Robotický vysavač 2026

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3563
3.1.26 20:33

Robotický vysavač 2026

Ahoj, v 11/25 jsem si koupila irobot roomba autowash, bohužel hned v 12/25 reklamace - vadná základní deska. Dostala jsem nový kus a už je to opět na reklamaci. Uz od nich chci peníze a koupit si jiny. Minimálně stejne funkce ( vysávání, mopovani, samočisticí jak mopu tak nádobky na smetí). Mame dvě kočky a psa plus dvě děti, kousek dlažby jinak PVC. Co doporučíte? Cenu úplně neřeším. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2645
3.1.26 20:40

My máme nějak kolem 1 roku Xiomi robot vacuum x20+ a jsem spokojená. Jednou byl na reklamaci kvůli špatnému cidlu myslím a od te doby v pohodě. Jde vidět, ze vysava i vytira logicky, do ničeho nenarazi, ma funkci samocisteni. Žádné zvíře nemáme, ale da se v akce nastavit, jestli chceš vysavat slabé, normálně nebo silné, to stejne u vytirani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13708
3.1.26 20:50

Xiaomi, Roborock, Dreame, o jiných značkách nemá smysl uvažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
3.1.26 21:07
@Dn0712 píše: Více

Já ho také zvažuji. Mám ale teď nějaké starší Xiaomi a oproti Roombě mi nevyhovuje to, že když najede na Lego 2×8 nebo nějakou podobně velkou hračku, tak se mu zasekne rotační kartáč. Sice jezdí dál, ale nic nevysaje. Naopak stará Roomba takovéhle věci sežere, takže vysávání dál funguje.

Jak je to u toho x20+?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.1.26 21:12

Roborock, nejlepsi! Roomba se jeste dela? Nemam s irobotama dobrou zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2645
3.1.26 21:14

Ten kdyz něco sežere, tak se sekne. Na se snažím malé hračky schovat, ale sem tam něco najde a zastaví se. Teď nám hledá hlavne ty malé skákací balónky, které má zrovna ted dcerka v oblibě a jsou vsude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
3.1.26 21:20
@Dn0712 píše: Více

Jasně, také se snažím, ale pořád se o něco seká, často něco prehlednu a děti pořád něco trousí :-( Ta Roomba byla bezkonkurenční, ale chtěla bych něco s vytíráním. Co se ale neseká, ale tyhle věci žere. Protože to je o nervy, každou chvíli sežere něco, co mu ten kartáč zasekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
3.1.26 21:21
@DandátkoP píše: Více

Robrock zvládne hračku o velikosti Lega 2×8 spolknout, nebo se o něj sekne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.1.26 21:30

Mame taky roborock, curb, a je fakt super. Ale jestli sezere kostku kega, zkusenost nemam, tyhle drobnost se vzdycky snazim predem vysbirat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
3.1.26 22:27
@Janee19 píše: Více

Mame taky curv a fakt ho miluju. Mame v druhym patre i nejakej starsi model, neni jeste takhle “dokonalej” a s touhle řadou se to zas už nedá srovnat. Ale celkove jsem byla i s tou slabsi radou spokojena a dost jsem nedavno načetla a roborock by mel byt proste jeden z top, i lepsi nez xiaomi.

S legem zkusenost nemam, jsem magor na uklid, takze to mam uklizený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
3.1.26 23:31

@DandátkoP vidis, to me jediny stve, ze do patra se neda koupit druha stanice, aby clovek prenesl jen robota. My mame stary fakt blbecka, nivy druhy se ki kupovat nechce. Takze ho nosim i se stanici do patra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
4.1.26 08:05

Byla bych opatrná při používání vysavačů čínské výroby
 https://vtm.zive.cz/…default.aspx?…

Jinak máme Concept, ale bez stanice a funkcí vytírání nevyužívám
Před vysáváním poctivě vše že země seberu, menší Lego to spolkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
4.1.26 08:55
@Menton píše: Více
Áno, platí pre akúkoľvek čínsku elektroniku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
4.1.26 10:52
@Menton píše: Více

A Concept se vyrabi taky prevazne v Cine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
4.1.26 11:35
@DandátkoP píše: Více

Ono většina dílů jde z Číny, jde o to, že pokud je to přímý dovoz jako Xiaomi a jiné čínské značky, tak tam tu kyber bezpečnost nikdo nezaručí pokud vlastnis auto, tak minimum dílů bude vyrobených v Evropě…
Těch varování ohledně SC na výrobce Xiaomi je k dohledání spousta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák