Robotický čistič oken - máte někdo? zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@sirikit píše: Více
Chtěla jsem se zeptat: Jak je ta Kärcher aku stěrka těžká do ruky? Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moringa píše: Více
Za mě v pohodě - ono to pořád střídáš: nejdřív ošudláš okno tím minimopíkem se stříkátkem, odložíš, vezmeš stěrku a třemi tahy setřeš.
Až budu doma, zvážím to a napíšu, ale nijak těžké mi nepřipadá ani jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc. Jestli to je takhle rychlé, jako tři tahy a hotovo, tak to si myslím, že mi nic nebude připadat příliš těžké… ![]()
Jinak jsem koukala i na nějaké jiné modely (jiné značky) a ty ten mopík se stříkátkem neměly, takže to bych k nim asi stejně musela něco takového dokoupit…
Právě přemýšlím, jak si to mytí oken usnadnit a tahle věcička mi přijde docela fajn…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, jak široké máš okno.
Mně jedno křídlo fakt vyjde na tři tahy a vyleštěno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám různá okna, někde podle šířky té stěrky asi na jedno křídlo fakt budou stačit tři tahy. A jinde jich bude něco víc…
Ale stejně dobrý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže prosím tě, to mopíkové šudlátko i s naplněnou nadržkou 364 g, akustěrka 723 g.
To uneseš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit do té štěrky, musí se používat ten jejich koncentrát? Mohla bych tam dat treba ocet? Nebo aspoň jar?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elisbets píše: Více
Asi ano, ale já používám ten koncentrát.
Podle mě je v podstatě jedno, čím tu špínu na oknech rozpatláš - jde jen o to ji uvolnit od skla, aby to pak šlo setřít tou aku stěrkou. ![]()
Ale nezkoušela jsem, ten jejich koncentrát vydrží fakt dlouho, okna pak vypadají výborně, tak nemám důvod experimentovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit