Robotický vysavač Lídl

Anonymní
18.9.20 23:34

robotický vysavač lídl

Hezký den, možná se to tu už řešilo, ale zajímají mě aktuální zkušenosti s tímto robotickým vysavačem co nabízí lidl. Je dobrý a opravdu spolehlivě vysaje co je potřeba. Nerada bych vyhodila 3tis. zbytečně. Děkuji. Jedná se o tento model:

https://www.lidl-shop.cz/…1/p100293936

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
18.9.20 23:59

Přímo s tímto vysavačem zkušenost nemám, ale obecně většina lidí co má robotický vysavač, tak říká, že stejně 1× týdně musí vysát klasickým vysavačem, roboti spíše pozametají. Záleží tedy jak ho chceš využívat. Já se zrovna taky rozhoduji nad koupí nového vysavače a robotický jsme nakonec zavrhli (rodiče mají iRobot Roomba a taky jej nakonec skoro nepoužívají).

Mým favoritem je teď bezdrátový tyčový vysavač SENCOR SVC 0625AT 4 v 1, který zvládne i vytírat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
19.9.20 08:35
@Anonymní píše:
Hezký den, možná se to tu už řešilo, ale zajímají mě aktuální zkušenosti s tímto robotickým vysavačem co nabízí lidl. Je dobrý a opravdu spolehlivě vysaje co je potřeba. Nerada bych vyhodila 3tis. zbytečně. Děkuji. Jedná se o tento model:https://www.lidl-shop.cz/…1/p100293936

Co je na tom dotazů tak intimního? Nebo se stydíš, že jsi líná vysávat? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.9.20 08:47
@niko999 píše:
Co je na tom dotazů tak intimního? Nebo se stydíš, že jsi líná vysávat? ;) :mrgreen:

Mozna proto abych se tady nemusela dohadovat s primitivními uživatelkami co má IQ tykve a nudi se, tudíž jeji zivotni náplní je psát psát hloupe komentare místo relevantních rad, zkusenosti.. Nevím kolik vazis ty, když jen sedis na mobilu a reagujes na každý prispevek.. Tlusta ani líná nejsem, mám pouze úraz kolenou, nemohu chodit ale musím se starat sama o malé děcko a psa, němohu si dovolit nyní 3× denně tahat těžký vysavač. Příště než něco vypustis z pusy, tak zkus použít mozek a radši zvedni líný zadek od mobilu a zkus dělat i něco uzitecneho, než jen plýtvat časem a energii ostatnich co mají dost své práce a koníčky, nez resit kraviny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
19.9.20 09:13
@Silviee píše:
Mozna proto abych se tady nemusela dohadovat s primitivními uživatelkami co má IQ tykve a nudi se, tudíž jeji zivotni náplní je psát psát hloupe komentare místo relevantních rad, zkusenosti.. Nevím kolik vazis ty, když jen sedis na mobilu a reagujes na každý prispevek.. Tlusta ani líná nejsem, mám pouze úraz kolenou, nemohu chodit ale musím se starat sama o malé děcko a psa, němohu si dovolit nyní 3× denně tahat těžký vysavač. Příště než něco vypustis z pusy, tak zkus použít mozek a radši zvedni líný zadek od mobilu a zkus dělat i něco uzitecneho, než jen plýtvat časem a energii ostatnich co mají dost své práce a koníčky, nez resit kraviny..

Ale očividně jsi velmi velmi velmi vztahovačná… ;) I tak děkuji za odpověď! :)

Moje reakce byla myšlena jako vtip, protože já se tu na robotický vysavač ptala včera. Ale opravdu všeobecně nechápu u tohoto typu dotazů anonym. Nenapadlo by mě na základě takovéhoto dotazu (jestli vůbec nějakého :think: ) někoho soudit a neumím si představit, že by to napadlo někoho jiného… nevím :think: možná jen nemám špatnou zkušenost, těžko říct…

Mě osobně vysávání nebaví a umím se zabavit smysluplněji, proto hledám způsob jak se mu vyhnout. Ale je asi fakt, že já se za to na rozdíl od tebe nestydím…:mrgreen: Proto jsem i koukla do této diskuse, protože ten vysavač je za celkem fajn cenu a nikde k němu není nic k nalezení..

Takže abych to mezi námi ukončila - do budoucna přeji šťastnou ruku s výběrem vysavače a možná asi i špetku nadhledu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
19.9.20 10:45

@Silviee
Sice k tématu nemám nic, ale nedá mi to nereagovat na ten tvůj příspěvek. Nechci nijak snižovat tvůj inteligenční kvocient, ale pokud jsi tak inteligentní, jak se tu prezentuješ, určitě jsi si přečetla pravidla tohoto webu. Najdeš tam mimo jiné i pravidla pro použití anonymity a ten tvůj dotaz tyto pravidla nesplňuje - ať se ti to líbí nebo ne… :nevim: Totéž by ti napsali i admini - ale ně by sis netroufla reagovat útočně, že? Ale na obyčejné uživatelce si žáhu schladíš… :pankac: :palec: To je opravdu velmi velmi inteligentní :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
19.9.20 10:49

Tyjo tady se to zvrhlo :lol: a já čekala relevantni diskuzi o vysavačích. Taky by mě zajímal názor na ten z lídlu, protože za tu cenu jestli bude vysávat aspoň trochu dobře, tak ho klidně koupím :lol: přiznám, že jsem líná, ale kdo má pořád dokola vysávat ty hromady psích chlupů :roll: :lol: jinak u tohoto není ani moc info, vzhldem k tomu, že ten dražší má i senzor proti narážení a pádu ze schodů, tak se bojím, že ten za ty 3000 bude jen zmateně jezdit po bytě a do všeho narážet. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
6.10.20 07:33

Řeči o vysávání jednou týdně klasikou jsou pro mě k smíchu :D
Máme doma roboticky 4 roky a krom par míst kam se nedostane, za dveřma, a blby roh i na klasicky, tak používáme ruční z Lidlu stal asi 500 Kč.
Jinak všechno roboticky.
Značka Neato u irobot mě odrazovala, že nejezdil systematicky, když sme řešili koupi.
Teď sem dvou lidem doporučoval xiamo a nemůžou si stěžovat a až nás odejde tak do nej půjdeme taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák