Máte zkušenosti s kočárkem Roan bloom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
22.4.20 08:32

@Teryna93 máme ho ještě u rodičů, mám rodit za měsíc, takže ještě nemůžu hodnotit :lol: fotku taky nemám ale na netu je tahle, když si to zvětšíte, mělo by to jít vidět https://images.app.goo.gl/…zMUZanQVncU6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.20 08:45

Ahaa, nevadí 😁 docela špatná fotka, nejde moc vidět, to neva, omrknu na živo v obchodě pripadne Vam v lete tady písnu, jestli byste neprihodila fotecku. Ja mam termín v srpnu 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.4.20 10:27

Holky, dávám reálné foto kočárku ☺️️☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.6.20 16:29

Budeme kočárek prodávat, nebudete mít někdo zájem? 😊 kočárek je v záruce do 10/2021 a barva night trip 👍 kočárek je v top stavu, přecházíme na sporťák, takže už nevyužijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.20 13:44

Tento kočárek používám půl roku a jsem s ním nesmírně spokojená.
Krásně houpe, má prostornou korbu i úložný prostor pod kočárkem.
Velkou předností je zábrana proti dešti, sněhu, nebo i ted v léte lze použít proti sluníčku. Součástí koupě byla sluneční clona, moskytiéra a pláštěnky s dekou a přebalovací taška.
Do auta se dá složit najednou i s korbou, nicméně rozkládáme ho, ale systém je velice jednoduchý 2 cvaknutí a je to :)
Bydlíme ve městě ale chodím s ním jak po polních cestách tak v lese i po horách, ale je potřeba zaaretovat kolečka, jak zde už bylo zmíněno.. Úplný terenák to není, ale díky gelovým kolečkům zvládne opravdu dost.
Syn je v něm spokojený, délka korby 80 cm je dle mého akorát.,ted máme 65 cm.
Sporták vyzkoušený ještě nemáme zatím nesedí, takže nemohu soudit, ale při výběru jsem brala v potaz, že jde složit najednou do auta bez rozkládáni. Tam se mi moc líbilo, že stříška jde dát opravdu hodně dolů a tím pádem zabráníte sluníčku, aby oslnilo dítko :)..
Jde také krásně ovládat jednou rukou.
Pokud to mám shrnout, koupě polského kočárku jsem se opravdu bála, byla jsem ho několikrát okukovat v obchodě a za mě mohu opravdu jen vřele doporučit.
Každopádně bez vyzkoušení bych ho nekoupila, ale jak píši jsem spokojená a neměnila bych.
Barva Black Dots a jak tu bylo už několikrát zmíněno, kočárek se okolí opravdu líbí :)
Tak snad jsem trochu pomohla :)
V. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.7.20 13:42

Používám pár dní a jsem taky moc spokojená.. Nic bych neměnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
30.7.20 13:59

@Nick0987 @verca verus @Kskaja holky, prosim o vlozeni recenze sem :kytka: diky moc :mavam:
 https://www.emimino.cz/…/roan/bloom/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.8.20 20:25

Kočárek Roan bloom

Holky prosím vás, kdo máte tento kočárek, u té sportovni verze je to polohovani zádíček např. jen do 3 poloh? nebo na pásek a zaaretuju si v jakékoli poloze? :D díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
4.8.20 20:27

@Vendy29 Sportovní verze jde jen do 3 poloh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
5.8.20 08:53

3polohy bohate staci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.8.20 17:15

Ahoj holky, můžete mi prosím odpovědět na dotazy ke kočárku? ;) Moc děkuji ;)
1. Projedou kolečka bez problémů i ve sněhu?
2. Jak jste spokojené se sportovní verzí?
3. Kupovali jste autosedačku od Roan? Pokud ano jste spokojené?
4. Jaké jsou rozměry kočárku? Jde mi o to jestli se nám vejde do výtahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
8.8.20 20:24

@Adel.5 Ahoj,dcera se narodila v únoru, takže kočárek v zimě mám odskouseny a terén v zimě zvládá parádně :palec: Teď je malé 6 mesicu a už je ve sportovni verzi a já jsem naprosto spokojená. Kara je sice menší, ale myslim si, že to stačí :palec: Baví mě, že si karku můžu otočit ve směru i proti jizdy. Super je, že se dá celá složit, takže konečně místo navíc a nemusím mít v autě zvlášť korbu. Autosedacku mám od značky Cybex, takže jsem si k tomu koupila akorát adaptéry. Takze celkově jsem s kočárkem spokojena a nic bych na něm neměnila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.8.20 21:57

@Petula03 Moc děkuji za odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
23.8.20 12:41

Stříška sporťáku

Ahoj holky, je to náš favorit, dneska jsme se na něj šli podívat na prodejnu ať ho vidíme na živo a vyzkoušíme. Nicméně paní prodavačka nenašla u sportovní stříšky větrací síťku, což je dle mě celkem podstatné. Můžete mi to některá z vás prosím ověřit a případně i nejlépe vyfotit pokud tam je? Moc díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.8.20 12:57

@Woodstock
Ahoj, větrací síťka ve sportovní verzi opravdu není.. :think: Nechapu, proč ji tam také rovnou neudělali. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí