouda, takže v zimě až bude foukat, budu muset na kočárek dávat slídu. Cokoliv tě o kočárku zajímá, tak napiš. Jinak mám kočárek vyzkoušený uz i v terénu v lese a paráda.
@Petula03 ahoj, dekuji. Mě kamarádka odrazuje od koupi polského kočárku. Ale dokážu si představit, ze je to opravdu kus od kusu… hlavně tento se mi líbí ![]()
Ještě mám dotaz k té konstrukci. Já jsem kočárek sice na prodejně už zkoušela, ale zapomněla jsem si obhlédnout, jestli je ta konstrukce bytelná. Je na ní po pár měsících nějaké opotřebování? Nebo vše drží? Děkuji ![]()
@Gabika07 Mám taky kamarádku, která mě od něj odrazovala, ale já se do něj fakt zamilovala🤗Přesně jak říkáš, je to kus od kusu..Měla jsem jiný kočárek na první dítě, stal mě pres 25 000,– a po pár měsícich použíti jsem s ním měla akorát problémy. Popravde vím, že jsou kocarky s bytelnější konstrukcí, ale přijde mi celkem bytelný, žádné opotřebení po 8 měsícich nemám a stále vše drží
Mít třetí dítě, určitě bych do něj šla znova. Jinak musím říct, že kočárek mi kazdy chválil, že je krásný. Ta korba byla fakt Super.Jen tchýně nadává, když kočárek vozí, kde mám košík
Je malý, ale stačí
Řekla bych, že velké nákupní košíky se na kočárku už snad nedělají
![]()
Ahojte, máte někdo zkušenosti s koženkovým Roan bloom? Barva Camel, či stone? Zajímala by mě reálná fotka vnitřku sporťáku? Jelikož všude je jen z boku a mám strach aby nebyla vevnitř a v letním období nepálila? Děkuji za info ![]()
Ahoj holky, prosím radu. Jaké máte vajíčka na kočárku Roan Bloom. Mám k němu adaptéry co byly ke kočárku. A bojím se, že se v sedačce netrefím. Děkuji
@vendulatomankova44 píše:
Ahoj holky, prosím radu. Jaké máte vajíčka na kočárku Roan Bloom. Mám k němu adaptéry co byly ke kočárku. A bojím se, že se v sedačce netrefím. Děkuji
Máme cybex aton na tyhle adaptéry ![]()
@Renatazck
A na internetu je cybex aton m, cybex aton 5 nebo jen aton… nevíte, půjdou všechny? Nebo jakou máte přesně? Dekuji
@vendulatomankova44 píše:
@Renatazck
A na internetu je cybex aton m, cybex aton 5 nebo jen aton… nevíte, půjdou všechny? Nebo jakou máte přesně? Dekuji [/citacMěly by jít všechny. To samé si myslím u maxi-cosi
jinak máme aton M
Ahoj holky, obnovují diskuzi. Termín porodu mám v dubnu a už pokukujeme po kočárku. Hodně se mi libi tento od zn. ROAN BLOOM- https://www.detskyruzek.cz/…-night-green?…
Holky co jo máte už trošku déle jak se vám s ním jezdí? Hledáme kočárek aby byl do města tak i na hory a trošku i do terénu, aby nebyl takovej rozkynklanej a hlavně jak jste spokojene s tim sportakem? Korbicku využijeme hlavně v létě a až malej bude sedět tak to bude tak akorát na podzim zimu tak jestki máte někdo zkušenosti jak je prostorný i se spacakem a celkově díky moc ![]()
@Lebedka99 Ahoj ![]()
Kočárek využívám už 10 měsíců a jsem s ním fakt spokojená. Dceru mám už ve sportovní verzi a i se zimním pytlem se tam krásně vejde. S kočárkem jezdím v lese, ve městě, mám ho všude vyzkoušený a paráda. Jediny co mě mrzí, že u sporťáku nejde stáhnout moc bouda, když malá spí. Teď v zimě to řeším slídou. Kdyby jsi měla ještě měla nějaké dotazy, ptej se ![]()
Jinak kočárek je i designově krásný, všichni mi ho chválí ![]()
@Petula03 a nemáš prosím tě nějakou fotku s tím spacakem a i jak je to nadoraz stažený?? Tak to jsem rada ten design mají vážně pěknej tak jestki je i perfektní provozne tak mám favorita
moc děkuji za informace ![]()
@Petula03 Ahojky, taky koukám po kočárku, líbí se mi jeho design 😊. Když koukám na parametry, tak vypadá taky dobře, jen mám vždycky strach ze sporťáku, co vydrží… Jaká je konstrukce? Je to bytelné a dobře odpružené?